Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

4*-hotel in het historische München

Leonardo Munich City Olympiapark
München, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
31,03
totaal: 82,01 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 28 aankomstdagen beschikbaar!
Genieten in een 4*-hotel in het historische München

Geniet in het Leonardo Munich City Olympiapark hotel dat is gelegen nabij het culturele centrum van München. Met deze ideale ligging is het een goed startpunt voor een leuke stedentrip met veel bezienswaardigheden, zoals het Marienplatz, de Frauenkirche en De drie Pinakotheken. In de Tweede Wereldoorlog is er niet veel overgebleven van de stad, maar grote delen van de binnenstad is herbouwd. Hierdoor krijg je toch nog het gevoel dat je tussen de historische gebouwen loopt. Naast de culturele activiteiten biedt de stad ook een groot scala aan winkelstraten met veel verschillende winkels. Kom heerlijk tot rust op een van de terrassen met een heerlijk hapje en drankje. Met de ideale ligging in de Beieren geniet je van de adembenemende natuur met een prachtige wandeling door de groene omliggende omgeving.
Kortom: met je verblijf in München hoef je je geen moment te vervelen!

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

4*-hotel in het historische München

Leonardo Munich City Olympiapark
München, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Op ca. 3,5 km naar de binnenstad
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Goed beoordeeld hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ontdek het centrum München met het bezoeken van museums
Leonardo Munich City Olympiapark
Dachauer Str. 199, Neuhausen - Nymphenburg,,
München, Duitsland
Kaart
Dachauer Str. 199, Neuhausen - Nymphenburg,, München, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Leonardo Munich City Olympiapark heeft een uitstekende ligging nabij het centrum. Binnen enkele minuten kun je met de bus en trein je bevinden in de binnenstad. Het hotel is centraal gelegen dicht bij een centraal station en de luchthaven van München. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en terras. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten, koelkast, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel en parkeren is mogelijk voor €15,00 per dag.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€15,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

BMW Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Am Olympiapark

t BMW-Museum is een museum in München dat de geschiedenis van de autofabrikant Bayerische Motoren Werke AG behandelt. Het BMW-Museum ligt samen met de hoofdvestiging, de BMW-fabriek en het in 2007 opgeleverde BMW Welt in de buurt van het Olympiapark in München en werd kort voor de Olympische Zomerspelen 1972 geopend.

Odeonsplatz

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Odeonspl

De Odeonsplatz is een plein te München. Het plein is in 1827 genoemd naar de concertzaal Odeon die Ludwig I van Beieren aan de zuidwestelijke zijde deed bouwen. Op het plein staat ook zijn ruiterstandbeeld. Onder het plein bevindt zich een belangrijk metrostation: knooppunt van U-Bahn lijnen 3, 4, 5 en 6

Frauenkirche München

Bezienswaardigheden
Frauenplatz 12

Met zijn forse afmetingen van 109 meter aan lengte, 40 meter breedte en 99 meter hoogte is de Frauenkirche met recht de grootste kerk van München te noemen. Opvallend is dat de kerk grotendeels uit rode baksteen is opgetrokken.

Munich Residenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Residenzstraße

De Munich Residenz is de voormalige koninklijke paleis van de Beierse monarchen van het Huis Wittelsbach in het centrum van de stad München , Duitsland. De Residenz is de grootste stad paleis in Duitsland

Marienplatz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Marienplatz

Marienplatz is een centraal plein in het centrum van de stad München , Duitsland . Het is het belangrijkste plein van de stad sinds 1158.

München

Steden
Altstadt

München is de derde stad van Duitsland en de hoofdstad van de deelstaat Beieren. Bij veel toeristen is München bekend vanwege het Oktoberfest. Maar je vindt er ook vele musea en je kunt er uitstekend winkelen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€15,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau