Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Stedentrip door 'La bella Roma' incl. vlucht en ontbijt

Hotel Torino
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
299,-
totaal: 654,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 19 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek 'La bella Roma' in 3, 4 of 5 dagen incl. vlucht en ontbijt

Het historische metropool Rome is één van de mooiste steden van Europa! Laat je overrompelen door Vaticaanstad, het minilandje van de Paus of slenter door het centrum van de stad. Ga langs bij het beroemde Amfitheater, ook wel bekend als het Colosseum. Tijdens een wandeling kom je al de meest geweldige kerken, belangrijke monumenten, romantische pleinen met fonteinen en resten uit de oudheid tegen. Het is een ideale plek om te winkelen en heerlijk te eten.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Stedentrip door 'La bella Roma' incl. vlucht en ontbijt

Hotel Torino
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Rome vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen in het hart van Rome!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
De leukste tips voor je stedentrip in Rome

Trastevere
De wijk Trastevere, aan de overkant van rivier Tiber, is een echte parel van Rome. De straatjes zijn kleurrijk, charmant, authentiek en rustig. Een middagje slenteren door de wijk kun je goed combineren met een bezoekje aan het Colosseum en Vaticaanstad. Om je heen vind je scooters tegen de gebouwen en bloemen aan het balkon.

Roseto di Roma Capitale
Aan de over van de rivier de Tiber, vind je één van de meest romantische en mooiste plekjes van Rome: Roseto di Roma Capitale. De rozentuin bevindt zich op de plek van het voormalige joodse kerkhof. Dit is nog steeds te zien aan de vorm die de paden en de planten aannemen.

De Sint-Pieterbasiliek
De Sint-Pieterbasiliek is de grootste en mooiste basiliek van heel de wereld! Zodra je binnenkomt, word je omver geblazen met prachtige beelden, schilderingen en kleine mozaïekstenen. Je weet niet waar je moet kijken! Het is mogelijk om de koepel binnen te gaan via een zij ingang aan de rechterkant van de basiliek. Je kunt alles met de trap doen, maar voor het eerste deel kun je ook met de lift gaan.

Fontana di Trevi
De Fontana di Trevi, oftewel de Trevifontein, is misschien wel de beroemdste fontein ter wereld. De barokke fontein op het plein Piazza di Trevi werd bekend door vele films waarin de fontein het decor was. Een traditie bij de fontein is om met je ogen dicht een muntje in de fontein te gooien. De munt gooien moet dan wel met de rechterhand gedaan worden en moet over de linkerschouder de fontein in. Volgens de legende zijn er drie mogelijkheden. Als je één munt gooit, dan zal je snel weer terugkeren naar Rome. Als je twee munten gooit, dan zal je de liefde vinden in Rome. Als je wilt trouwen moet je drie muntjes gooien!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Torino
Via Principe Amedeo 8,
Rome, Italië
Kaart
Via Principe Amedeo 8, Rome, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Torino heeft een geweldige ligging vlakbij de Santa Maria Maggiore Basiliek en het operagebouw. Het hotel ligt op slechts 200 meter van het treinstation Termini en het metrostation Repubblica. Het is gevestigd in een gerenoveerd gebouw in Umbertinostijl en heeft klassieke hotelkamers. Geniet van het uitzicht op de daken van Rome op het terras. Op loopafstand vind je Piazza Venezia en het Colosseum. In de omgeving zijn veel wandelroutes en tours. De hotelkamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een kluisje en een eigen badkamer met föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
Er zijn kosten aan het parkeren verbonden. De werkelijke kosten zijn afhankelijk van waar je parkeert.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Colosseum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Del Colosseo 1

Het Colosseum is een gigantisch amfitheater midden in Rome. Het is één van de symbolen van de stad. Zo’n 2000 jaar geleden vochten hier honderden gladiatoren (slaven) tegen elkaar en tegen dieren.

Trevi fontein

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Di Trevi

Deze fontein is met zekerheid de meest populaire fontein van Rome. Het hele jaar door heeft het een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Onlangs is de Trevi fontein geheel gerenoveerd en straalt ze weer als ooit tevoren.

Forum Romanum

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Della Salara Vecchia 5/6

Ooit was het Forum Romanum het politieke centrum van Rome. Ondanks dat er nu niet meer dan ruïnes te bezichtigen zijn, geeft het wel een goed beeld van de vroegere grandeur. Een prachtige locatie met tempels, basilica’s en triomfbogen.

Villa Borghese

Natuur & Parken
Viale Fiorello La Guardia

Wilt u even de drukte en warmte van de stad ontlopen? Dan biedt een bezoek aan Villa Borghese een oase van rust! In dit prachtige park vindt u onder andere musea, beelden, fonteinen en een dierentuin. U vindt er ook een grote vijver met in het midden een Romeinse tempel op een soort eilandje.

Vaticaanstad

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Della Posta

Vaticaanstad: één van de topattracties van Rome. Hier vindt je onder andere de wereldberoemde Sixtijnse kapel met de prachtige schilderingen van Michelangelo.

Sint-Pietersbasiliek

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza San Pietro

In Vaticaanstad vindt u het Sint Pietersplein en de Sint-Pietersbasiliek. Wanneer u de basiliek binnen loopt, zult u verstelt staan van het interieur. Het is vrij donker, maar overal waar u kijkt vindt u schilderingen, beelden en andere prachtige versieringen

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

Er zijn kosten aan het parkeren verbonden. De werkelijke kosten zijn afhankelijk van waar je parkeert.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau