Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
2 of 3 dagen

Verblijf in Soesterberg tussen Utrecht en Amersfoort

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Soesterberg, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in Soesterberg tussen Utrecht en Amersfoort

In een mooie bosrijke omgeving in Soesterberg staat het inspirerende Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Dit sfeervolle hotel heeft een lange historie, want het was ooit een klooster. De huidige inrichting verwijst op subtiele manieren naar de landen waar de missionarissen destijds kwamen. Alles is er op gericht om te genieten, te inspireren en mensen met elkaar te verbinden. De knusse hotelkamers bevinden zich zowel in het voormalige klooster als het missiehuis. Rondom het hotel kun je heerlijk wandelen, zowel op het ruime eigen terrein als in de directe omgeving. Er is een groot terras en in de tuin met het bosterrein kom je helemaal tot rust. Her en der zijn fijne zithoekjes. Het hotel ligt op de Utrechtse Heuvelrug en het prachtige nationale park nodigt je uit tot allerlei leuke buitenactiviteiten, zoals fietsen en hardlopen. Tijdens een tocht door het heuvelachtige landschap kom je onder meer langs schitterende kastelen. Het nabijgelegen Park Vliegbasis Soesterberg biedt een zeer interessante combinatie van natuur, kunst en militair erfgoed. Verder ligt er een grote thermen om de hoek met fijne wellnessfaciliteiten. Of wat dacht je van een bezoek aan het indrukwekkende Nationaal Militair Museum of het fotogenieke Amersfoort?

Natuur
2 of 3 dagen

Verblijf in Soesterberg tussen Utrecht en Amersfoort

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Soesterberg, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen o.b.v. logies
  • Ook te boeken inclusief: 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen in een natuurrijke omgeving
  • Tip: bezoek Utrecht of Amersfoort
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20,
Soesterberg, Nederland
Kaart
Amersfoortsestraat 20, Soesterberg, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is gelegen in Soesterberg, tussen Utrecht en Amersfoort in. Het hotel beschikt voer een restaurant, terras en bar. De hotelkamers zijn gesitueerd in het hoofdgebouw, het voormalige missiehuis Sint Jan en in Klooster Cenakel. De standaard kamers van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zijn voorzien van telefoon, televisie, bureau en een badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Thermen Soesterberg

Spa en Wellness
Frits Koolhovenweg 8

In Thermen Soesterberg draait alles om ervaren en beleven. Alle wellnessfaciliteiten zijn er om de zintuigen te raken. Vergeet het alledaagse en geef jezelf over aan wat je hier voelt, ruikt, hoort en beleeft.

Nationaal Militair Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Velengde Platzerweg 1

In het NMM, op de voormalige vliegbasis Soesterberg, krijg je een indruk van hoe de Nederlandse krijgsmacht er uitzag in het verleden, hoe ze er nu uit ziet en in de toekomst eruit zal zien.

Belgenmonument

Bezienswaardigheden, Cultuur
Belgenlaan 9

Een monument geschonken door België. Het is ter herinnering aan de gevluchte militairen van de Eerste Wereldoorlog die gevangen zijn gezet. Qua omvang is het het grootste monument van Nederland

Dierenpark Amersfoort

Dierentuinen en aquaria
Barchman Wuytierslaan 224

Dierentuin in het westen van Amersfoort met ongeveer 150 verschillende diersoorten.

Nationaal Monument Kamp Amersfoort

Bezienswaardigheden, Cultuur
Loes Van Overeemlaan 19

In de grens tussen Leusden en Amersfoort staat het monument wat vroeger diende als concentratiekamp van 1941 tot 1945.

Pyramide van Austerlitz

Bezienswaardigheden
Zeisterweg 98

De 'Pyramide van Austerlitz' is gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 09:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau