Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Ontdek één van de mooiste dorpen van Limburg: Gulpen incl. ontbijt of halfpension

Courage Hotel Gulpen
Gulpen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in het kloppende hart van het Heuvelland: Gulpen incl. ontbijt of halfpension

Kom helemaal tot rust in de omgeving van Gulpen, gelegen in Zuid Limburg. De omgeving is uniek en karakteristiek. In het glooiende Limburgse land word je gastvrij ontvangen in het 3*-Hotel Gulpen. Ga op ontdekkingstocht in de omgeving, bewonder de Dom van Aken, de binnenstad van Maastricht of ga een dagje shoppen bij Designer Outlet Roermond. De omgeving leent zich ook uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten. Ontdek de vergezichten, van vakwerkhuizen en kabbelende beekstromen. Daarnaast valt er genoeg kunst en cultuur te ontdekken en wat dacht je van de heerlijke streekproducten! Vergeet zeker niet een heerlijk stukje Limburgse vlaai.

Steden dichtbij
dagen

Ontdek één van de mooiste dorpen van Limburg: Gulpen incl. ontbijt of halfpension

Courage Hotel Gulpen
Gulpen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijt
  • Ook te boeken inclusief: 2 x diner (hoofdgerecht van de chef)
  • 1 x gratis entree tot het Holland Casino
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • In het centrum van het Bourgondische Gulpen
  • Gratis parkeren in de directe omgeving van het hotel
  • Tip: maak een wijnwandelingen en passeer verschillende wijngaarden
Meer over de omgeving

Maastricht
Maastricht is de ster onder de steden. Dit is niet voor niks een geliefde bestemming voor een dagje shoppen. Maastricht heeft ontzettend veel te bieden. Een boottocht over de Maas, een muzikaal concert van André Rieu of een historische stadswandeling. Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan het Vrijthof. Dit is waarschijnlijk het mooiste plein van Nederland.

Dagje naar Valkenburg
Wanneer je in Gulpen bent kun je een bezoek aan Valkenburg niet overslaan! Het mergelstadje is een trekpleister voor vele toeristen. Maak een ritje in de kabelbaan of bezoek de historische Kasteelruïne en de ondergrondse grotten. Laat je leiden door een gids die je meeneemt in de donkere geschiedenis van deze gangen. Struin door de gezellige pittoreske straatjes bekijk leuke winkeltjes.

Heuvelland
In dit met vijf sterren bekroonde landschap liggen nostalgische dorpjes en authentieke stadjes verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. Geniet van het prachtige groene landschap in het Limburgse Heuvelland en breng eens een bezoekje aan de parels rondom het Limburger heuvelland: Noorbeek, Slenaken en Epen. Het is de ideale bestemming voor wie graag een weekendje weg wil, maar opzoek is naar rust en natuur. Het is de perfecte locatie voor de wandel- en fietsliefhebbers.

Fietsen in de omgeving
Een fietstocht door het heuvellandschap van Zuid-Limburg is pittig maar wel heel mooi. Op de toppen van de heuvels heb je namelijk een prachtig uitzicht over het glooiende landschap.
- De Mergellandroute: deze fietsroute laat de mooiste plekjes van Zuid-Limburg zien. De route is in totaal 155 kilometer lang, maar je kunt ook kiezen door een dagtocht. Deze westelijke lus verkent het heuvelland tussen Valkenburg en het Maasdorp Eijsden. Ontdek de mergelgrotten, carréboerderijen en de prachtige vergezichten.
- Wijnroute Zuid-Limburg: Deze fietsroute voert je langs het beste wat bourgondisch Limburg je te bieden heeft. Dwars door het Limburgse Heuvelland trotseer je klim na klim. Onderweg kom je bekende Limburgse wijngaarden tegen. Deze fietsroute is in totaal 75 kilometer lang.

Courage Hotel Gulpen
Dorpsstraat 10,
Gulpen, Nederland
Kaart
Dorpsstraat 10, Gulpen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Courage Hotel Gulpen is gelegen in het gezellige dorp Gulpen, bekend vanwege het Gulpener bier. Zuid-Limburg staat alom bekend om haar gastvrijheid en karakteristieke, bourgondische kijk op het leven. De vriendelijke, enthousiaste medewerkers delen deze ervaring graag met je en voorzien je met plezier en professionaliteit van alle gemakken. De ideale mogelijkheid om heerlijk te ontspannen! Het hotel is gelegen in het beroemde Limburgse Heuvelland. Ontdek Limburg en overnacht in Courage Hotel Gulpen!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbaar
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Hoogtepunten

Gulpener Bierbrouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Rijksweg 16

Bezoek de Gulpener Bierbrouwerij, een trotse en duurzame familiebrouwerij, en ontdek het bierbrouwproces en de Gulpener speciaalbieren.

Fluweelengrot

Bezienswaardigheden, Cultuur
Daalhemerweg 27

Deze grot is een mergelgrot die ontstaan is tijdens de bouw van het Kasteel van Valkenburg. Deze grot vormt een gangenstelsel onder de kasteelruïne.

Zuid-Limburgse Stoomtrein

Bezienswaardigheden, Cultuur, Tours & activiteiten
Stationstraat 20-22

Maak een nostalgische rit met één van de treinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij en ervaar vroegere tijden.

Kasteel Valkenburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grendelplein 13

Deze kasteelruïne torent boven Valkenburg uit en is een overblijfsel van de tachtigjarige oorlog en kun je bezichtigen.

De Grotestraat

Eten en drinken, Shoppen
Grotestraat Centrum

Deze straat in het oude centrum van Valkenburg vormt het centrum van het uitgaansleven van de stad. De kroegen en restaurants wisselen elkaar hier af.

Valkenburg

Steden
Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja, openbaar

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau