Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Uitwaaien in Egmond aan Zee incl. ontbijt

Hotel de Boei
Egmond aan Zee, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
32,-
totaal: 83,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 44 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3 of 4 dagen uitwaaien aan de kust van Egmond aan Zee incl. ontbijt

Verblijf samen met het hele gezin in een knus familiehotel in Egmond aan Zee! Het hotel ligt aan de gezellige winkelstraat van het voormalig vissersdorpje en op slechts 15 meter van het strand! Een bezoekje aan het strand mag tijdens je verblijf natuurlijk niet ontbreken. In de zomer kun je hier heerlijk vertoeven op een comfortabel ligbedje en genieten van de zon, een verfrissend ijsje en de gezelligheid om je heen. Egmond aan Zee is meer dan alleen strand. In het gezellige winkelstraatje vind je leuke winkeltjes met een uniek assortiment. Struin door de gezellige straatjes en neem plaats op een sfeervol terras. Daarna kun je uitstekend fietsen in Egmond aan Zee. Verschillende fietsroutes voeren je door de duinen, polder en langs sfeervolle dorpen.

Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Uitwaaien in Egmond aan Zee incl. ontbijt

Hotel de Boei
Egmond aan Zee, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • Koffie- en theefaciliteiten op de kamer
  • Hotel ligt op slechts 15 meter van het strand
  • Binnen 15 minuten rijden in Alkmaar!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga lekker fietsen of wandelen door de duinen!
Tips voor tijdens je verblijf

Egmondse duinen
In de Egmondse duinen is zoveel moois te zien en te ontdekken: fraaie vogels, Schotse Hooglanders, konijnen, prachtige planten en eindeloze wandel- en fietspaden. En bovenal is het Egmondse duingebied een plek om tot rust te komen, ver weg van de drukte, het bruisende centrum en de alledaagse beslommeringen.

Ontdek het gezellige Egmond aan Zee
Wie van gezelligheid houdt, bezoekt Egmond aan Zee. Wat Egmond aan Zee zo leuk maakt? Egmond is een gemoedelijk dorp met een lange geschiedenis die overal in Egmond terug is te zien en het dorp een authentiek karakter geeft. Zie de bootjes op de parkeerplaatsen, de kleine eeuwenoude vissershuisjes, het voormalige Zeemanshuis, de vuurtoren, de smalle straatjes… Dit gecombineerd met de vele leuke, kleine en iets grotere winkels in de Voorstraat, restaurants, strandpaviljoens en ijssalons, maken Egmond tot een gezellig, sfeervol en bovenal gemoedelijk dorp. Of je nu wilt eten in een kleine bistro, een Italiaans restaurant, een strandpaviljoen met fantastisch uitzicht op zee of bij een gemoedelijk grandcafé: Egmond heeft het allemaal. Veel van de Egmondse winkels zijn overigens zeven dagen per week open. En na het winkelen strijk je neer op een van de gezellige (verwarmde) terrassen.

Fietsroutes Egmond aan zee

Stukje Noord-Holland (42,2 km): Deze afwisselende fietsroute brengt je vanuit Egmond aan Zee door de polder naar Alkmaar. Vanuit de kaasstad fiets je langs Limmen en Akersloot terug in de richting van Egmond, waar je het laatste stuk door de duinen fietst.

Noordhollands Duinreservaat (47,5 km): Vanuit Egmond aan Zee fiets je door en langs 5 andere dorpen in de omgeving, voordat je door het prachtige Noordhollands Duinreservaat terug naar Egmond fietst. Geef je ogen in het duingebied goed de kost en stap zo nu en dan zeker eens af en geniet van de Schotse Hooglanders, wilde paarden en het unieke landschap.

Schoorlse Duinen (66 km): Deze lange route is door de routemakers als e-bikeroute bestempeld. Dit heeft te maken met het hoogteverschil in de Schoorlse Duinen, waar deze route grotendeels doorheen loopt. De natuur is hier prachtig, dus als je een e-bike hebt of een geoefende fietser bent, is de route een echte aanrader.

Hotel de Boei
Westeinde 2,
Egmond aan Zee, Nederland
Kaart
Westeinde 2, Egmond aan Zee, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel de Boei is een familiehotel op een ideale locatie. Het hotel ligt aan de gezellige winkelstraat van het voormalige vissersdorpje en op slechts 15 meter van de stranden van Egmond aan Zee. Naast het hotel ligt Restaurant Jooi. Dit is een heerlijke plek waar je 's ochtends kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, maar waar je ook kunt genieten van een lunch, diner of een lekker drankje. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, telefoon, een bureau met stoelen en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met een douche, en wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi. De receptie is geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur.

Let op: voor mensen die wat slechter ter been zijn is het hotel slecht toegankelijk. Dit in verband met de trappetjes op de gang, waardoor de kamers voor rolstoelen of rollators moeilijk te bereiken zijn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In de buurt van het hotel
Parkeerkosten
Via de receptie € 7,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Terras
Nee
Bar
Nee
Hoogtepunten

Stedelijk Museum Alkmaar

Musea
Canadaplein 1

Het stedelijk museum in Alkmaar presenteert de geschiedenis van Alkmaar eveneens als het culturele erfgoed.

Het Hollandse Kaasmuseum

Musea
Waagplein 2

Het Hollandse Kaasmuseum toont de ontwikkeling en bereiding van zuivelproducten door de jaren heen. Eveneens als de handel en het leven op het platteland.

Alkmaar

Steden
Almaar

Met zijn prachtige centrum vol monumenten, grachten, winkels, musea, terrassen en natuurlijk de kaasmarkt, heeft Alkmaar alles in zich om voor altijd in je herinnering te blijven.

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

Sauna van Egmond

Spa en Wellness
Van Egmondstraat 4

Kom heerlijk vertoeven in Sauna van Egmond. Deze sauna beschikt onder andere over een pepermuntsauna, infraroodsauna, meknes sauna, kleurentherapie sauna, een Turks stoombad, verwarmd zwembad met bronwater en een whirlpool.

Parkeren

In de buurt van het hotel

Parkeerkosten

Via de receptie € 7,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Van 09:00 uur tot 18:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau