Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Campanile Hotel Delft

Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart

Campanile Hotel Delft

Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart

Het Campanile Hotel Delft ligt 3 km van het centrum van Delft, naast natuurgebied het Delftse Hout met uitgestrekte weiden en bossen. Het hotel beschikt over 95 kamers en is gemakkelijk te bereiken via de A13 maar ook met het openbaar vervoer. Het personeel is uiterst servicegericht ingesteld en staat 24 uur per dag voor je klaar. In de avonduren nodigt het restaurant je uit voor een lopend buffet in een gezellige sfeer. Vervolgens buik je uit in de bar/lounge met open haard. Je maakt gratis gebruik van de parkeergelegenheid. De goed verzorgde kamers van Campanile Hotel Delft zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekservice, gratis koffie- en theefaciliteiten, gratis Wi-Fi, bureau en een badkamer met bad, douche, föhn en toilet.

Diensten

Parkeren
ja
Parkeerkosten
geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per nacht (max. 1 huisdier van max. 15 kilo per kamer. Niet toegestaan in het restaurant en lounge (m.u.v. hulphonden)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau