Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek de wonderschone natuur van Drenthe in het historische Veenhuizen

Hotel Restaurant Bitter en Zoet
Veenhuizen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
61,87
totaal: 145,89 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 59 aankomstdagen beschikbaar!
Overnacht in de wonderschone natuur van Drenthe op een bijzondere plek in het historische Veenhuizen

Bitter & Zoet is gelegen in het Drentse Veenhuizen, tussen Assen, Drachten en Groningen. Het gemoedelijke en warm ingerichte hotel wordt omgeven door prachtige natuur. Wie op zoek is naar rust en ontspanning is hier aan het juiste adres. In hetzelfde complex is een wellnesscenter gevestigd met infrarood sauna, traditionele Finse sauna, stortdouche en relaxruimte. Op zolder zijn workshopruimten voor yoga, schilderen en cursussen voor zelfontplooiing. Tevens is er een bar en een charmant restaurant aanwezig (dit laatste behoort volgens Lekker 2015 tot de 500 beste restaurants van Nederland). Mooi weetje: Bitter & Zoet is Green Key gecertificeerd, en wel op niveau Goud (het hoogste niveau). De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur. Bitter & Zoet is dé bestemming voor een ontspannen weekend weg. Neem de tijd om de groene omgeving van Veenhuizen te ontdekken. In het dorp zelf ziet u veel gebouwen met cultuurhistorische waarde. Breng daarbij een bezoek aan het Landelijk Gevangenismuseum. Voor rustgevende natuur hoeft u niet ver te zoeken. In het nabij gelegen Norger Esdorpenlandschap maak je wandelingen langs zandvlaktes, authentieke boerderijen en zelfs hunebedden. Of pak de auto en rijd binnen en half uur naar De Drentsche Aa met haar schitterende bossen, Schotse Hooglanders en het Zuidlaardermeer. Zin in een leuk stadsbezoek? Binnen 30 autominuten ben je in de levendige winkelsteden Assen en Groningen of in het Friese Drachten.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek de wonderschone natuur van Drenthe in het historische Veenhuizen

Hotel Restaurant Bitter en Zoet
Veenhuizen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Midden in de natuur
  • Veenhuizen staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO
  • Tip: ga naar het gevangenismuseum Veenhuizen
Hotel Restaurant Bitter en Zoet
Hospitaallaan 16,
Veenhuizen, Nederland
Kaart
Hospitaallaan 16, Veenhuizen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De kamers van Bitter & Zoet zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, bureau, zitje en een badkamer met douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Gevangenismuseum

Musea
Oude Gracht 1

Dit voormalige dwanggesticht is omgebouwd tot een museum. Ben je altijd op het rechte pad gebleven, maar ben je benieuwd hoe de boeven in ons land leefden? Bezoek dit museum!

Hunebed D01 (portaalgraf)

Bezienswaardigheden
Zuiderdrift

Dit is een portaalgraf, de ingang hiervan bestaat uit twee zijstenen.

Speelgoedmuseum Kinderwereld (Toy Museum Children's World)

Musea
Brink 31

In dit speelgoedmuseum is veel te zien voor jong en oud, van antiek speelgoed als poppen, treinen, auto's en LEGO tot aan oude speelautomaten.

De Nieuwe Kolk

Theater & concerten, Eten en drinken, Nachtleven
Weiersstraat 1

In de Nieuwe Kolk kunt u zowel een film kijken in de bioscoop als een voorstelling bewonderen in het theater. Ook wordt er een mogelijkheid tot dineren geboden.

Assen

Steden
Gedempte Singel 23

Assen wordt ook wel de Stad der Paleizen genoemd. Doordat de stad stadsrechten had gekregen ontwikkelde Assen zich tot een hoofdstad.

Beauty Sauna Peize

Spa en Wellness
Smeerveensedijk 4

Relax hier al vanaf €14,50 in één van de vele wellnessfaciliteiten. Ook kun je een massage of alternatief aanvullend arrangement reserveren via de website van Beauty Sauna Peize.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 21.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.10 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau