Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

In het Zwarte Woud incl. ontbijt

Hotel Kronen
Bad Liebenzell, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Genieten in de natuur van het Zwarte Woud incl. ontbijt

Hotel Kronen is gelegen in het noorden van het Zwarte Woud, op circa 100 meter van het centrum. Trek je wandelschoenen aan en ontdek de pure schoonheid van het prachtige Zwarte Woud. Geniet van visrijke wateren, bergen, valleien, dichte bossen en weelderige uiterwaarden. Een heus natuurparadijs ligt voor je klaar. Toe aan wat ontspanning? Bezoek dan de Paracelsus-Therme, op slechts 500 meter van het hotel. Hier kun je heerlijk ontspannen en kuren in de vele wellnessfaciliteiten. Wat wil je nog meer..

Hotelovernachtingen
dagen

In het Zwarte Woud incl. ontbijt

Hotel Kronen
Bad Liebenzell, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Hotel Kronen
Badweg 7,
Bad Liebenzell, Duitsland
Kaart
Badweg 7, Bad Liebenzell, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Kronen is gelegen in het noorden van het Zwarte Woud, op ca. 100 meter van het centrum. Alle kamers ven het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, zithoek en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Er wordt elke ochtend een stevig ontbijt geserveerd en 's avonds kun je in de bar terecht voor een drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Midgetgolf
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Schloss Solitude

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken
Solitude 21

Het Schloss Solitude werd gebouwd in de 18e eeuw als jachtslot voor de hertog van Württemberg. Door de jaren heen heeft het slot op vele manieren dienst gedaan.

Schillerplatz Stuttgart

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schillerplatz

Schillerplatz is een groot plein met twee bekende bezienswaardigheden: de Stiftskirche en de Fruchtkasten. Midden op het plein staat een groot monument als centraal punt.

Stuttgart

Steden
Schillerplatz 6

Stuttgart, staat ook wel bekend als autostad vanwege de namen Carl Benz, Ferdinand Porsche en Gottlieb Daimler. De heuvels en wijnbergen zorgen voor een prachtig panorama over Stuttgart. Stuttgart heeft verschillende populaire pleinen en paleizen, maar ook voor een levendig uitgaansleven bent u aan het goede adres.

Neues Schloss

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schloßplatz 7

Het Neues Schloss is een groot kasteel in laat-barokke stijl. Vroeger werd hier gewoond door de graven van Württemberg. Rondleidingen in het gebouw worden bij uitzondering gegeven.

Schloss Ludwigsburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schlossstraße 30

Schloss Ludwigsburg is één van de grootste barokke paleizen in Europa en dateert uit de 18e eeuw. Binnen bevinden zich prachtige barokke zalen en buiten mooie paleistuinen.

Baden-Baden

Steden, Spa en Wellness
Werderstraße

Uit een diepte van maar liefst 2 duizend meter borrelt hier heet bronwater omhoog. De stad biedt wel twaalf verschillende thermen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau