Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Overnacht in prachtig pand naast het Vrijthof midden in Maastricht

Boutique Hotel Grote Gracht
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
34,95
totaal: 101,85 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in een prachtig monumentaal pand naast het Vrijthof in hartje Maastricht met optioneel ontbijt

Midden in het mooie Maastricht staat het Boutique Hotel Grote Gracht. Het Vrijthof ligt naast de deur, dus je bent meteen bij belangrijke bezienswaardigheden. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand en gelegen in een gezellige straat met leuke horeca, winkels en kleine boetiekjes. Er is in het hotel een gezellige ontbijtruimte en in de tuin kun je na een dag in Maastricht een drankje drinken. Het ontbijt bestaat uit een heerlijk buffet met de lekkerste lokale producten. Een heerlijke manier om je dag te starten!

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Overnacht in prachtig pand naast het Vrijthof midden in Maastricht

Boutique Hotel Grote Gracht
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis fles Stella Maris bronwater op de kamer
  • Verblijf in een prachtig monumentaal pand
  • Midden in Maastricht met een sfeervolle tuin!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Let op: er is geen lift aanwezig in het hotel
  • Tip: bezoek het drielandenpunt in Vaals
Tips tijdens je verblijf

Maastricht
Wat je absoluut moet ontdekken bij een bezoek aan deze Limburgse stad? Om te beginnen is het bekijken van de Bisschopsmolen een must. Tip: strijk hier neer op het muurtje en eet er een stuk overheerlijke Limburgse vlaai, want er zit namelijk ook een ambachtelijke bakkerij. Vervolgens is een bezoek aan de boekhandel in de eeuwenoude Dominicanenkerk een bijzondere belevenis. Laat je verrassen door de prachtige verzameling van oude en moderne kunst in het Bonnefantenmuseum. Wandel langs de Maas en over de historische Sint Servaasbrug. Een rondvaart over de rivier is overigens ook zeker de moeite waard. Andere hoogtepunten in de stad zijn: de Onze Lieve Vrouwebasiliek, het Frontenpark en de voormalige mergelwinning in de ENCI Groeve. Tot slot is een uitje naar Grotten Noord St. Pietersberg een aanrader. Dit grottenstelsel telt wel 22.000 gangen! Geniet onder leiding van een gids van een spannende tocht langs de mooiste plekjes en ontdek de interessante geschiedenis van deze bijzondere plek.

Valkenburg
Valkenburg is een populaire toeristische bestemming in het zuiden van Limburg in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Ieder jaar trekken miljoenen mensen naar dit stadje toe. De meeste komen hier voor de vele toeristische attracties die er in en rond de stad te vinden zijn. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lang populair als toeristische bestemming. De lokale VVV had de toeristische waarde van Valkenburg al snel door en liet al aan het eind van de 19e eeuw een houten uitkijktoren bouwen.

Wijngaard St. Martinus
De wijngaarden van St. Martinus liggen in het zuidelijkste puntje van Nederland, op een klein half uurtje van je hotel tussen de uitlopers van de Ardennen. Op innovatieve en duurzame wijze produceren zij witte, rode, rosé en mousserende wijnen van Limburgse bodem. Wijnen om heerlijk van te genieten! Heerlijke wijnen proeven en daarmee ook nog eens je wijnkennis verbreden? Geniet van een wijnproeverij bij Wijngaard St. Martinus in het nabijgelegen Vijlen. Naast een proeverij kun je ook een rondleiding krijgen in de wijnkelder.

Boutique Hotel Grote Gracht
Grote Gracht 56,
Maastricht, Nederland
Kaart
Grote Gracht 56, Maastricht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Midden in het Centrum van Maastricht ligt Boutique Hotel Grote Gracht. Met het Vrijthof naast de deur en en de markt op een steenworp afstand, de perfecte plek om Maastricht te gaan ontdekken. Het Monumentale pand heeft haar karakter, oude facetten en details behouden. De kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten met authentieke invloeden. Ze hebben een flatscreen TV, telefoon, eigen badkamer en uitzicht op de Grote Gracht of het buitenterras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Op aanvraag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Op aanvraag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau