Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Hotel Milano

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart

Hotel Milano

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Acties:
Verblijf in de havenstad Rotterdam incl. ontbijt
Tips voor tijdens je verblijf
Hotel in Rotterdam incl. ontbijt
2, 3, 4 of 5 dagen, Logies
  v.a. p.p.
50,50
totaal: 126,32 *
Bekijk Actie

Hotel Milano ligt aan de rand van de havenstad Rotterdam en is gevestigd in een monumentaal pand. Het hotel is al sinds 1950 een begrip in deze mooie havenstad. Hotel Milano Rotterdam is een echt familiehotel in het centrum en staat bekend om de échte Rotterdamse gastvrijheid. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Het centraal station ligt op slechts enkele minuten wandelen. De standaardkamers van Hotel Milano zijn voorzien van een televisie, telefoon, bureau, draadloos internet, kluis en badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Vanuit Hotel Milano is het gemakkelijk om zowel met het openbaar vervoer als met de auto het centrum van Rotterdam te bereiken.

Diensten

Parkeren
Ja op ca. 400 meter lopen van het hotel
Parkeerkosten
De kosten bedragen €13,00 en de parkeertijden zijn gelijk aan de in en uitchecktijden van het hotel 14.00 - 11.00 uur. Extra parkeren op de dag van aankomst of vertrek is mogelijk tegen een tarief van €2,00 per uur.
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Bar
Ja
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau