Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Stedentrip naar de UNESCO-stad Krakau incl. vlucht en ontbijt

Hotel Matejko
Krakau, Klein-Polen, Polen bekijk op kaart
3- of 4-daagse stedentrip naar UNESCO-stad Krakau incl. vlucht en ontbijt

In het zuiden van Polen ligt één van de mooiste steden van Europa. Krakau is een magische plek waar historie, pracht en praal, architectuur, trendy winkels en gezelligheid samenvloeien. Krakau is daarnaast één van de meer betaalbare bestemmingen in Europa. Alle ingrediënten voor de perfecte stedentrip! De stad verovert jaarlijks vele harten met zijn Middeleeuwse binnenstad, de unieke oude Joodse wijk Kazimierz, sfeervolle cafés en tientallen festivals. Buiten de stad is het voormalige concentratiekamp Auschwitz voor veel mensen een indrukwekkende dagtrip en komen mensen uit heel de wereld voor de prachtige Wieliczka zoutmijnen die zo’n 12 kilometer buiten Krakow liggen. Alle ingrediënten dus voor de perfecte stedentrip!

Stedentrips
dagen

Stedentrip naar de UNESCO-stad Krakau incl. vlucht en ontbijt

Hotel Matejko
Krakau, Klein-Polen, Polen bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Krakau vanaf Eindhoven Airport of Brussels South Charleroi Airport
  • 2 of 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen in het oude centrum van Krakau
  • 650 meter gelegen van de Grote Markt
  • Met 2 minuten lopen ben je in winkelcentrum Galeria Krakowska
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Memorial and Museum Auschwitz-Birkenau
Krakau

Krakau is de voormalige hoofdstad van Polen. De stad wordt steeds populairder en staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Dit is natuurlijk niet voor niks. Krakau heeft verschillende oorlogen, relatief ongeschonden, doorstaan en heeft hierdoor vele historische bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de Mariakerk, de Raadhuistoren of de Lakenhallen. Een dagje shoppen? Ga dan naar Floranskia of Swenska. Dit zijn twee grote winkelstraten!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Matejko
plac Jana Matejki 8,
Krakau, Polen
Kaart
plac Jana Matejki 8, Krakau, Polen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Matejko Hotel is gelegen in het oude centrum van Krakau en is gelegen op slechts 600 meter van de Grote Markt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar voorzien van Europese gerechte. daarnaast beschikt het hotel over 24-uursreceptie. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een bureau en een telefoon. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Geen eigen parkeergelegenheid
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Hoogtepunten

Mariakerk

Bezienswaardigheden
Plac Mariacki 5

Deze prachtige kerk is zowel van binnen als van buiten een lust voor het oog. Vooral het altaar is indrukwekkend.

Rynek Głowny - Grote Markt

Wijken
Rynek Głowny

De Grote Markt is het bruisende hart van Krakau. Op dit belangrijke marktplein vindt u een aantal bezienswaardigheden, zoals de Mariakerk en de Adalbertkerk.

Lakenhallen/Sukiennice

Bezienswaardigheden
Rynek Główny 1-3

Op de Grote Markt vind je de Lakenhallen. Deze bazaar gevuld met Poolse handgemaakte producten, is zeker een bezoek waard. Kijk je ogen uit, alleen het gebouw zelf is een lust voor het oog.

Sint-Petrus-en-Pauluskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Sint-Petrus-En-Pauluskerk

De Sint-Petrus-en-Pauluskerk is de eerste en direct ook één van de mooiste vroegbarokke gebouwen van heel Polen.

Wieliczka-zoutmijn

Bezienswaardigheden, Cultuur
Wieliczka-Zoutmijn

Net iets buiten de stad in het plaatsje Wieliczka vindt u de Wieliczka-zoutmijn. Deze mijn is één van de oudste zoutmijnen ter wereld en staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Energylandia

Attractieparken
Aleja 3 Maja 2 Zator

Vermaak voor de hele familie met meer dan 60 attracties, van unieke extreme achtbanen en drop towers tot glijbanen, carrousels, shows en de winkels en restaurants van het park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Voorwaarden en vluchtinformatie
  • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
  • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
  • De vluchten worden uitgevoerd door Transavia of een gelijkwaardige luchtvaartmaatschappij.
  • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de luchtvaartmaatschappij van toepassing.
  • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
  • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.
  • Definitieve vertrekluchthaven en vertrektijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
  • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Geen eigen parkeergelegenheid

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau