Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Safaritent aan de rand van het Müllerthal in Luxemburg

Camping Belle Vue 2000
Berdorf, Luxemburg, Luxemburg bekijk op kaart
4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een safaritent op een camping aan de rand van het Müllerthal in Luxemburg o.b.v. logies

Overnachten op camping Belle Vue 2000 staat garant voor plezier. Ga bijvoorbeeld mountainbiken in het groothertogdom Luxemburg of ga klimmen in Berdorf. Berdorf staat bekend om het sportklimmen en met zijn 150 hoogwaardige klimroutes een waar spektakel voor de echte avonturier. Ben je toch voor de rust gekomen? Loop dan een van de prachtige wandelroutes in de omgeving van camping Belle Vue 2000. Vlak voor de deur ligt het beroemde Mullerthal Trail, met zijn uitgestrekte bossen, hoogtevlakten, diepe dalen en een scala aan gevarieerde wandelpaden door de ongerepte natuur is dit het Mekka voor de natuurliefhebber. De Mullerthal Trail leidt over een lengte van 112 km en in 2 minuten ben je op het hoofdpad van Trail Route 2, dat naar Mullerthal of Echternach leidt.

Autovakanties
dagen

Safaritent aan de rand van het Müllerthal in Luxemburg

Camping Belle Vue 2000
Berdorf, Luxemburg, Luxemburg bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een safaritent
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Mogelijkheid om fietsen te huren (tegen betaling)
  • Speeltuin aanwezig voor de kinderen!
  • Gelegen op een halfuurtje rijden van Luxemburg-Stad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in openbare ruimtes en parkeren op de camping
  • Tip! Bezoek Kasteel Vianden (24 km)
Camping Belle Vue 2000
Reu de Consdorf 29,
Berdorf, Luxemburg
Kaart
Reu de Consdorf 29, Berdorf, Luxemburg
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Belle Vue 2000 is gelegen in het centrum van het rustieke plaatsje Berdorf, in het prachtige klein Zwitserland aan de rand van het Mullerthal Trail. Door de pracht van de omgeving is het de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Voor de kinderen is er een speeltuin met glijbaan, tokkelbaan en een kleine waterspeeltuin. Op het multifunctionele sportveld speel je een potje volleybal of voetbal. Als je ’s ochtens wakker wordt is er niks zo lekker als een goed ontbijt. Met de bezorgservice van Camping Belle Vue 2000 krijg je elke dag vers brood waardoor je de dag goed begint. In de camping winkel vindt je een assortiment aan producten voor al je behoeften.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Fietsverhuur
  • Wasserette
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Kasteel Vianden

Bezienswaardigheden
Montée Du Château

Het kasteel van Vianden werd van de 11e tot in de 14e eeuw op de fundamenten van een Romeins kasteel en een Karolingisch refugium gebouwd.

Vlindertuin

Natuur & Parken
Grevenmacher

In Grevenmacher bevindt zich de vlindertuin. Het is een tropische tuin met honderden exotische vlinders.

Het dal van de zeven kastelen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Cultuur
De Eisch

In het dal van de Eisch staan zeven kastelen. De kastelen variëren van 13e-eeuwse ruïnes tot 17e-eeuwse kastelen. Het dal is bereikbaar met de auto, de fiets of te voet.

Trier

Cultuur, Musea, Shoppen, Eten en drinken, Steden
Kaiserstrasse 34

Trier is de oudste stad van Duitsland. Wanneer je in Trier bent mag je de Porta Nigra niet overslaan, dit is de Romeinse stadspoort. Ook de Dom van Trier is leuk om te bekijken.

Porta Nigra

Bezienswaardigheden
Porta-Nigra-Platz

De Porta Nigra is veruit het bekendste monument uit de Romeinse tijd in de Duitse stad Trier. Het is de noordelijke poort in de 6418 m lange stadsmuur en werd samen met de muur tussen 160 en 200 n.Chr. gebouwd.

Paleis van Trier

Bezienswaardigheden
Willy-Brandt-Platz 3

Het paleis van Trier ligt naast de Romeinse Constantijn Basiliek. Het in rococo-stijl gebouwde paleis dient tegenwoordig als pand voor verschillende overheidsorganen. De tuin is opengesteld voor publiek.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 50,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Lakenpakket € 8,00 per persoon
  • Kinderset (kinderstoel + campingbedje) € 2,00 per nacht
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau