Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Wandel- en fietsvakantie door de Kempen

Oud-Turnhout, Antwerpen, België bekijk op kaart

Wandel- en fietsvakantie door de Kempen

Oud-Turnhout, Antwerpen, België bekijk op kaart
Acties:
4-daags wandel- of fietsarrangement door de Kempen incl. ontbijt en bagagevervoer
Hoe ziet het arrangement eruit?
4-daags wandelsarrangement door de Kempen incl. ontbijt en bagageservice
4 dagen, Logies + ontbijt
  v.a. p.p.
231,-
totaal: 496,95 *
Bekijk Actie

Je verblijft tijdens je vakantie in uitstekende hotels van Corsendonk Hotels & Clubs. Het 3-sterren hotel Priorij Corsendonk is gelegen op het platteland van Oud-Turnhout en wordt omgeven door haar eigen park. Het is een prachtig, eeuwenoud en beschermd monument midden van de Antwerpse Kempen. Priorij Corsendonk is een voormalig klooster met een middeleeuwse architectuur. De groene omgeving zorgt voor een oase van rust en is een perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en natuurliefhebbers.
Het 4-sterren hotel Corsendonk Hooge Heyde is gelegen op de Kempische Heuvelrug, een overblijfsel van landduinen die ontstonden toen de zee zich terugtrok. Corsendonk Hooge Heyde werd onlangs helemaal getransformeerd tot boutique hotel.
Het 4-sterren hotel Corsendonk Turnova is nieuwste viersterren hotel van Corsendonk in een bruisend nieuw stadsdeel vlak bij de Grote Markt in hartje Turnhout en toch ook dichtbij de bosrijke en groene Kempen. Je verblijft in een comfortabele standaard of superior kamer, van alle gemakken voorzien!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau