Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in de cultuurstad Den Bosch incl. ontbijt

Hotel Campanile 's-Hertogenbosch
Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
41,-
totaal: 109,25 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in de veelzijdige cultuurstad Den Bosch incl. ontbijt

Den Bosch is een van de meest gastvrije steden van Nederland. Ervaar het zelf tijdens een weekendje weg in Hotel Campanile 's-Hertogenbosch! In de Brabantse hoofdstad barst het van de typische kleine winkelstraten, goede restaurants en knusse cafés. Het middeleeuwse karakter van de oude binnenstad en de bourgondische sfeer maken Den Bosch tot een plezierige bestemming. Natuurlijk is de stad ook bekend om haar voormalige inwoner Jeroen Bosch. De erfenis van de beroemde kunstschilder, die in de 15de en 16de eeuw leefde, komt u op meerdere plekken tegen. Zo is er het Jeroen Boschplein en het Jheronimus Bosch Art Center waar replica's van zijn schilderijen te zien zijn. Al wandelend door de stad komt u bovendien allerlei kunstwerken tegen die gemaakt zijn naar aanleiding van verschillende schilderijen.

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in de cultuurstad Den Bosch incl. ontbijt

Hotel Campanile 's-Hertogenbosch
Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Incl. 2 frituur- welkomsthapjes p.p.
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Hotel op 4 km van het centrum van Den Bosch
Hotel Campanile 's-Hertogenbosch
Goudsbloemvallei 21-25,
Den Bosch, Nederland
Kaart
Goudsbloemvallei 21-25, Den Bosch, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Campanile 's-Hertogenbosch ligt ten noorden van de Brabantse stad Den Bosch. Het hotel ligt pal naast de Noorderplas van het Burgemeester van Zwietenpark. Dit hotel bevindt zich op een zeer gunstige locatie. In het hotel kun je terecht voor een drankje in de bar en een maaltijd in het restaurant. De kamers van Hotel Campanile 's-Hertogenbosch zijn voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, gratis draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per nacht (max. 1 huisdier van max. 15 kilo per kamer. Niet toegestaan in het restaurant en lounge (m.u.v. hulphonden)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Nee
Bar
Ja
Hoogtepunten

's-Hertogenbosch

Steden
's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch heeft een prachtig historische centrum. In de stad zijn vele musea en bezienswaardigheden te vinden, de meeste zijn te vinden in het centrum.

Sportiom

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Victorialaan 10

Kom zwemmen in dit subtropisch zwemparadijs! Glij van één van de vele glijbanen of ga een rondje schaatsen op de schaatsbaan (17 oktober t/m 20 maart). Ook bestaat er de mogelijkheid om te lasergamen.

Ontdekhoek Den Bosch

Recreatie en spellen
Onderwijsboulevard 3

De Ontdekhoek is zeer leuk voor de kinderen. Ze kunnen hier de hele dag proefjes doen en ontdekken zo de leukste dingen!

Varen op de Binnendieze

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Sint Janssingel

Je bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder een mooie vaarroute over de gracht, de Binnendieze. Je vaart langs de mooiste plekjes van de stad!

Sint-Janskathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Torenstraat 16

De Sint-Janskathedraal heeft een rijke historie en wordt beschouwd als hoogtepunt van de stad. Ontdek hoe twee kerken één zijn geworden, en kom alles te weten over de geschiedenis.

Het Noordbrabants Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Verwersstraat 41

Hier kom je alles te weten over de cultuur en geschiedenis van Noord-Brabant. De Romeinse archeologie, de Zuid-Nederlandse schilderkunst en eigentijdse kunst en design.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per nacht (max. 1 huisdier van max. 15 kilo per kamer. Niet toegestaan in het restaurant en lounge (m.u.v. hulphonden)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.65 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau