Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

In een Saksische hoeve in het Sallandse Raalte

Hotel Inn Salland
Raalte, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een Saksische hoeve in het Sallandse Raalte (ook incl. ontbijt te boeken)

Aan de rand van het sfeervolle Raalte ligt Hotel Inn Salland. Omringt door Hanzesteden, pittoreske dorpjes en mooie natuurgebieden. Dit maakt deze Saksische hoeve de perfecte uitvalsbasis voor een actief of ontspannen verblijf. Deze uitstraling krijgt het doordat het bestaat uit 80% oud gerecyclede bouwmaterialen. Het pand bestaat dan ook geen 150 jaar, maar is gebouwd in 2009. Het hotel biedt sfeervolle kamers in verschillende grootte, met een landelijk interieur in een modern jasje. Je bent thuis van huis in de sfeervolle brasserie. Hier kun je heerlijk á la carte dineren met een ruime keuze aan gerechten, bereid met verse seizoensproducten. De authentieke Saksische bouwstijl en het rustieke interieur geven de brasserie een echt thuisgevoel. Je kan hier rustig neerstrijken voor ontbijt, lunch en diner of voor een gezellige borrel. In de winter brandt hier een knus haardvuur en op zomerse dagen kun je plaatsnemen op het terras of de unieke binnenplaats. Het gastvrije Raalte ligt op loopafstand en heeft een gezellig centrum. Ook de omgeving van Raalte biedt tal van mogelijkheden om erop uit te gaan. Op steenworp afstand vindt je de Hanzesteden Deventer en Zwolle waar je naast goed kan winkelen, ook bijzondere bezienswaardigheden vindt en activiteiten kan doen. De naaste omgeving biedt veel knusse dorpen ideaal voor een tussenstop tijdens je fiets- of wandeltocht. Voor wandel- en fietsliefhebbers is Nationaal Park Sallandse Heuvelrug een aanrader. Motorliefhebbers zijn ook hier aan het juiste adres, in het naastgelegen American Motorcycle Museum vind je een grote collectie klassieke motoren. Hotel Inn Salland is altijd gezellig en gastvrij.

Hotelovernachtingen
dagen

In een Saksische hoeve in het Sallandse Raalte

Hotel Inn Salland
Raalte, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Verblijf in een Saksische hoeve
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het American Motorcycle Museum
  • Tip: ontdek het Sallandse landschap op een e-chopper
Hotel Inn Salland
Zwolsestraat 63D,
Raalte, Nederland
Kaart
Zwolsestraat 63D, Raalte, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Avonturenpark Hellendoorn

Attractieparken
Luttenbergerweg 22

Het Avonturenpark Hellendoorn heeft veel te bieden. Meer dan dertig attracties en shows, waaronder twee wildwaterbanen, drie achtbanen en een lasergame.

Bijenmuseum Diepenveen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Boxbergerweg 46

Altijd al bang geweest voor bijen? Leer ze echt kennen maar vooral leer hoe belangrijk ze zijn voor onze natuur en omgeving bij het Bijenmuseum in Diepenveen. Op een veilige manier kan jong en oud kennis maken met de bijen.

Nederlands Bakkerij Museum

Musea
Kerkhofstraat 13

De geschiedenis van de boterham, hoe kwam deze ooit op het bord terecht? Kom er achter in dit bijzondere museum.

Heerlijk Hattem

Eten en drinken
Adelaarshoek 18

Verstopt in het historische centrum van Hattem, staan de overblijfselen van de Voorburcht (in de volksmond Spookhuis genoemd). In de keuken werken ze met lokale producten en internationale invloeden. Aanrader! Op het centrale plein in Hattem vind je nóg een aanrader: in restaurant ''Bij de Jongens'' worden culinaire hoogstandjes uit de open keuken getoverd.

Anton Pieck Museum

Musea
Achterstraat 46-48

Bewonder hier het werk van Anton Pieck, geestelijk vader van de Efteling, en bekend van zijn romantische illustraties.

Sport- en Belevingscentrum De Scheg

Recreatie en spellen

Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg met een zwemparadijs, speelparadijs, overdekte kunstijsbaan inclusief winterspeeltuin diverse sporthallen, squashbanen en nog veel meer.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

geopend tot 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau