Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in een modern 4*-hotel in Emmen

Hotel ten Cate Emmen
Emmen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
47,81
totaal: 119,57 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 7 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in het moderne 4*-Hotel ten Cate Emmen

Hotel Ten Cate ligt op een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Emmen, in het eeuwenoude dorpje Noordbarge en op loopafstand van Wildlands Adventure Zoo Emmen. Dit hotel is getransformeerd in een kleurrijk kunstwerk en je kunt zowel buiten als binnen deze moderne vorm van kunst bewonderen. Eenmaal aangekomen in dit meest kleurrijke hotel van Nederland geniet je van een hapje en drankje in de gezellige Bar Brasserie 13. Bovendien serveert het sfeervolle Restaurant 13 zowel regionale- en internationale gerechten als culinaire hoogstandjes. Bij goed weer is de rustige binnentuin dé ideale plek voor een heerlijke lunch of een gezellig diner. Tevens biedt Hotel ten Cate het vernieuwde TC Health Centre, waar je onder de zonnebank kunt ontspannen. Liever je spieren en conditie trainen? Maak dan gebruik van de moderne fitnessapparatuur. Verder beschikt het hotel over gratis parkeergelegenheid. Naast Hotel Ten Cate ligt het eeuwenoude dorp Noordbarge, waar je naar hartelust kunt fietsen en wandelen in het Noordbargerbos. Het centrum van Emmen biedt tal van leuke winkeltjes, boetieks en terrasjes. Natuurlijk mag een bezoek aan de hunebedden niet ontbreken; rondom het nabij gelegen Borger vind je maar liefst 11 overblijfselen van deze imposante prehistorische grafkelders. Wanneer je toch in Borger bent kun je ook een bezoekje brengen aan het Boomkroonpad, waar je boven de toppen van de bomen loopt.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in een modern 4*-hotel in Emmen

Hotel ten Cate Emmen
Emmen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Hotel ten Cate Emmen
Noordbargerstraat 44,
Emmen, Nederland
Kaart
Noordbargerstraat 44, Emmen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Wildlands Dierenpark

Dierentuinen en aquaria
Raadhuisplein 99

Dierenpret voor jong en oud! Neem een kijkje bij de olifanten of bij de apen. Ook kun je bibberen tussen de ijsberen en pinguïns.

Hunebed D45 (ganggraf)

Bezienswaardigheden
Matenpad

Dit is een ganggraf, de toegang bestaat meestal uit twee paar zijstenen waarop een deksteen rust. Over het algemeen is er een ovaalvormige steenkrans of resten hiervan.

Hunebed D43 (langgraf)

Bezienswaardigheden
Noordeind

Dit is een langgraf, bestaande uit twee portaalhunebedden met één dekheuvel.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierentuinen en aquaria
Raadhuisplein 99

Dit park is voor zowel jong en oud geschikt! Bewonder alle dieren in hun pracht en praal. Wildlands Adventure Zoo Emmen heette voorheen Dierenpark Emmen.

Emmen

Steden
Emmen

Het gezellige Emmen heeft veel te bieden. Van een rijke geschiedenis tot een groots overdekt winkelgebied. In de zomer vind je er leuke terrasjes en gezellige marktjes.

Natuurgebied Bargerveen

Natuur & Parken
Zuidersloot 194

Het 2.100 hectare grote natuurgebied Bargerveen is het laatste restant van het vroegere Bourtagermoeras. Diverse fietsroutes nemen u mee door de prachtige omgeving.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06.00 - 22.30

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau