Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
dagen

Splinternieuw hotel in Emmen incl. ontbijt en diner

Fletcher Hotel-Restaurant by Zoo Emmen
Emmen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Geniet 3 dagen in een splinternieuw hotel en verblijf in Emmen incl. ontbijt en diner

Geniet van een heerlijk verblijf in het nieuwe Fletcher hotel. Het hotel ligt direct tegenover WILDLANDS Adventure Zoo en het Atlas theater, midden in het bruisende centrum van Emmen. Huur een fiets bij de receptie en verken alle mooie plekjes in de omgeving. Maak een mooie fietstocht door een prachtig natuurgebied Sleenerzand, Orvelte en De Hondsrug. Hou je van wandelen? In de omgeving van het hotel zijn prachtige wandelroutes te vinden. Voor wat vertier breng je een bezoek aan het centrum van Emmen. Liever een dagje eropuit? Bezoek dan WILDLANDS Adventure Zoo!

Fletcher Specials
dagen

Splinternieuw hotel in Emmen incl. ontbijt en diner

Fletcher Hotel-Restaurant by Zoo Emmen
Emmen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 16,50 p.p.p.d.
  • 1 x 2-gangendiner uit het Fletcher keuzemenu op de dag van aankomst
  • Modern hotel gelegen midden in het centrum van Emmen
  • Nabij natuurgebieden Sleenerzand, Orvelte en De Hondsrug
  • Gelegen tegenover WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Tips voor tijdens je verblijf

Nationaal Park Dwingelderveld
In Nationaal Park Dwingelderveld vind je het grootste aaneengesloten natte heidegebied van Nederland. Een prachtig en indrukwekkend gebied, waar je écht kunt ervaren wat stilte is. Die herder met zijn schapen kun je hier wel eens tegenkomen, want er leven twee schaapskuddes in Dwingelderveld: de Ruiner Schaapskudde en de Dwingelder Schaapskudde. Beide met een eigen herder en een schaapskooi, die je zeker even moet bezoeken, want de herders vertellen graag over hun niet alledaagse baan.

Drentse Fietsroutes
Al fietsend door de natuur trekt er veel moois aan je voorbij. Drenthe biedt ruim 2.000 kilometer aan fietspaden en er liggen veel routes voor je klaar. Ook zijn er talloze leuke themaroutes. Wil je op je gemak 150.000 jaar terug in de tijd? Pak dan een route langs de hunebedden. Of volg de brinkroute en bezoek de mooie brinkdorpen. Drenthe is niet voor niets de meest geliefde fietsprovincie van Nederland!

Fletcher Hotel-Restaurant by Zoo Emmen
Willinkplein 42,
Emmen, Nederland
Kaart
Willinkplein 42, Emmen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Fletcher Hotel-Restaurant by Zoo Emmen ligt midden in het centrum van Emmen en direct tegenover WILDLANDS Adventrue Zoo en ATLAS Theater. Het is een modern hotel met een eigen restaurant waar de heerlijkste streetfoodgerechten worden geserveerd. Tevens kan je hier dineren met het concept shared dining. De gerechten zijn niet alleen in het restaurant, maar ook op het dakterras te eten. Op het dakterras staat een speeltoestel voor de kleintjes. Het hotel ligt in een natuurrijke omgeving. Je kan bij de receptie een e-bike huren om de omgeving te verkennen. De kamer beschikt over onder andere een flatscreentelevisie, bureau met zitje, zithoek en koffie- en theefaciliteiten. Tevens is er gratis Wi-Fi beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierentuinen en aquaria
Raadhuisplein 99

Dit park is voor zowel jong en oud geschikt! Bewonder alle dieren in hun pracht en praal. Wildlands Adventure Zoo Emmen heette voorheen Dierenpark Emmen.

Wildlands Dierenpark

Dierentuinen en aquaria
Raadhuisplein 99

Dierenpret voor jong en oud! Neem een kijkje bij de olifanten of bij de apen. Ook kun je bibberen tussen de ijsberen en pinguïns.

Emmen

Steden
Emmen

Het gezellige Emmen heeft veel te bieden. Van een rijke geschiedenis tot een groots overdekt winkelgebied. In de zomer vind je er leuke terrasjes en gezellige marktjes.

Hunebed D43 (langgraf)

Bezienswaardigheden
Noordeind

Dit is een langgraf, bestaande uit twee portaalhunebedden met één dekheuvel.

Hunebed D45 (ganggraf)

Bezienswaardigheden
Matenpad

Dit is een ganggraf, de toegang bestaat meestal uit twee paar zijstenen waarop een deksteen rust. Over het algemeen is er een ovaalvormige steenkrans of resten hiervan.

Plopsa Indoor Coevorden

Attractieparken
Reindersdijk 57

Ontmoet Wickie de Vicking, Maya de Bij, Bumba en natuurlijk Kabouter Plop! Ga in zinderende attracties en bekijk mooie shows!

Parkeren

In omgeving

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau