Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in een heerlijk 4*-hotel in hartje Rotterdam incl. ontbijt

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
59,50
totaal: 146,69 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 66 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2 of 3 dagen in een 4*-hotel aan de Coolsingel in hartje Rotterdam incl. ontbijt

Rotterdam is een geweldige stad. Het is een stad die zichzelf blijft vernieuwen. Een stad met een fijne energie en veel bijzondere winkels, musea en gezellige plekjes in en om het centrum. Wordt wakker in het 4*-hotel Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam, gelegen aan de Coolsingel. Het hotel is prachtig opgemaakt met zowel bestaande en nieuwe elementen in het interieur verwerkt! Met de stad binnen handbereik ligt de metrohalte bij de deur om je door heel Rotterdam heen te brengen! Verschillende bezienswaardigheden zoals musea en de kunsthal zijn vlakbij en zeker de moeite waard om te bezoeken! Met een halfuurtje lopen ben je ook bij de Euromast. Ontdek niet alleen een prachtig uitzicht vanuit het hotel maar ook een uitzicht over Rotterdam vanuit de Euromast! Je kunt ook een prachtige vaartocht met de watertaxi maken aangezien de haven vlakbij het hotel is. Voor de shopliefhebbers, je hoeft echt niet ver te zoeken voor een winkelcentrum. De koopgoot ligt namelijk direct om de hoek! Na een actieve en super leuke dag kun je heerlijk ontspannen in je comfortabele kamer en opladen.

Stedentrips
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in een heerlijk 4*-hotel in hartje Rotterdam incl. ontbijt

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 4*-hotel in hartje Rotterdam!
  • Hotel heeft een perfecte locatie om de stad te ontdekken!
  • De metro stopt voor de deur van het hotel!
  • Verblijf aan de Coolsingel!
  • Winkelcentrum de Koopgoot direct om de hoek!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een vaartocht met de watertaxi!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst

Let op:

Self Check-in:
Razendsnel inchecken
Ben je ook zo benieuwd naar onze spiksplinternieuwe hotelkamers? Dan wil je vast zo snel mogelijk inchecken. Met de Self Check-in sta je binnen een paar minuten in je kamer. Heb je hulp nodig? De medewerkers van het hotel helpen je graag op weg.

Parkeren:
Kom je met de auto? Via deze link kun jij een parkeerplekje reserveren (noodzakelijk). Er zijn mogelijk kosten aan verbonden.

Heb je nog tips nodig of weet je niet wat je echt niet mag missen in Rotterdam? Vraag het dan aan de virtuele influencer Esther Oloffson! Zij komt met tips en ideeën die jou helpen om Rotterdam echt goed te leren kennen!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Meent 110,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Meent 110, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bij het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam ligt de stad werkelijk waar aan je voeten. Vanuit het hotel heb je door hoge ramen een prachtig uitzicht over één van de leukste winkelstraten van Rotterdam: De Meent. Het hotel heeft een interessant interieur, zowel oude elementen die bewaard zijn gebleven als een moderne karakteristieken zijn perfect gecombineerd. De locatie van het hotel is ideaal, waar je ook heen wilt je bent er al zowat met 20 minuten lopen! Ook de metro stopt voor de deur dus het kan nog sneller! De kamers zijn comfortabel ingericht en van vele gemakken voorzien. Zo kun je heerlijk televisie kijken, is er airco, een telefoon, kluisje, Wi-Fi en een badkamer met douche, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, bij nabij gelegen parkeergarages
Parkeerkosten
Ja, dit verschilt per garage. Er zijn kosten aan verbonden. Reserveren is noodzakelijk
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per nacht (max. 1 per kamer)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

Kijk-kubus museumwoning

Musea
Overblaak 70

Je kent ze vast: de gekke kubuswoningen in Rotterdam. In deze speciaal ingerichte kubuswoningen krijg je als bezoeker een indruk hoe het is om hier te wonen.

Oude Haven Rotterdam

Bezienswaardigheden, Cultuur
Geldersekade

Deze haven stamt uit de 14e eeuw en is de oude haven van de stad. In de Oude Haven liggen veel historische schepen van het Havenmuseum in Rotterdam afgemeerd.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

By AmI Rotterdam

Eten en drinken
Antoine Platekade 983

Deze kleurrijke urban bistro biedt een mix aan herkenbare gerechten van over de hele wereld. Ieder bord is een foto voor social media waard!

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per nacht (max. 1 per kamer)

Parkeren

Ja, bij nabij gelegen parkeergarages

Parkeerkosten

Ja, dit verschilt per garage. Er zijn kosten aan verbonden. Reserveren is noodzakelijk

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau