Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
2 dagen
Incl. ontbijt

FLASHDEAL! ⚡️ Luxe 4* Bilderberg Hotel Venlo prachtig gelegen in de natuur incl. ontbijt en diner

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen
Venlo, Limburg, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡️ Verblijf 2 dagen aan de rand van Venlo in de natuur incl. ontbijt en diner

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen is gelegen op een betoverende plek aan de rand van Venlo, te midden van weelderig groen en bossen. Het biedt directe toegang tot een uniek natuurgebied, perfect voor wandel- en fietstochten in het heuvelachtige Limburgse landschap. Voor een elegante winkelervaring kun je terecht in Venlo of het Designer Outlet in Roermond. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van Venlo's diverse musea, zoals het Limburgs Museum, Museum Bommel van Dam, en het verkennen van kasteel Arcen met zijn prachtige tuinen. In het hotel bieden de lounge en het restaurant Woodz een heerlijke plek om te ontspannen, met regionale gerechten en een uitgebreide bierselectie voor een onvergetelijke avond.

Let op! Deze deal is tijdelijk boekbaar t/m 21 augustus!

Natuur
2 dagen
Incl. ontbijt

FLASHDEAL! ⚡️ Luxe 4* Bilderberg Hotel Venlo prachtig gelegen in de natuur incl. ontbijt en diner

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen
Venlo, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner
  • Gratis gebruik van zwembad en fitness
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een fietstocht door Maasduinen Nationaal Park
Tips voor tijdens je verblijf

Maasduinen Nationaal Park
Verken de betoverende landschappen van Maasduinen Nationaal Park, een natuurjuweel vlakbij. Dit park biedt een ideale omgeving voor schilderachtige wandelingen en fietstochten. Wandel door glooiende duinen, uitgestrekte bossen en langs schilderachtige meren. Geniet van de rustige omgeving en ontdek de diverse flora en fauna.

Historisch Venlo
Laat je betoveren door de charme van historisch Venlo, waar de oude binnenstad met zijn monumentale gebouwen je meeneemt op een reis door de tijd. Wandel door smalle straatjes, bewonder prachtige gevels en ontdek levendige pleinen. Ontdek de rijke geschiedenis van de stad door een bezoek aan historische kerken, stadspoorten en musea.

Toverland Attractiepark
Betreed een wereld van magie en plezier in Toverland, een attractiepark in Sevenum dat perfect is voor gezinsavonturen. Jong en oud zullen genieten van een scala aan attracties, van spannende achtbanen tot betoverende sprookjesachtige zones. Ervaar de opwinding van attracties voor alle leeftijden, waaronder shows, waterattracties en themagebieden.

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen
Bovenste Molenweg 12,
Venlo, Nederland
Kaart
Bovenste Molenweg 12, Venlo, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Net buiten het centrum, aan de rand van Venlo en verscholen in het groen, ligt Bilderberg Hotel De Bovenste Molen. Hier vind je alle rust en gezelligheid die Limburg te bieden heeft. Alle hotelkamers met uitzicht op het bos of de binnentuin bieden alle luxe om bij te komen van een heerlijke dag buiten. In restaurant Woodz geniet je van stoere gerechten met een Bourgondische inslag en een breed assortiment aan speciaalbieren. Parkeren kan kosteloos bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 35,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Venlo

Steden
Markt 1

Venlo is een gezellige, groene en levendige historische stad aan de Maas. Het is een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en evenementen.

Kasteeltuinen Arcen

Bezienswaardigheden
Lingsforterweg 26

Breng een bezoek aan één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 ha vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats van het kasteel.

Graanbranderij de IJsvogel

Eten en drinken
Schans 20A

De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Een bezoek aan de watermolen is een boeiende en leerzame ervaring.

Attractiepark Toverland

Attractieparken
Toverlaan 2

Hou je van een beetje gezonde spanning? Breng een bezoek aan Toverland, en dwaal door de Magische Vallei, de Magic Forest, de Troy Area of het Land van Toos.

Hertog Jan Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Kruisweg 44

Het bekendste bier uit Limburg is het Hertog Jan bier. Gebrouwen in het Limburgse heuvelland en nu te bezoeken! Breng een bezoekje aan deze prachtige brouwerij.

Thermaalbad Arcen

Spa en Wellness
Klein Vink 11

Lekker tot rust komen en ontspannen! Geniet van diverse sauna’s, kneipp-baden, verzorgingsbehandelingen en verschillende soorten massages.

Verplichte kosten
  • Service charge: € 3,40 per persoon per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 35,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau