Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Verblijf in Noord-Holland nabij Haarlem

Bastion Hotel Haarlem Velsen
Velsen-Zuid, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
48,28
totaal: 121,91 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf in Noord-Holland nabij de stad Haarlem

Het Bastion Hotel Haarlem Velsen is in Santpoort-Noord praktisch gelegen nabij Haarlem, Amsterdam en IJmuiden. Het personeel heet je graag welkom in het hotel en begeleidt je met plezier naar een tafel in het restaurant voor een lunch of diner. Voor een drankje neem je plaats in de bar of in de rokerslounge. De kamers van Bastion Hotel Haarlem Velsen beschikken over aparte bedden, televisie, telefoon, modemaansluiting, kluis, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet. Bastion Hotel Haarlem Velsen is gelegen aan de A208 in Santpoort-Noord. Op slechts 6 km rijden ligt de bruisende stad Haarlem. In de monumentale binnenstad kun je naar hartenlust shoppen en al wandelend de mooie gebouwen ontdekken. Het Teylers Museum is het oudste museum dat Nederland rijk is en is een ware ontdekkingstocht door de tijd. Het Frans Hals Museum toont onder andere een brede collectie schilder- en beeldhouwkunst. Natuurliefhebbers kunnen heerlijk uitwaaien op de brede Noordzeestranden van IJmuiden Zandvoort. Na een prachtige wandeling door de duinen neem je plaats op het terras van een van de vele strandtenten. Op iets meer dan een half uur rijden vindt je Amsterdam, de stad die werkelijk voor iedereen iets te bieden heeft. De charmante straatjes in de Jordaan, de drukke winkelstraat Nieuwendijk, het Museumplein, de levendige Albert Cuypmarkt en de mooie grachten.
Kortom: er is genoeg te zien en te doen.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Verblijf in Noord-Holland nabij Haarlem

Bastion Hotel Haarlem Velsen
Velsen-Zuid, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Bastion Hotel Haarlem Velsen
Vlietweg 20,
Velsen-Zuid, Nederland
Kaart
Vlietweg 20, Velsen-Zuid, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Sauna van Egmond

Spa en Wellness
Van Egmondstraat 4

Kom heerlijk vertoeven in Sauna van Egmond. Deze sauna beschikt onder andere over een pepermuntsauna, infraroodsauna, meknes sauna, kleurentherapie sauna, een Turks stoombad, verwarmd zwembad met bronwater en een whirlpool.

Haarlem

Bezienswaardigheden, Shoppen, Steden
Haarlem

In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod en de grote diversiteit aan winkels.

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Molens van Haarlem

Cultuur, Musea
Papentorenvest 1A

De meest bekende molens van Haarlem zijn de Adriaan Molen en de Eenhoorn. Tegenwoordig is de Adriaan Molen als museum te bezoeken.

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Natuur & Parken
Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden. Het steeds verrassende duingebied, van landgoederen langs de buitenrand, via woeste duinen naar het Noordzeestrand, is het leefgebied van talloze bijzondere dieren en planten.

De Grote Markt, Haarlem

Bezienswaardigheden, Cultuur, Eten en drinken
Grote Markt

De grote markt van Haarlem is vaak het decor voor gezelligheid en bijzondere gebeurtenissen. Met panden zoals de oude Vleeshal, het Stadhuis en de Grote of St. Bavokerk is er nog veel historie te bespeuren.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau