Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Stedentrip in hartje Rome incl. vlucht

Hotel San Marco
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Ontdek in 3, 4 of 5 dagen de prachtige stad Rome incl. ontbijt en vlucht

Rome: een prachtige historische stad met enorm veel bezienswaardigheden! Genieten van alles wat deze romantische stad je te bieden heeft. De stad is net een openluchtmuseum en staat bol van de prachtige pleinen, fonteinen, paleizen, ruïnes en boeiende musea. De bekendste bezienswaardigheden zijn het Colosseum en Vaticaanstad. In Vaticaanstad vind je de Sint-Pietersbasiliek, het Sint Pietersplein en de Sixtijnse kapel met de beroemde schildering ‘De schepping’ van Michelangelo. Maar breng ook zeker een bezoek aan de Spaanse trappen bij Piazza di Spagna. Als je een kunstliefhebber bent, moet je echt een bezoekje brengen aan Villa Borghese. Dit is een prachtig park met verschillende musea. En gooi een muntje in de Trevi fontein als je er zeker van wilt zijn dat je ooit nog eens terugkeert naar Rome. Volgens de verhalen wordt er namelijk beweerd dat wanneer je een muntje over je rechter schouder gooit, je zult terugkeren naar de stad. Strijk ’s avonds neer in één van de vele restaurants en geniet hier van de heerlijke Italiaanse gerechten. Kortom Rome heeft het allemaal!

Stedentrips
dagen

Stedentrip in hartje Rome incl. vlucht

Hotel San Marco
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Rome vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gelegen op 10 minuten lopen van het Centraal Station Rome Termini
  • Metro Station Castro Pretorio ligt om de hoek
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ontdek Rome per fiets!
Tips voor tijdens je verblijf!

Breng een bezoek aan het Colosseum
Het Colosseum is een van de meest bekende trekpleisters van Rome en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze imposante arena is het grootste amfitheater uit het Romeinse Rijk en ademt een en al geschiedenis. Het ovale bouwwerk is 188 meter lang, 156 meter breed, bijna 50 meter hoog, heeft een omtrek van 527 meter en is gebouwd met 80 ingangen en ruim 40.000 zitplaatsen. Wil je de lange wachtrij bij de kassa omzeilen? Koop vooraf online een kaartje of schaf een Roma Pass aan waarmee je gratis naar binnen kunt.

Bezoek het Forum Romanum
Naast het Colosseum ligt het Forum Romanum. Dit gebied was ooit het kloppende hart van het keizerlijke Rome en bestaat nu uit ruïnes van tempels, triomfbogen en basilieken. Duizend jaar lang was Forum Romanum het centrum waar iedereen naar toe ging, toch verviel het in de middeleeuwen doordat mensen steeds minder interesse kregen in dit centrum en de politiek meer verdreven werd naar de paleizen van de keizers op de Palatijn.

Ontdek Vaticaanstad
Een bezoek aan dit bijzondere ministaatje en tevens residentie van de Paus is een echte must tijdens je stedentrip naar Rome. Bewonder de Sint-Pietersbasiliek en de Sixtijnse kapel en vergaap je aan de pracht en praal in de Vaticaanse musea. Ook hier kun je het beste tevoren een kaartje kopen, want er is altijd een enorme wachtrij.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel San Marco
Via Villafranca 1,
Rome, Italië
Kaart
Via Villafranca 1, Rome, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel San Marco is gelegen in Rome. Met 10 minuten lopen van het Centraal Station Rome Termini, met om de hoek het metrostation Castro Pretorio. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Voor ontspanning kun je terecht in de lounge of neem plaats aan de bar voor een drankje. Daarnaast beschikt het hotel over 24-uursreceptie en maak je gratis gebruik van Wi-Fi. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een satelliet-tv, een minibar, kluisje en een bureau. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Trevi fontein

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Di Trevi

Deze fontein is met zekerheid de meest populaire fontein van Rome. Het hele jaar door heeft het een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Onlangs is de Trevi fontein geheel gerenoveerd en straalt ze weer als ooit tevoren.

Colosseum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Del Colosseo 1

Het Colosseum is een gigantisch amfitheater midden in Rome. Het is één van de symbolen van de stad. Zo’n 2000 jaar geleden vochten hier honderden gladiatoren (slaven) tegen elkaar en tegen dieren.

Villa Borghese

Natuur & Parken
Viale Fiorello La Guardia

Wilt u even de drukte en warmte van de stad ontlopen? Dan biedt een bezoek aan Villa Borghese een oase van rust! In dit prachtige park vindt u onder andere musea, beelden, fonteinen en een dierentuin. U vindt er ook een grote vijver met in het midden een Romeinse tempel op een soort eilandje.

Forum Romanum

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Della Salara Vecchia 5/6

Ooit was het Forum Romanum het politieke centrum van Rome. Ondanks dat er nu niet meer dan ruïnes te bezichtigen zijn, geeft het wel een goed beeld van de vroegere grandeur. Een prachtige locatie met tempels, basilica’s en triomfbogen.

Vaticaanstad

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Della Posta

Vaticaanstad: één van de topattracties van Rome. Hier vindt je onder andere de wereldberoemde Sixtijnse kapel met de prachtige schilderingen van Michelangelo.

Sint-Pietersbasiliek

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza San Pietro

In Vaticaanstad vindt u het Sint Pietersplein en de Sint-Pietersbasiliek. Wanneer u de basiliek binnen loopt, zult u verstelt staan van het interieur. Het is vrij donker, maar overal waar u kijkt vindt u schilderingen, beelden en andere prachtige versieringen

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau