Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen

Genieten in een sfeervol boetiekhotel in Den Haag met optioneel ontbijt

Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
62,-
totaal: 155,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 29 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3, 4 of 5 dagen in een sfeervol 4*-boetiekhotel in Den Haag met optioneel ontbijt

Bijzonder overnachten, Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag is een kleinschalig boutique hotel in het centrum van Den Haag, in de Archipelbuurt. Het authentieke hotel is gevestigd in twee historische panden en heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Vanwege het monumentale karakter is geen enkele kamer van Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag hetzelfde. Ze komen wel overeen wat betreft de stijlvolle inrichting en moderne faciliteiten. Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag is een uitstekende locatie om Den Haag te ontdekken. Je bevindt je bijvoorbeeld vlakbij het Vredespaleis, de charmante winkelstraat Denneweg en verschillende stadsparken. Heb je zin om een middagje lekker uit te waaien? Met minder dan tien autominuten sta je op het strand van Scheveningen. Vergeet je dan ook niet het bijzondere openluchtmuseum Beelden aan Zee te bezichtigen. Heb je hierna nog tijd over? Ga dan eens Nederland in het klein bekijken in Madurodam.

Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen

Genieten in een sfeervol boetiekhotel in Den Haag met optioneel ontbijt

Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Uniek boutique hotel
  • Tip: combineer stad en strand!
Tips in de omgeving

Spanning!
Ben je niet bang voor hoogtes? Stap dan in het reuzenrad op de Pier van Scheveningen! Bewonder het geweldige uitzicht over de hele stad. Wil je het uniek maken? Boek dan een High Tea bij de Pier... ongetwijfeld lekker! Dol op adrenaline? Bij de Pier kun je ook ziplinen en bungeejumpen!

Een heerlijke fietstour
Maak een unieke fietstocht door de stad... je komt zo het allersnelst bij de leukste hotspots én je bent milieuvriendelijk! Geniet tijdens de rit van Haagse lekkernijen bij gezellige restaurantjes en cafés.

Restaurant LEO’S International Flavors
LEO'S International Flavors is een concept waarin we gerechten creëren die geïnspireerd zijn op keukens van over de hele wereld. Het draait allemaal om authentieke smaken, maar met een persoonlijke touch van onze Chefs. Kleine gerechten die je kan delen, zodat je meerdere smaken kan proeven. Geniet de hele dag door van diverse internationale dranken. Een Nederlandse Gin, een wijn uit Libanon of een Japanse cocktail. Wat is jouw favoriet?! Met een luxueus modern design creëert restaurant, bar en lounge LEO’S een gastvrije sfeer in een historische lobby. Het is de ideale plek om te meeten!

Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag
Laan Copes van Cattenburgh 38,
Den Haag, Nederland
Kaart
Laan Copes van Cattenburgh 38, Den Haag, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag is gevestigd in 2 gerenoveerde monumentale panden en met een modern en uniek en design ingericht. Het interieur van het hotel en de kamers bestaat uit een stijlvolle mix van moderne en authentieke elementen. Voor een bijzondere overnachting zit je in dit hotel goed: iedere kamer heeft een andere stijl en thema! Voor een lunch of diner zoek je een lunchroom of restaurant in de buurt op. Er zijn verschillende kampertypes. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, Ipod docking station, heerlijke boxsprings met luxe pocketvering matras, donzen dekbedden en kussens (of synthetisch op verzoek), bureau, koffie- en theefaciliteiten, minibar, badlakens, badjassen, badslippers en een föhn. De Deluxe Double kamers, family suites & junior suites zijn daarnaast standaard voorzien van een kledingkast en een kluisje.

De superior room aan de straatzijde is minder geschikt voor Longstays maar juist erg geschikt voor één of twee nachten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 22,50 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Panorama Mesdag

Musea
Zeestraat 65

Nederlands grootste schilderij vindt u hier! Willem Mesdag, heeft Panorama Mesdag geschonken aan zijn 33 neven en nichten.

Museum Meermanno

Musea
Prinsessegracht 30

Dit museum is vooral interessant voor de boekliefhebbers onder ons. Het museum organiseert circa vier maal per jaar tijdelijke tentoonstellingen over zowel het oude als het moderne boek.

Escher in het Paleis

Musea
Lange Voorhout 74

Dit is een permanente tentoonstelling van M.C. Escher, circa 150 van zijn kunstwerken worden hier tentoongesteld.

Madurodam

Musea, Bezienswaardigheden
George Maduroplein 1

Nederlands belangrijkste gebouwen worden hier in miniatuur in leven gebracht. Ook bouwwerken zoals de Deltawerken worden hier in het klein tentoongesteld.

Paleis Noordeinde

Bezienswaardigheden
Noordeinde 68

Eén van de grote kenmerken van Den Haag, is Paleis Noordeinde, het paleis dat dienst doet als werkpaleis van de Koning.

Museum Bredius

Musea
Lange Vijverberg 14

Dit museum, gelegen aan de Hofvijver in een herenhuis uit de 18e eeuw, laat u de privé collectie van Abraham Bredius zien met o.a. Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 22,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau