Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Ontdek prachtig Luxemburg Stad incl. diner

Hotel Parc Plaza
Luxemburg, Luxemburg, Luxemburg bekijk op kaart
2 of 3 dagen historisch Luxemburg Stad incl. ontbijt en 3-gangendiner

Verblijf 2 of 3 dagen in het centraal gelegen Hotel Parc Plaza. Met 5 minuten lopen ben je al in het centrum van de stad. Bezoek hier het gezellige plein Place d’Armes, de bekende Kazematten van Luxemburg of ontdek de geschiedenis in het Musée national d’histoire et d’art à Luxembourg. Met de Luxembourg Card heb je één dag gratis toegang tot vele musea en bezienswaardigheden!

Steden dichtbij
dagen

Ontdek prachtig Luxemburg Stad incl. diner

Hotel Parc Plaza
Luxemburg, Luxemburg, Luxemburg bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner t.w.v. € 25,00 p.p. (exclusief drankjes)
  • Gratis gebruik Wi-Fi in het hotel
  • Hotel gelegen op iets meer dan 5 minuten lopen van het stadscentrum
  • Maximaal 1 kind t/m 3 jaar verblijft GRATIS!
  • Tip: bezoek de kerstmarkten in november en december
Kerstmarkten Luxemburg-Stad

Dé kerstmarkt staat op de Place d'Armes en de Place de la Constitution in het hartje van de stad. Er is ook nog een kleinere Sint-Niklaasmarkt op de Place de Paris (800 meter buiten de wandelkaart: volg hiervoor de Boulevard Roosevelt en sla dan rechts de Rue du Fort Bourbon in). Luxemburg is de winkelstad bij uitstek en een kerstmarkt midden de winkelzone zorgt uiteraard voor een welgekomen afwisseling. Alle klassieke ingrediënten zijn aanwezig op de kerstmarkt van Luxemburg.

Van 29 november t/m 24 december

Hotel Parc Plaza
Avenue Marie-Thérèse 5,
Luxemburg, Luxemburg
Kaart
Avenue Marie-Thérèse 5, Luxemburg, Luxemburg
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Parc Plaza ligt op iets meer dan 5 minuten lopen van het stadscentrum van Luxemburg. Het beschikt over een 24-uurs receptie en gratis Wi-Fi in de hele accommodatie. Het hotel beschikt over 2-persoonskamers die standaard zijn voorzien van een bureau, telefoon, televisie, wekker en een badkamer met douche, toilet, haardroger en gratis toiletartikelen. Het restaurant Le Bec Fin serveert een scala aan dagschotels en buffetten, zowel binnen als buiten op het ruime terras met barbecuefaciliteiten. Le Bateau Ivre serveert cocktails in een omgeving die doet denken aan een Engelse pub.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 25,00 p.d.
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Hoogtepunten

Luxemburg-stad

Bezienswaardigheden, Steden
Pl. D'armes 6-12

Luxemburg-stad is een relatief kleine stad, maar één van de rijkste steden van Europa door haar belangrijke status in de internationale bankenwereld.

Grand Ducal Palace

Bezienswaardigheden
32 Rue De L'eau

Het mooie paleis in het zuiden van Luxemburg is de officiële residentie van de Groothertog van Luxemburg. Dit gebouw werd in 1572 in gebruik genomen als stadhuis.

Kazematten van Luxemburg

Bezienswaardigheden
10 Montée De Clausen

De Kazemat van Luxemburg is een soort militaire kazerne voor verdedigingswerk en schuilplaats. Ongeveer 17 km is er over gebleven en opgenomen door de UNESCO lijst van wereldcultuur.

Het dal van de zeven kastelen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Cultuur
De Eisch

In het dal van de Eisch staan zeven kastelen. De kastelen variëren van 13e-eeuwse ruïnes tot 17e-eeuwse kastelen. Het dal is bereikbaar met de auto, de fiets of te voet.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

0 tot 3 jaar: 100%

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 p.n.

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 25,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau