Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Formule 1: Grand Prix
dagen

Tent op Circuit Camping in Santpoort nabij F1 Circuit van Zandvoort (excl. F1 ticket)

Circuit Camping De Elta
Santpoort, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 5 dagen in een tent op Circuit Camping in Santpoort nabij het Formule 1 Circuit van Zandvoort

De kijkcijfers blijven maar stijgen en de Nederlandse racefans reizen de hele wereld over om hem in actie te zien. Het succes van Max Verstappen in de Formule 1 heeft van velen in Nederland een racefan gemaakt! Het zorgde al voor volle oranje tribunes in Oostenrijk, België en Spanje. En nu kan de Max-gekte weer losbarsten in eigen land! Naast het team van Red Bull Racing komen de grote raceteams als Ferrari en Mercedes, met wereldkampioenen Vettel en Hamilton, ook naar Zandvoort. Ronkende motoren, gierende banden en duizenden racefans in Nederland; voor de Nederlandse racefans een droom die uitkomt!
Wil jij dit van dichtbij meemaken? Reserveer dan je tent op Circuit Camping de Elta. De camping wordt gerealiseerd op het terrein van sportpark De Elta, gelegen in de bosrijke omgeving van Santpoort-Zuid. Er is een bar en foodcorner aanwezig voor de nodige versnaperingen. Zowel ontbijt, lunch als diner zijn mogelijk om ter plekke te reserveren. Door de relaxte sfeer die er op de camping gecreëerd wordt, is het geschikt voor zowel jong als oud. Geen feestcamping, maar wel degelijk gezelligheid!

Let op:
- Deze actie is exclusief ticket voor de Formule 1.
- Verplicht negatief resultaat testen voor toegang (of vaccinatiebewijs bij ingang middels de CoronaCheck app, of de papieren equivalent). Dit bewijs gaat samen met het laten zien van je identiteitsbewijs

Formule 1: Grand Prix
dagen

Tent op Circuit Camping in Santpoort nabij F1 Circuit van Zandvoort (excl. F1 ticket)

Circuit Camping De Elta
Santpoort, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 2-Persoons Tent
  • Slotje om je tent af te sluiten
  • Met uniek campingbandje, toegang tot alle faciliteiten
  • Inclusief parkeerplek
  • Gelegen op 25 minuten per e-bike van het F1 circuit Zandvoort
  • Proef de sfeer van de 1e Nederlandse Grand Prix in 36 jaar!
Circuit Camping De Elta
Sportlaan 3,
Santpoort, Nederland
Kaart
Sportlaan 3, Santpoort, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De camping staat in een rustig gelegen en bosrijk gebied, op het voetbalveld van de S,V, Terrasvogels. Het is gelegen bij de dorpskern van Santpoort. Winkelstraten en een supermarkt zijn op loopafstand en diverse horeca binnen 2 km afstand.
De nieuwe tenten zijn zeer ruim, kunnen gemakkelijk 2 volwassenen accommoderen en kunnen worden afgesloten met een slotje. Er wordt gezorgd voor catering, horeca en moderne faciliteiten als douches en toiletten, stroomvoorzieningen, oplaadpunten voor de telefoon en licht. 24 uur per dag is er campingbeheer, EHBO en bewaking/beveiliging aanwezig. Tevens worden er stroomvoorzieningen, stadsfietsen en E-bikes gefaciliteerd tegen een meerprijs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vakantiepark

  • Fietsverhuur
  • Snackbar
Optionele kosten

De volgende volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je contact opnemen met ons service center:
- E-Bike € 120,00 p.p. (+ borg € 50,00) (do-ma)
- Stadsfiets € 60,00 p.p. (+ borg € 30,00) (do-ma)
- Stroom bij de kampeerplek à € 30,00 (do-ma)

Belangrijke informatie

Let op:
- Verplicht negatief resultaat testen voor toegang (kijk voor de officiële punten van dit op www.testenvoortoegang.org) of vaccinatiebewijs bij ingang middels de CoronaCheck app, of de papieren equivalent. Dit bewijs gaat samen met het laten zien van identiteitsbewijs
- Men is verplicht bij de ingang handen te desinfecteren
- Men is verplicht deel te nemen aan de volgens protocol geschreven gezondheidscheck
- Houdt buiten de hekken van het terrein en in de rij naar de ingang toe 1.5m afstand tot andere bezoekers of medewerkers

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 13:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau