Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Genieten in een Brouwhotel met huis gebrouwen bieren in Veendam incl. ontbijt

Brouwhotel Parkzicht
Veendam, Groningen, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
57,50
totaal: 134,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 236 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3, of 4 dagen in een Brouwhotel midden in het centrum van Veendam incl. ontbijt

Bij Brouwhotel Parkzicht in het Groningse Veendam kun je bourgondisch genieten. Het sfeervolle hotel brouwt ambachtelijk speciaal bier in unieke glazen brouwketels met alleen de beste ingrediënten. De ligging van Hotel Parkzicht is prachtig, met uitzicht op de fonteinen en bomen van Veendam, ook bekend als parkstad. Op korte wandelafstand vind je het Veenkoloniaal Museum, waar je meer leert over de geschiedenis van de veenbodem en turfstekers in de regio. Ook op slechts 5 minuten wandelen ligt het subtropisch zwembad Tropiqua, waar jong en oud zich prima kunnen vermaken. Wil je ontspannen? Dan kun je terecht bij Sauna Beauty Farm Midwolda of Thermen Nieuweschans. In de omgeving van het hotel zijn er tal van mooie wandel-, fiets- en motorroutes om te verkennen.

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Genieten in een Brouwhotel met huis gebrouwen bieren in Veendam incl. ontbijt

Brouwhotel Parkzicht
Veendam, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Midden in het centrum van Veendam
  • Geniet van huis gebrouwen bieren in het hotel
  • Tip: maak een rit van Veendam naar Stadskanaal en retour met de STAR-locomotief.
Tips in de omgeving

Groningen
Wat is er allemaal te doen in de Provincie Groningen? Er is ontzettend veel te doen in Groningen. Tijdens een bezoek aan de provincie moet je zeker een bezoek brengen aan de hoofdstad, maar je zult al snel merken dat er nog veel meer te doen is. Bekijk hieronder een aantal bezienswaardigheden die je zeker niet mag overslaan.

  • Groninger Museum
    Dit is één van de meest toonaangevende musea van het hele land. Hier komen kunst, design en fotografie samen en je kunt hier regelmatig wisselende tentoonstellingen bijwonen. Niet alleen de exposities zijn het bekijken waard maar ook de architectuur van het museum is ook erg opvallend.

  • Martinitoren
    Dit is natuurlijk het icoon van Groningen. De 96,8 meter hoge kerktoren is letterlijk het hoogtepunt van de provincie en een onmisbare bezienswaardigheid. Beklim de toren via de 255 traptreden en geniet van een prachtig uitzicht over de omgeving.

  • Nationaal Park Lauwersmeer
    Het Nationaal Park Lauwersmeer staat bekend als een paradijs voor vogelspotters. Hier komen meer dan 100 verschillende soorten vogels voor en tijdens het broedseizoen, je kijkt hier je ogen uit. Je ziet grote groepen vogels overvliegen en tussen het riet kun je tal van bijzondere soorten ontdekken. Het park is ook een prachtige locatie om lekker te wandelen en te fietsen. En zelfs na zonsondergang valt een bezoekje aan te raden. Lauwersmeer is namelijk benoemd tot Dark Sky Park, één van de laatste plekken in Nederland waar het ’s nachts nog echt pikdonker wordt.

Brouwhotel Parkzicht
Museumplein 3,
Veendam, Nederland
Kaart
Museumplein 3, Veendam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Brouwhotel Parkzicht is een familiehotel in het centrum van Veendam. Het hotel heeft een lange geschiedenis en werd voor het eerst geopend in 1870. Het hotel heeft ook een eigen brasserie, waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. De brasserie heeft een prachtig uitzicht op het park, dat zich direct voor het hotel bevindt. Het Brouwhotel Parkzicht biedt gratis internet en gratis parkeergelegenheid aan. De kamers van Brouwhotel Parkzicht zijn voorzien van een televisie, telefoon, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, gratis Wi-Fi, bureau zitje en badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Solarium
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Hoogtepunten

Doe Museum

Musea, Recreatie en spellen
Transportweg 5

Een keer iets anders? Breng zeker een bezoek aan het Doe museum, leuk voor jong en oud, breng de kunstenaar in je naar boven!

Sprookjeshof

Musea
Groningerstraat 10

Kom lekker spelen in het Sprookjeshof! Een buitenspeeltuin, klauterkasteel, kinderboerderij en de mogelijkheid tot een rondvaart over het Zuidlaardermeer.

Hunebed D13 (trapgraf)

Bezienswaardigheden
Stationsstraat

Dit is een trapgraf, waarvan de ingang bestaat uit een trap met vier treden.

Hunebedcentrum

Musea, Bezienswaardigheden, Cultuur
Bronnegerstraat 12

Ben je gefascineerd door de Hunebedden? Bezoek het museum in Borger en kom meer te weten over deze mysterieuze stenen.

Paterswoldsemeer

Natuur & Parken
Paterswoldsemeer

Dit meer is uitgeroepen tot één van de mooiste plekken ter wereld. Het totale gebied is zo'n 900 ha. groot en is verbonden met het Hoornsemeer. Er zijn vele recreatiemogelijkheden.

Fontana Bad Nieuweschans

Spa en Wellness
Weg Naar De Bron 3-9

Kom volledig tot rust en geniet van de vele wellnessfaciliteiten. Met diverse sauna's, een stoom badhuis, thermaalbad en een rustpaviljoen kun je volop ontspannen.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06:30 - 23:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau