Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Luxe Boutique hotel in Rotterdam

Le Marin Boutique Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
40,-
totaal: 105,15 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een Boutique hotel in Rotterdam

Klaar om je te verwonderen in en over Rotterdam? Je verblijft in Le Marin Boutique Hotel op het historische Henegouwerplein in Rotterdam-West. Ga op ontdekking in de stad met de highlights-map in je broekzak die je langs de verborgen parels van de havenstad leidt en leer meer over de bijzondere stadshistorie. Even rusten? Op de Willemskade is het goed toeven. Geniet van het uitzicht op de Erasmusbrug en de boten die langs varen onder het genot van een verfrissend drankje!

Stedentrips
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Luxe Boutique hotel in Rotterdam

Le Marin Boutique Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Centrale ligging in Rotterdam-West
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Euromast en ervaar meer dan 30 km. uitzicht
Wat is er te doen in de omgeving?

Depot Boijmans Van Beuningen
Het is géén museum, want dat staat naast het depot. Maar hoe tof is het om rond te struinen in een depot met meer dan 151.000 kunstobjecten! De dynamiek is totaal anders dan in een museum, waar je langs tentoonstellingen loopt. Hier mag je zelfstandig (of als je wilt met een gids) dwalen door het gebouw en kun je onder andere zien hoe de conservering en restauratie uitgevoerd wordt. Een bijzondere en inspirerende plek.

Floating farm
In Rotterdam vind je de eerste drijvende boerderij ter wereld! De missie is: gezond voedsel produceren in steden, dichtbij de consument. De koeien krijgen een bijzonder dieet voorgeschoteld zoals bijvoorbeeld bierbostel van een aantal Rotterdamse brouwerijen, zemelen van Schiedamse molens en gras van de sportvelden in buurt. Best bijzonder toch? Ga vooral even een kijkje nemen bij deze Hollandse "bezienswaardigheid".

Kubuswoningen
Waarschijnlijk heb je ze wel eens voorbij zien komen, de bijzondere kubuswoningen. Ontworpen door Piet Blom en absoluut leuk om even langs te wandelen of de museumwoning te bezoeken. Als je er namelijk voor staat vraag je je af of hier wel in gewoond kan worden...Jazeker kan dat. Al moet je je wel bedenken dat je niet slecht ter been moet zijn en de ongewone vormen voor lief moet nemen. Oordeel zelf!

Euromast
Voor een spectaculair uitzicht over stad, bezoek je natuurlijk de Euromast! Ook tijdens de wandeling ernaartoe, kom je nog leuke plekken tegen. Bovenop de mast kun je een lekker hapje eten of een high tea gebruiken. Ga jij met de lift terug naar beneden of ga je abseilen?

Le Marin Boutique Hotel
Henegouwerplein 56-58, Delfshaven,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Henegouwerplein 56-58, Delfshaven, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Le Marin Boutique Hotel ligt in Rotterdam nabij het centrum en beschikt over een bar, terras, gratis Wi-Fi in alle ruimtes en een gemeenschappelijke lounge. Elke kamer is voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders, een waterkoker, kledingkast en een bureau. De eigen badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en een haardroger. Het hotel ligt in de buurt van de Markthal, Miniworld en Diergaarde Blijdorp. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel en parkeren kan tegen betaling in de omgeving.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Omliggende straten of parkeergarage Tiendplein
Parkeerkosten
Ja, afhankelijk van de parkeerplek
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

Belangrijke informatie

Let op: De minimale leeftijd voor het inchecken in dit hotel is 23 jaar.

Parkeren

Omliggende straten of parkeergarage Tiendplein

Parkeerkosten

Ja, afhankelijk van de parkeerplek

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau