Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in een 4*-hotel in hartje Almere incl. ontbijt

Leonardo Hotel Almere City Center
Almere, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
64,50
totaal: 155,40 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 56 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel met eigen bierfabriek in hartje Almere en nabij de Oostvaardersplassen incl. ontbijt

Leonardo Hotel Almere City Center ligt in het bruisende Almere. Deze moderne stad heeft een uitgebreid aanbod winkels, waarvan tientallen op loopafstand van het hotel. Direct naast het hotel vind je het theater Kunstlinie Almere Flevoland. Natuurliefhebbers kunnen bij de natuurrijke Oostvaardersplassen vogels en wilde dieren spotten! Een uitstapje naar een andere stad is zo gemaakt: het centraal station ligt op slechts 10 minuten lopen. Pak de trein naar Amsterdam of ga shoppen in Bataviastad. Voor een avontuurlijk dagje trek je naar Walibi World in Biddinghuizen.

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in een 4*-hotel in hartje Almere incl. ontbijt

Leonardo Hotel Almere City Center
Almere, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijk uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel ligt in hartje Almere
  • Hotel beschikt over een eigen bierbrouwerij!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: winkelen in Bataviastad!
Leuke tip in de omgeving

In Almere is er altijd wat te doen, of je nou zin hebt om erop uit te gaan of om lekker binnen te blijven. Opzoek naar een ultieme adrenaline kick? Dan is één van de watersportactiviteiten zeker iets voor jou. Liever iets rustiger aan doen? Ontdek dan de natuur op de fiets of te voet. Slecht weer? Pak een film, bezoek een museum, eet een hapje bij één van de restaurants of ga naar een voorstelling. Liever een dagje shoppen? Ga dan winkelen in het centrum van Almere. Eén ding is zeker je gaat je geen seconde vervelen!

Fietsen in Almere
Ben je van plan om te gaan fietsen in Almere? Almere is een echte fietsstad, waar maar liefst 500 kilometer aan fietsroutes waarvan 440 km bestaat uit geheel vrij liggende fietspaden. Voor een groot gedeelte is deze geasfalteerd en ligt vrij van autowegen en busbanen. Op het hoofdfietsnetwerk hebben fietsers voorrang en alle kruisingen op deze hoofdwegen zijn ongelijkvloers. Er zijn honderden bruggen en tunnels die Almere nóg fietsvriendelijker maken. Hierdoor is Almere de veiligste fietsstad van Nederland!

Natuur in Almere
Wil je genieten van de natuur? Kom naar Almere! Hier vind je bossen, parken, stranden en water in overvloed! Almeerderhout is het grootste bosgebied van Almere en bestaat uit vier bossen met een eigen sfeer. Een bezoek aan de Oostvaardersplassen is een kennismaking met het Nederland van duizenden jaren geleden. De nieuwe natuur op oude zeebodem is uniek in Nederland én in Europa. Bekijk hier wat er allemaal te doen is op het gebied van natuur.

Leonardo Hotel Almere City Center
Koetsierbaan 2,
Almere, Nederland
Kaart
Koetsierbaan 2, Almere, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Leonardo Hotel Almere City Center heeft een moderne architectuur en bevindt zich in het hart van Almere, pal naast de stadsschouwburg. Restaurants, cafés en winkels zijn op wandelafstand te vinden. Je kunt direct onder het hotel parkeren. Elk van de 117 designkamers hebben een eigen moderne uitstraling en biedt uitzicht op de stad of het water. Er is een bureau en een flatscreen-tv aanwezig. De eigen badkamer is uitgerust met een bad, een douche en een toilet. Er is 24 uur per dag een ontbijtservice beschikbaar. Het Leonardo Hotel Almere City Center heeft een eigen bar genaamd De Bierfabriek waar zelf gebrouwen bier wordt geserveerd. De gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten in het eigen restaurant. Het gebied is populair om te fietsen en te wandelen. Het Leonardo Hotel Almere City Center is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met eigen vervoer. Het centraal station van Almere is te voet in 10 minuten te bereiken. Je bent zo bij de snelweg, waardoor belangrijke locaties zoals Amsterdam, Schiphol en Utrecht heel gemakkelijk te bereiken zijn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, bij een externe garage
Parkeerkosten
€ 11,23 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

City Mall Almere

Shoppen
Schutterstraat 6

City Mall Almere is een winkelcentrum midden in het stadshart van Almere. U vindt hier ruim 120 winkels en horecagelegenheden.

Oostvaardersplassen

Natuur & Parken
Oostvaardersbosplaats 1

De Oostvaardersplassen vormen het grootste moerasgebied van Nederland. De natuur heeft hier vrij spel. Ontelbare vogels hebben bezit genomen van het gebied. Vooral in de winter geeft dit een spectaculair uitzicht. De honderden Heckrunderen, konikpaarden en edelherten geven het gebied een haast on-Nederlandse aanblik.

Museum Beeld en Geluid Hilversum

Musea
Media Parkboulevard 1

In museum Beeld en Geluid ontdekt u de wereld van de media en gaat u zelf aan de slag! Loop door de Showdeur als een echte presentator of bekijk en beluister de geschiedenis van Nederlandse popmuziek.

Monnickendam

Steden
Kerkstraat

Monnickendam ligt aan de Gouwzee en heeft een beschermd stadsgezicht met veel historische huizen uit de zeventiende en achttiende eeuw.

Spakenburg-Bunschoten

Steden, Cultuur
Spakenburg-Bunschoten

Spakenburg-Bunschoten is een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee. De historische bebouwing, de restanten van de Zuiderzeecultuur en oude boerderijen zorgen voor een aantrekkelijke omgeving.

Museum Spakenburg

Musea, Cultuur, Bezienswaardigheden
Oude Schans 47-63

Museum die het verhaal verteld van de gemeente Bunschoten, het leven van visserij, het boerenleven en oude ambachten

Parkeren

Ja, bij een externe garage

Parkeerkosten

€ 11,23 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau