Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Verblijf in de natuurlijke omgeving van Mol nabij Antwerpen incl. ontbijt

Corbie Mol
Mol, Antwerpen, België bekijk op kaart
3 of 4 dagen nabij Antwerpen en verblijf in het centrum van Mol incl. ontbijt

Wil je er even een weekendje tussenuit? Wat dag je van een weekendje Mol. Het rustig gelegen Belgische plaatstje ligt ca. 60 km ten oosten van Antwerpen. De streek Kempense Meren is een aanrader voor natuurliefhebbers! Een ideale omgeving voor wandel- en fietstochten, kenmerkend door dennenbossen, lange uitgestrekte waterplassen en Molse meren. Breng onderweg een bezoek aan de Abdij van Postel. Bewonder de Abdij en maak een wandeling door de unieke kruidentuin. Vergeet ook niet om het Jakob Smits Museum te bezoeken. Voor een dagje winkelen ben je met een uurtje rijden in Antwerpen.

Steden dichtbij
dagen

Verblijf in de natuurlijke omgeving van Mol nabij Antwerpen incl. ontbijt

Corbie Mol
Mol, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • 2 of 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel ligt midden in het centrum van Mol
  • Fietsen te huur bij het hotel
  • Wandel- en fietsroutes in de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tip: Maak een uitstapje naar Antwerpen (63km)
Corbie Mol
Corbiestraat 64,
Mol, België
Kaart
Corbiestraat 64, Mol, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Midden in het centrum van Mol in de provincie Antwerpen ligt Hotel Corbie Mol. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Verder is het hotel voorzien van bar, een ondergrondse parkeergarage en gratis gebruik van Wi-Fi. De moderne kamers zijn voorzin van flatscreen-tv, telefoon, minibar, een bureau en zitje. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€10,00 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden, deze dien je bij aankomt te betalen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Molse Meren

Natuur & Parken
Zilvermeerlaan 18

Bij de Molse Meren kunt uw hart ophalen om de regio te verkennen en om oeverloos te genieten.

Abdij van Postel

Bezienswaardigheden, Kerken en kathedralen
Abdijlaan

De Abdij van Postel is een norbertijnenabdij in het dorp Postel. Deze imposante abdij werd in de 12e-eeuw opgericht. Om in hun eigen onderhoud te voorzien brouwden de norbertijnen bier en maakten ze kaas. Ondertussen is dit uitgegroeid tot een ware, ambachtelijke industrie.

Bobbejaanland

Attractieparken
Olensteenweg 45

Bobbejaanland is een pretpark in Lichtaart: fun voor groot en klein! Met meer dan 40 attracties, vindt iedereen er wel eentje die zijn hart sneller doet slaan.

Bakkerijmuseum de Grenswachter

Musea
Kapellerweg 15

Dit museum wordt ook wel het gezelligste museum in de Kempen genoemd. In de oude bakkerij wordt door bakkers nog ambachtelijk gebakken met gestookte ovens met takkenbossen.

Kasteel de Merode Westerlo

Kastelen
Polderstraat 51

Het kasteel van Prins de Merode valt op door zijn zuivere en sobere architectuur. Het oudste gedeelte dateert uit de middeleeuwen. Het kasteel is, op een korte onderbreking na, steeds in het bezit geweest van de familie de Merode. Vandaag wordt dit privé domein bewoond door prins Simon de Merode.

Turnhout

Steden
Grote Markt

Turnhout wordt algemeen beschouwd als de hoofdstad van de Kempen. Ondanks dat het geen grote stad is, zijn er vele bezienswaardigheden te ontdekken en musea te bezoeken.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden, deze dien je bij aankomt te betalen

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€10,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

8:00-22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau