Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Verblijf in het centrum van Vilnius incl. vlucht, transfer en ontbijt

Art City Inn Hotel
Vilnius, Vilnius, Litouwen bekijk op kaart
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in het prachtige centrum van Vilnius incl. vlucht, transfer en ontbijt

Vilnius.. vast niet de eerste stad waar je aan denkt voor een stedentrip. Eigenlijk super zonde, want er is zoveel moois te beleven in deze stad. Vilnius heeft een prachtige historische binnenstad en vele gebouwen die je kan bewonderen. Je merkt wel dat de stad nog opkomend is, dus veel toeristen zal je er nog niet vinden. Als reiziger is dat juist des te leuker en kan je de echte Vilnius ontdekken, zoals een echte local. Laat de charmes van Vilnius je inspireren en je zult er achter komen dat de stad echt de moeite waard is. Tijd voor een stedentrip Vilnius, niet?

Stedentrips
dagen

Verblijf in het centrum van Vilnius incl. vlucht, transfer en ontbijt

Art City Inn Hotel
Vilnius, Vilnius, Litouwen bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Vilnius vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Het cityhotel bevindt zich in het centrum van de stad
  • Gediminas, de belangrijkste straat van Vilnius, ligt op slechts 200 meter afstand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Vilnius Gaon Jewish State Museum
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Dit wil je niet missen!

Het bijzondere stadsdeel Uzupis
Uzupis is een stadsdeel van Vilnius en is deels gelegen in het oude gedeelte van het centrum. Uzupis betekent letterlijk “aan de andere kant van de rivier” en bestaat voornamelijk uit kunstgalerijen, cafés schattige boetiekjes. Het mooie aan Uzupis is, is dat het stadsdeel eigenlijk een zo goed als onafhankelijke staat is. De republiek Uzupis heeft zelfs een eigen president, een eigen vlag, een grondwet en zelfs een klein leger. Wanneer je Uzupis wilt bezoeken kun je dit het allerbeste op 1 april doen. Dit is namelijk de “Onafhankelijkheidsdag” van Uzupis en op deze dag beschikt de republiek over een eigen munteenheid, wordt er carnaval gevierd en zijn er verkiezingen. Ook kun je op deze dag een stempel van de republiek Uzupis in je paspoort laten zetten.

Het oude centrum van Vilnius
Het oude centrum van Vilnius moet je zeker niet overslaan. Net als vele andere steden in Europa kent Vilnius zowel een nieuw stadsdeel als een oud deel van het centrum. In het oude deel waan je je echt in de middeleeuwen en kom je om de zoveel meter een mooie kerk tegen. Verdwaal in de straatjes en verken de oude binnenstad.

De kathedraal van Vilnius
In het hart van het centrum van de stad, op het Katedos Aikste plein staat een gigantische kathedraal, de kathedraal van Vilnius. De Katheraal is één van de populairste en belangrijkste bezienswaardigheden in Vilnius.

Street art en andere kunst in Vilnius
Ben je gek op kunstwerken en wil je één van de meest bijzondere bezienswaardigheden in Vilnius bewonderen? Breng dan een bezoek aan de straat Literatu, oftewel Literatu Gatve. Het straatje ligt middenin het centrum van de stad en hangt vol met kleine kunstwerkjes en prachtige street art kunstwerken.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Art City Inn Hotel
J.Jasinskio g. 14,
Vilnius, Litouwen
Kaart
J.Jasinskio g. 14, Vilnius, Litouwen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Art City Inn Hotel is gelegen in het centrum van Vilnius. Het biedt kamers met airconditioning, een satelliet-tv en een minibar. Er is overal gratis Wi-Fi en gasten kunnen gratis gebruikmaken van privé parkeergelegenheid. De ruime kamers van Art City Inn hebben een klassiek interieur. Ze zijn alle voorzien van een bureau, een radio en vloerbedekking. Elke eigen badkamer is uitgerust met toiletartikelen en een haardroger. Het personeel van Art City Inn is 24 uur per dag beschikbaar en geeft graag toeristische informatie. Gasten kunnen direct bij het hotel een fiets of auto huren. Je vindt er ook een sauna, een fitnessruimte en een kunstgalerie. Gediminas, de belangrijkste straat van Vilnius, ligt op slechts 200 meter afstand. Het oude centrum bereik je te voet in slechts 20 minuten. Het Lukiškės-plein ligt op 500 meter van de Art City Inn. Ideaal!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Gedimino Prospektas

Eten en drinken, Nachtleven, Shoppen
Gedimino Pr. 33

Aan de Gedimino Prospektas vindt u diverse interessante gebouwen, winkels, banken, gezellige cafés en restaurants.

Kathedraal van Vilnius

Cultuur
Šventaragio G.

Deze kathedraal is gevestigd in de oude stad en wordt gekenmerkt door de Romeins-ogende ingang met 6 grote pilaren.

Didžioji Straat

Eten en drinken, Shoppen, Bezienswaardigheden, Musea
Didžioji G. 20

Gebouwen met verschillende stijlen en kleuren bevinden zich langs deze straat. U vindt er vooral cafés en luxe winkels.

St. Anna Kerk

Cultuur, Bezienswaardigheden
Maironio G. 8-1

De St. Anna Kerk is gelegen aan de rand van het oude centrum en is één van de mooiste bouwwerken van Vilnius.

Poort van het Morgenrood

Bezienswaardigheden
Aušros Vartų G. 14

De Poort van het Morgenrood is de enige overgebleven stadspoort van Vilnius en uniek door het icoon van Maagd Maria.

Televisietoren van Vilnius

Bezienswaardigheden
Sausio 13-Osios G. 10

De televisietoren van Vilnius is ruim 326 meter hoog en wordt onder andere gebruikt voor de Litouwse radio en televisie.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau