Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek authentiek Rome incl. vlucht en ontbijt

Hotel Rome Garden
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
249,-
totaal: 546,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
3-, 4- of 5-daagse stedentrip naar Rome incl. vlucht en ontbijt

De Italiaanse hoofdstad Rome is een topbestemming voor de fans van stedentrips. Deze metropool heeft zo’n 3,3 miljoen inwoners en biedt een ongelofelijke diversiteit aan bezienswaardigheden die je niet mag missen. De stad is eigenlijk één groot openluchtmuseum, waarbij je vrijwel continu op een prachtig historisch bouwwerk stuit. Rome is vrij compact, waardoor je de belangrijkste bezienswaardigheden goed te voet kunt verkennen. Ook qua eten is Rome een geweldige optie voor een stedentrip. Combineer de prachtige oude gebouwen met de Italiaanse cuisine, beter kan niet toch?

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek authentiek Rome incl. vlucht en ontbijt

Hotel Rome Garden
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Rome van een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks ontbijt
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • 10 min. lopen naar metrostation Policlinico
  • Tip: bezoek ook de Spaanse Trappen
  • Tip: neem een kijkje bij Vaticaanstad
Verken het mooie Rome

Trevifontein
De bekendste fontein van Europa bevindt zich, samen met nog veel meer fonteinen overigens, in Rome. En dan hebben we het natuurlijk over de Trevifontein, één van de meest bezochte bezienswaardigheden in Rome. Buiten dat het een bijzonder mooie en imposante fontein is, kleven er ook nog mythes aan die een bezoekje méér dan de moeite waard maken.

Pantheon
Rome kent heel wat bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd. Het Pantheon is er daar niet alleen één van, het is direct een van de best bewaarde Romeinse monumenten. De bouw begon al in 27 v.Chr. en de huidige tempel stamt uit de 2e eeuw en tóch is alles nog in bijzonder goede staat.

Colosseum
Een van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden van Rome? Dat is zonder meer het Colosseum, een immens amfitheater midden in de stad. Het is met recht een bijzondere bezienswaardigheid, want na 2.000 jaar vol oorlogen, branden, aardbevingen en plunderingen kun je nog steeds een groot deel bewonderen. En het is dan ook niet zonder reden dat het monument wordt gezien als een van de zeven wereldwonderen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Rome Garden
Via Nomentana 28,
Rome, Italië
Kaart
Via Nomentana 28, Rome, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Rome Garden Hotel ligt te midden van zijn eigen tuin aan de Via Nomentana, op 10 minuten wandelen van het metrostation Policlinico. Deze 19e-eeuwse villa beschikt over kamers met gratis WiFi en een flatscreentelevisie met satellietzenders. De kamers zijn klassiek ingericht. Ze beschikken over airconditioning en een eigen badkamer met een haardroger en toiletartikelen. 's Ochtends wordt er een ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtzaal. Je kan ontspannen in de gemeubileerde tuin. De stadspoort Porta Pia ligt op 250 meter, en de modieuze wijk Via Veneto op 1,4 km afstand.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Villa Borghese

Natuur & Parken
Viale Fiorello La Guardia

Wilt u even de drukte en warmte van de stad ontlopen? Dan biedt een bezoek aan Villa Borghese een oase van rust! In dit prachtige park vindt u onder andere musea, beelden, fonteinen en een dierentuin. U vindt er ook een grote vijver met in het midden een Romeinse tempel op een soort eilandje.

Trevi fontein

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Di Trevi

Deze fontein is met zekerheid de meest populaire fontein van Rome. Het hele jaar door heeft het een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Onlangs is de Trevi fontein geheel gerenoveerd en straalt ze weer als ooit tevoren.

Colosseum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Del Colosseo 1

Het Colosseum is een gigantisch amfitheater midden in Rome. Het is één van de symbolen van de stad. Zo’n 2000 jaar geleden vochten hier honderden gladiatoren (slaven) tegen elkaar en tegen dieren.

Forum Romanum

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Della Salara Vecchia 5/6

Ooit was het Forum Romanum het politieke centrum van Rome. Ondanks dat er nu niet meer dan ruïnes te bezichtigen zijn, geeft het wel een goed beeld van de vroegere grandeur. Een prachtige locatie met tempels, basilica’s en triomfbogen.

Vaticaanstad

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Della Posta

Vaticaanstad: één van de topattracties van Rome. Hier vindt je onder andere de wereldberoemde Sixtijnse kapel met de prachtige schilderingen van Michelangelo.

Sint-Pietersbasiliek

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza San Pietro

In Vaticaanstad vindt u het Sint Pietersplein en de Sint-Pietersbasiliek. Wanneer u de basiliek binnen loopt, zult u verstelt staan van het interieur. Het is vrij donker, maar overal waar u kijkt vindt u schilderingen, beelden en andere prachtige versieringen

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau