Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten in Badhoevedorp

Corendon Village Amsterdam
Badhoevedorp, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in Corendon Village Amsterdam

Corendon Village Amsterdam Corendon Village Amsterdam is een hotel zoals je dat kent uit de zuidelijke vakantielanden. Het verschil? Deze staat 'gewoon' in Badhoevedorp en biedt je een unieke combinatie tussen stad en strand. De gratis shuttle brengt je binnen afzienbare tijd naar het altijd levende stadscentrum van Amsterdam. De Nederlandse hoofdstad heeft altijd en voor iedereen wat te bieden. Ga je voor 'shop till you drop', kies je voor maximaal cultuur snuiven of ga je uiteten bij de lekkerste restaurants? Of nog beter: doe het allemaal! Waar je het ene moment nog geniet van het Amsterdamse stadscentrum, sta je op andere moment uit te waaien op de stranden van Scheveningen. En daar tref je precies de charme van dit hotel. De ligging aan de Schipholweg nabij de A4 en A10 is werkelijk ideaal. Op loopafstand tref je een bushalte. Corendon Village Amsterdam beschikt over 680 kamers die verdeeld zijn over een drietal aan gebouwen. Het hotel beschikt daarnaast op z'n Hollands over een gratis te gebruiken fietsenstalling. Daarnaast vind je terug een fitnessruimte en een spa met stoombad en sauna. En niet te vergeten: er staat een Boeing 747 in de tuin. Je leest het goed, er staat een écht vliegtuig in de tuin van dit hotel. Deze Boeing 747-400 met een lengte van ruim 70 meter, is 30 jaar gebruikt door KLM en staat nu te schitteren voor het Corendon Village Hotel. Het vliegtuig is te betreden voor een rondleiding. Wat heeft dit hotel eigenlijk niet?

Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten in Badhoevedorp

Corendon Village Amsterdam
Badhoevedorp, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Corendon Village Amsterdam
Schipholweg 275,
Badhoevedorp, Nederland
Kaart
Schipholweg 275, Badhoevedorp, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op een zeer centrale locatie vind je het Corendon Village Amsterdam in het dorp Badhoevedorp. Het is een 4*-hotel die over alle faciliteiten beschikt wat jij nodig hebt voor een gerust verblijf. Denk hierbij aan een restaurant, bar en wellnesscentrum om even helemaal tot rust te komen.

Dicht bij Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam centrum en zakendistrict Zuidas. Met de auto of de airport shuttleservice van het hotel sta je al binnen 7 minuten op Amsterdam Schiphol Airport. Zakendistrict Zuidas en Amsterdam centrum liggen op slechts 15 minuten rijden van het hotel. Vanuit het hotel rijdt er ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds op gezette tijden een City shuttle naar het Museumplein in Amsterdam. Het Lorentzplein in Badhoevedorp ligt op ca. 20 minuten loopafstand van het hotel. Hier vind je enkele winkels, waaronder twee supermarkten en een drogisterij. Daarnaast zijn diverse toeristische bezienswaardigheden, zoals de Keukenhof, Zandvoort en Volendam binnen handbereik.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,50 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.05% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau