Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Luxe 4*-Hilton in Antwerpen incl. ontbijt, gratis parkeren en extra's

Hilton Antwerp Old Town
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in een luxe 4*-Hilton in Antwerpen incl. ontbijt, gratis parkeren en extra's

Het elegante Hilton Antwerp Old Town ligt in het hart van het historische centrum, op de Groenplaats. Hier combineer je een actief weekend vol cultuur met een ongekende gastvrijheid en een adembenemend uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Je bent op slechts wandelafstand verwijderd van diverse musea. Bezoek ook het diamantmuseum en het Rubenshuis; twee van de dingen waar Antwerpen het meest bekend om staat. En wat dacht je van het MAS of Chocolate Nation? Heb je geen zin in een cultureel uitstapje, dan is het rijke winkelaanbod en de bruisende uitgaanscultuur van de stad zeker een aanrader! Bij Hilton Antwerp Old Town geniet je van een ontspannend verblijf en ligt het beste van Antwerpen aan je voeten.

Let op: deze actie is boekbaar t/m 18 juli!

Steden dichtbij
dagen

Luxe 4*-Hilton in Antwerpen incl. ontbijt, gratis parkeren en extra's

Hilton Antwerp Old Town
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 27,00 p.p.p.d.
  • Inclusief parkeren t.w.v. € 24,00 per dag
  • Inclusief doosje met chocolaatjes
  • Gratis late check out tot 14.00 uur
  • Gratis gebruik van de 24-uurs fitness
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Hotel beoordeeld met een 8,5 op Zoover!
  • Tip: ontdek het Historisch Centrum van Antwerpen
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Ontdek het Historisch Centrum
Zeker doen in Antwerpen: neem uitgebreid de tijd om cultuur te snuiven. In de smalle straatjes van het Historisch Centrum van het Antwerpen is heel veel te zien en te doen. Eeuwenoude huisjes met prachtige gevels, leuke boetieks en volop bruine kroegen. In deze wijk vind je ook de Grote Markt, het hart van de stad. Het Stadhuis is het pronkstuk van het plein, maar mooier nog om te zien zijn de oude panden met karakteristieke trapgevels rondom. De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal is de andere trekpleister van het oude centrum, een imposante gotische kathedraal met een toren van 123 meter hoog. Het is niet alleen een prachtig bouwwerk om te zien, het is ook een schatkamer aan kunst met werken van onder andere Rubens, de beroemdste schilder van onze zuiderburen. Het Rubenshuis, waar de schilder zijn meesterwerken maakte, inmiddels een museum, ligt eveneens in deze wijk.

Struin over de Vogeltjesmarkt
De Antwerpse Vogeltjesmarkt (elke zondag) is de beroemdste markt van de stad, die al eeuwen oud is. Waar het vroeger vooral draaide om de verkoop van vogels, kun je er nu van alles kopen: kleding, antiek, bloemen en Belgische lekkernijen. Al kun je na een bezoek aan deze markt nog steeds met een parkietje thuiskomen. De markt wordt iedere zondagochtend gehouden. De kraampjes staat er tot een uur of een. Je vindt ze verspreid over de Oudevaartplaats, het Theaterplein en Tabakvest (vlakbij de Plantentuin).

Station Antwerpen-Centraal is een must see
De leukste manier om naar Antwerpen te reizen is met de trein. Reizen met de trein is sowieso handig om dat je dan geen auto hoeft te parkeren en het is een comfortabele manier van reizen. Maar er is nóg een reden om met de trein te komen. Vanaf Station Antwerpen-Centraal ben je super snel midden in de stad, maar het gebouw zelf is ook een prachtig staaltje architectuur. Een station dat je een keer gezien moet hebben. Station Antwerpen-Centraal wordt gezien als een van de mooiste stations ter wereld, dat zelfs de bijnaam Spoorwegkathedraal heeft. Kijk omhoog, want boven je zit een indrukwekkende stalen perronoverkapping. Vanuit het station wandel je direct de stad in: in een kwartier sta je op de Grote Markt. Direct naast de uitgang van het station zit overigens ook de Zoo van Antwerpen, een mooie stadsdierentuin, mocht je die ook willen zien.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hilton Antwerp Old Town
Groenplaats 32,
Antwerpen, België
Kaart
Groenplaats 32, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hilton Antwerp Old Town is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van het historische centrum van Antwerpen en kijkt uit op de Groenplaats. Het hotel heeft een 24-uursfitnessruimte, en bij een verblijf in een Executive Kamer of Suite kun je gebruikmaken van de Executive Lounge en het dakterras met uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. De winkelstraat de Meir bevindt zich om de hoek. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de openbare ruimtes. De ruime kamers van het Hilton Antwerp Old Town zijn voorzien van airconditioning, Serenity-beddengoed en een 32-inch flatscreen-tv. Elke kamer beschikt over een groot bureau met een ergonomische stoel en een marmeren badkamer met een bad en een aparte douche. Er worden thee- en koffiefaciliteiten verstrekt. Het eigen restaurant van het hotel, Blend 32 Kitchen, heeft een stijlvolle inrichting en serveert zowel een smakelijke mix van Japans geïnspireerde gerechten met een Belgische twist in de bar als traditionele, lokale Belgische gerechten. Er zijn ook veganistische gerechten verkrijgbaar. Kies een drankje van het speciale cocktailmenu of geniet van een lokaal vervaardigd biertje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 24,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Onze-Lieve-Vrouwekathedraal

Bezienswaardigheden
Groenplaats 21

De kathedraal is een enorme schatkamer met verschillende kunstwerken van onder andere Rubens.

Antwerpen

Bezienswaardigheden, Steden
Sint-Katelijnevest 68

Als je Antwerpen bezoekt, zul je vrijwel eerst terechtkomen in de historische binnenstad. Hier vind je vooral winkels, restaurants en bars. Bezoek in Antwerpen het MAS en de Onze-Lieve-Kathedraal.

Plantin-Moretus Museum

Musea
Vrijdagmarkt 22-23

Het Museum Plantin-Moretus is een historisch museum over de drukkersfamilie Plantin-Moretus. Dit museum is opgericht in 1555 door Christoffel Plantijn.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

Museum aan de Stroom

Musea
Hanzestedenplaats 1

Het MAS (Museum aan de Stroom) is de plek in Antwerpen waar de stad en de haven elkaar letterlijk en figuurlijk raken. In het museum komt u meer te weten over Antwerpen en meer. Tevens kunt u op het dak van het museum genieten van een panoramisch uitzicht over Antwerpen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 24,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.97 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau