Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Verblijf op de top van de Münsterberg o.b.v. halfpension

Hotel Stadt Breisach
Breisach am Rhein, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
4, 6 of 8 dagen op de historische Münsterberg met uitzicht op de Rijnvallei o.b.v. halfpension

Hotel Stadt Breisach ligt op een prachtige locatie op de historische Münsterberg in Breisach am Rhein. Vanuit het hotel heb je een indrukwekkend panorama uitzicht op de Rijnvallei, het Zwarte Woud, de Vogezen en de Kaiserstuhl. Verken de natuurrijke omgeving tijdens wandel- en fietstochten. Neem bij mooi weer plaats op het terras en geniet van het fantastische uitzicht. Het dorpje Breisach am Rhein ligt vlakbij de grens met Frankrijk. Als je de Rijn oversteekt, ben je al op Frans grondgebied. Maak een rondvaart over de Rijn om het landschap van een andere kant te bekijken. Tevens vind je vele wijngaarden, waar je rondleidingen kunt volgen of meedoen aan een wijnproeverij. Wil je meer spanning en sensatie rijd dan in 45 minuten naar Europa Park, het grootste pretpark van Duitsland met meer dan 100 attracties, shows en achtbanen! Met een uur rijden ben je ook in Straatsburg, de hoofdstad van de Elzas. Bezoek het oude centrum vol slingerende nauwe straatjes en gezellige terrasjes.

Familiekamers met hoge kinderkortingen

Autovakanties
dagen

Verblijf op de top van de Münsterberg o.b.v. halfpension

Hotel Stadt Breisach
Breisach am Rhein, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinnerbuffet
  • Gratis 'Konus' kaart voor leuke kortingen in bezienswaardigheden en gratis gebruik van het openbaar vervoer in het Zwarte Woud
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Uniek gelegen op de top van de Münsterberg
  • Prachtig uitzicht op de Rijnvallei, het Zwarte Woud en de Vogezen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Kinderen t/m 6 jaar verblijven GRATIS!
  • Tip: Maak een rondvaart over de Rijn en geniet van het landschap
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Meer over Breisach am Rhein

In Breisach am Rhein is genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld maar de wijnkelder Geldermann. Je kan hier een rondleiding krijgen met champagneproeverij. Of bezoek de St. Stephansmünster, dit is het symbool van de stad. Deze ligt op de Münsterberg boven de Rijnvlakte en de huizen van de stad. Onderweg naar de Stephansmünster kom je de Radbuhnen tegen op de Radbrunnenallee. Het is een prachtige toren. In de toren vind je het waterrad en de diepe waterbron. Er is ook een galerie gevestigd. Om meer van de natuur en historische gebouwen te zien is een aanrader om een boottocht over de Rijn te doen. Je kan zo op een relaxte manier alles bekijken. Graag meer weten over de geschiedenis van Breisach? Dan is Museum fur Stadtgeschichte een waar hoogtepunt. Dit museum neemt je mee naar vroeger en de ontwikkelingen van de stad door de jaren heen. Alleen het gebouw zelf is al de moeite waard!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Stadt Breisach
Münsterbergstraße 23,
Breisach am Rhein, Duitsland
Kaart
Münsterbergstraße 23, Breisach am Rhein, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De praktische kamers van Hotel Stadt Breisach zijn ingericht met een televisie, telefoon, kluis en een badkamer met een douche, föhn en een toilet. De meeste kamers hebben een balkon. Bovendien maak je gratis gebruik van de Wi-Fi van het hotel. Het continentale ontbijt vormt het perfecte begin van je dag. Ook voor lunch, diner en koffie met gebak kun je in het hotel uitstekend terecht. In hotel-restaurant Augustins proef je de traditionele lokale keuken in de vorm van seizoengerechten. Zo kun je kiezen voor Maultaschen, Schäufele, Kratzete en nog meer Duitse specialiteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (parkeergarage bedraagt € 8,00 per dag)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Stoombad
Ja
Fietsenstalling
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Theetijd in Colmar

Eten en drinken
8 Place Du Marché Aux Fruits

Colmar barst van de mooie theehuizen. Bij Jadis et Gourmande ga je terug in de tijd met een dampende kop verse thee en een flink stuk taart voor je neus. The Essence of Tea is een oase van rust. Hier lijkt het levendige centrum mijlenver weg.

Colmar

Bezienswaardigheden, Steden
Colmar

In Colmar zijn vele prachtige bezienswaardigheden te vinden. Bezoek bijvoorbeeld Museum Underlinden, Het kunstwerk Maria met de rozenhaag of De vakwerkhuizen van Colmar.

Freiburg im Breisgau

Steden
Freiburg Im Breisgau

Bezoek hier de Freiburger Münster, de Bächle in het oude stadscentrum of trek er op uit in het Steinwasenpark te midden van de bossen.

Wijnroute van de Elzas

Outdooractiviteiten
Route Des Vins D’Alsace

De beroemde Route des Vins d’Alsace slingert van noord naar zuid langs de rijkdommen van deze streek. Vanuit de dorpen lopen vaak wijnpaden die door de wijngaarden kronkelen.

Europapark Germany

Attractieparken
Europa-Park-Straße 2

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland. Er zijn maar weinig parken waar zoveel attracties en shows te zien zijn als in dit park.

Kasteel van Haut-Koenigsbourg

Kastelen
---

De ultieme beloning na een goede hellingproef. Het kasteel van Haut-Koenigsbourg ligt op 750 meter hoogte en trakteert je op een prachtig uitzicht over de hele Elzas. Voor een paar euro kun je er binnenkijken, kinderen mogen tegen een gereduceerd tarief mee.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (parkeergarage bedraagt € 8,00 per dag)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:30 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau