Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Aan of nabij de kust
dagen

Verblijf aan de Oosterschelde in Zeeland incl. ontbijt

Hotel Brasserie Smits
Wemeldinge, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
3 of 4 dagen uitwaaien aan de Oosterschelde in Zeeland incl. ontbijt

Verblijf in het Hotel Smits. Hotel Smits in Wemeldinge is de ideale uitvalsbasis als je de Oosterschelde wilt ontdekken. Vanuit het hotel geniet je van een mooi uitzicht over de haven én sta je binnen no time in het Nationaal Park Oosterschelde en op het strand. Gezellige steden zoals Middelburg, Vlissingen en Zierikzee liggen op korte afstand van het hotel. Bij Hotel Smits vind je een terras, bar en brasserie. Voor een lekker hapje of drankje hoef je dus niet ver te reizen! Je kunt in het hotel bovendien een potje biljart spelen en gebruik maken van de gratis Wi-Fi. De kamers bij Hotel Smits zijn comfortabel en bieden uitzicht over de haven of de tuin van het hotel.

Aan of nabij de kust
dagen

Verblijf aan de Oosterschelde in Zeeland incl. ontbijt

Hotel Brasserie Smits
Wemeldinge, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • 2 of 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel ligt direct aan de Oosterscheld
  • Hotel gelegen nabij Middelburg, Vlissingen en Zierikzee
  • Tip: ga wandelen in het Nationaal Park Oosterschelde
Fietsen in de omgeving

Er zijn een tal aan fietsmogelijkheden in Wemeldinge. Fietsen langs het water of met een pondje over. Onderweg is er natuurlijk genoeg te doen en te beleven, waarvoor je je fiets graag even aan de kant zet. Bijvoorbeeld voor de fietsroute Wemeldinge:
Je start in Wemeldinge en fietst vanuit daar via knooppunten langs o.a. Hansweert, Biezelinge, Kapelle en Goes. Je komt hier langs het droogliggende sluizencomplex uit de 19e eeuw van Handweer. Wellicht vind je het leuk om in Goes even af te stappen en het centrum van Goes te voet te bewonderen.

Fietsroute Krekengebied tussen de Oosterschelde en de Westerschelde: Dit is een route van 42 kilometer. Je kunt aan deze route zeker een dag plezier aan beleven. Vanuit Wemeldinge fiets je langs het Kanaal door Zuid- Beveland en de Oosterschelde naar de Middeleeuwse moerneringsgebieden (veenstekerijen) van de Yerseke Moer. Dan fiets je vanaf Hansweert buitendijks langs de Westerschelde richting Biezelingse Ham en ’s Gravenpolder. Terug ga je via de Kapelse Moer en de boomgaarden rond Wemeldinge.

Hotel Brasserie Smits
Wilhelminastraat 90,
Wemeldinge, Nederland
Kaart
Wilhelminastraat 90, Wemeldinge, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Direct aan de Oosterschelde vind je Hotel Brasserie Smits. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. s' Avonds kun je in het restaurant terecht voor een à-la-carte diner. Voor een verkoelend drankje kun je terecht in de bad. De kamers beschikken over een flatscreen-tv, een kluisje, telefoon en een bureau. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Parkeren in buurt van accommodatie.
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Oesterij in Yerseke, Zeeland

Cultuur, Eten en drinken, Tours & activiteiten
Havendijk 12

Voor een onvergetelijke ervaring plan je een bezoek aan de Oesterij in Yerseke van de familie Dhooge. Een familiebedrijf dat al sinds 1906 gespecialiseerd is in de kweek van schaal- en schelpdieren. Geniet van een rondleiding langs de oesterputten, leer het verschil tussen de oestersoorten Zeeuwse creuse en de schaarse Zeeuwse platte, neem deel aan een oesterworkshop en smul natuurlijk van al het zilte lekkers tijdens een proeverij.

Fruitteeltmuseum

Musea
Annie Mg Schmidtsingel 1

Ga door de geschiedenis van fruit en fruitteelt tijdens een bezoekje aan dit unieke museum. Van luiken tot een werkende veilingklok en van kijkkasten tot authentiek gereedschap, je vindt het hier! Het fruitteeltmuseum is een beleving voor jong en oud.

Wellness Goes

Spa en Wellness
Geldeloozepad 7-11

Heerlijk genieten van alle rust. Kom ontspannen van een van de heerlijke massages en/of behandelingen.

Historisch Museum De Bevelanden

Musea
Singelstraat 13

Het Historisch Museum De Bevelanden is een museum waarin de geschiedenis van Noord- en Zuid-Beveland centraal staat.

Stroomtrein Goes

Musea
Albert Plesmanweg 23

Ga op reis met een historische stroomtrein naar oude dorpjes! Tijdens deze rit kunt u ontspannen en genieten van een prachtige omgeving.

Museumhaven Zeeland

Musea
Vissersdijk 2

De oude haven van Zierikzee is ingericht als museumhaven waar oude ziel-en motorschepen te vinden zijn. Het museum bevindt zich op 2 locaties.

Parkeren

Parkeren in buurt van accommodatie.

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 19.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau