Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Wellness
dagen

Wellness verblijf in het luxe 4*-Van der Valk Hotel Heerlen in Zuid-Limburg incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Heerlen
Heerlen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2 dagen van een ontspannen verblijf bij een luxe 4*-Van der Valk Hotel in Zuid-Limburg incl. ontbijt en gratis gebruik van wellness en zwembad

Toe aan wat ontspanning? Dan is het viersterren Van Der Valk Hotel Heerlen precies wat je zoekt! Het Van der Valk Hotel Heerlen is rustig gelegen middenin het Limburgse heuvellandschap aan de rand van Heerlen. Tijdens je verblijf heb je gratis toegang tot de wellness en het zwembad van het hotel. Het wellness center bestaat uit onder andere een zoutsauna, Finse (opgiet) sauna, sanarium en stoombad. Uniek is de ice lounge met stalagmiet ijsfontein en sneeuwdouche. Tevens is er een verwarmd zwembad met waterval, bruisbanken en whirlpool. Wil je naast al het relaxen wat actiefs doen? Dan zijn er fietsen, e-bikes en scooters te huur bij het hotel. Ga bijvoorbeeld met je gehuurde fiets naar het centrum van Heerlen, dat op zo'n 1,5 km van het hotel ligt. Heerlen is een echte winkelstad vol boetiekjes en snuffelwinkeltjes waar je uitgebreid kunt rondkijken. Het hotel ligt naast het prachtige Landgoed Terworm, waar je heerlijk kunt wandelen. Het is ook mogelijk om naar het natuurreservaat Brunssummerheide te fietsen. Hier vind je tevens de Sterrenwacht. Ontspannen zal je hier zeker!

Wellness
dagen

Wellness verblijf in het luxe 4*-Van der Valk Hotel Heerlen in Zuid-Limburg incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Heerlen
Heerlen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 18,50 p.p.
  • Gratis gebruik van het zwembad
  • Gratis gebruik van de wellness
  • Verblijf in de comfortabele Well-Being Suite met bubbelbad
  • 15 minuten lopen van het centrum van Heerlen
  • Hotel gelegen naast Landgoed Terwormen
  • Tip: breng een bezoek aan Aken, Keulen en Luik
Wat is er te doen in de omgeving?

Sterrenwacht Limburg
In het natuurreservaat Brunssummerheide zit de Sterrenwacht, de enige publiekssterrenwacht in Nederlands Limburg. Hier kan je een kijkje nemen in de wereld van de sterrenkunde. Hier kan je door een antieke telescoop naar de Maan, planeten, verre nevels en sterrenstelsels kijken. Tevens zijn er presentaties die je bij kan wonen, een expositie en planetarium bezoeken of je kan gewoon lekker rondlopen.

De beroemde grotten van Valkenburg
In Valkenburg is geen dag hetzelfde. Er valt elke dag wel iets te beleven. De stad is bekend geworden door de mergelgrotten. Onder Valkenburg bevindt zich een heel andere wereld. Door de Romeinen werd hier vroeger mergel gewonnen, maar tegenwoordig geeft de Gemeentegrot toegang tot de deze bijzondere plek. Je kunt de grot te voet of met een treintje verkennen.

De gezellige stad Maastricht
Wandel langs historische panden en bezoek statige kerken. In Maastricht vind je veel gezelligheid en leuke plekjes. Het is voornamelijk een geliefde bestemming voor een dagje shoppen of een paar dagen weg. Nu je er toch heen gaat, moet je ook zeker naar de ENCI-groeve. Het wandelpad door de groeve is vanaf april tot september geopend van 08.00 tot 20.00 en van september tot april van 09.00 tot 17.00 uur. De ENCI-groeve is een kalksteengroeve aan de Maaszijde, waar je het leven van vroeger en nu kunt ontdekken.

Van der Valk Hotel Heerlen
Terworm 10,
Heerlen, Nederland
Kaart
Terworm 10, Heerlen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Van der Valk hotel Heerlen ligt naast het landgoed TerWorm en nabij de A76. In het hotel kun je heerlijk ontspannen in het Badhuys TerWorm (tegen betaling, tenzij inclusief het arrangement genoemd) met verwarmd zwembad. In het nieuwe restaurant kun je terecht voor het ontbijt en het diner. De ruime kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een zithoek, radio, telefoon, kluisje, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kasteel Hoensbroek

Bezienswaardigheden, Cultuur
Klinkertstraat 118

Kasteel Hoensbroek is één van de grootste kastelen van Nederland. Het oudste gedeelte van het kasteel, met name de hoge ronde toren, dateert van rond 1360.

SnowWorld

Outdooractiviteiten
Witte Wereld 1

SnowWorld Landgraaf is de grootste indoorskibaan van Europa. Met vijf pistes en acht liften zijn er bij skihal SnowWorld ontelbare afdalingen mogelijk. SnowWorld is 365 dagen per jaar geopend.

Wereldtuinen Mondo Verde

Natuur & Parken
Groene Wereld 10

Wereldtuinen Mondo Verde is een 25 hectare groot thema- en attractiepark. In dit park worden internationale tuinen getoond met de bijbehorende cultuur.

Zuid-Limburgse Stoomtrein

Bezienswaardigheden, Cultuur, Tours & activiteiten
Stationstraat 20-22

Maak een nostalgische rit met één van de treinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij en ervaar vroegere tijden.

GaiaZOO

Gaiaboulevard 1

Reis in één dag de hele wereld over en ontdek vele verschillende dieren. Het is een moderne dierentuin die zich ook richt op educatie over dieren én natuur- en soortenbehoud.

Fietsen door het Limburgse landschap

Natuur & Parken
Beekdaelen, Limburg

Het Limburgse landschap biedt de perfecte gelegenheid om op ontdekking te gaan op de fiets. Doe dit bijvoorbeeld op de Beekdaelnroute, de populairste fietsroute van Nederland van 2021!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau