Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Sfeervol landhotel aan de rand van het Zwarte Woud incl. ontbijt en diner

Hotel-Gasthof zum Rössle
Hüfingen, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 6 of 8 dagen in een sfeervol landhotel aan de rand van het Zwarte Woud in Baden-Württemberg incl. ontbijt en diner

Het sfeervolle Hotel-Gasthof zum Rössle is gelegen in een prachtige omgeving aan de rand van het Sudschwarzwald. Deze locatie is het ideale startpunt voor het maken van wandeltochten. In de directe omgeving bevinden zich namelijk een tal van mooie wandelroutes die je kunt volgen. Trek er lekker op uit en ontdek de prachtige natuur. Is het mooi weer? Bezoek dan het De Titisee (ca. 40 km), één van de grootste meren in het Zwarte Woud. Je kunt hier een boottocht te maken, in een grote rondvaartboot of bijvoorbeeld in een waterfiets. Zwemmen in het meer kan ook, maar er zijn ook zwembaden rondom het meer!

Autovakanties
dagen

Sfeervol landhotel aan de rand van het Zwarte Woud incl. ontbijt en diner

Hotel-Gasthof zum Rössle
Hüfingen, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • 1 x 2-gangen keuzediner t.w.v. € 18,00
  • 1 x gebruik van een E-bike voor volwassenen t.w.v. € 20,00 (o.b.v. beschikbaarheid, niet mogelijk tijdens sneeuw en ijzel)
  • Inclusief Dreiwelten kaart voor kortingen en extra's
  • Inclusief Konus gastenkaart voor kortingen en extra's
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op basis van beschikbaarheid
  • Tip: breng een bezoek aan de watervallen van Triberg (ca. 53km)
Tips voor tijdens je verblijf

Ontdek het Zwarte Woud
Het landschap van het Zwarte Woud wordt gekenmerkt door het glooiende landschap van uitgestrekte bossen, afwisselend met weilanden en akkers. De omgeving van Hüfingen biedt een tal aan wandelpaden. Of je nu gaat voor een korte-, een familie- of een lange afstand wandeling. Voor iedereen is er iets wils! Onderweg zijn diverse stopplaatsen om even uit te rusten, voor een hapje en een drankje of om te genieten van het prachtige uitzicht.

Breng een bezoek aan Schaffhausen (ca. 31km)
In ca. 30 minuten rijd je naar de stad Schaffhausen. Struin door de stad met beschilderde huisgevels. Daarnaast staat de stad bekend om de omgeving en dan voornamelijk om de Rheinfall watervallen. Je vind in de omgeving mooie wandel- en fietsroutes langs wijnranken. Vergeet zeker niet om ergens te stoppen om onderweg wijn uit het gebied te proeven!

De watervallen van Triberg (ca. 53km)
Eén van de meest populaire highlights in het Zwarte Woud zijn de watervallen van Triberg. Deze watervallen behoren ook wel tot de hoogste van heel Duitsland. Het water van de rivier valt van ca. 870 meter hoogte tot een hoogte van ca. 710 meter boven NAP. Je herkent het gebied door de steile rotswanden en de watervallen die gevormd zijn door een aantal breuken. Bij het bezoeken van de watervallen hoort natuurlijk een wandeling! Onderweg kom je de mooiste uitzichtpunten tegen en geniet je van het schitterende gebied.

Hotel-Gasthof zum Rössle
Zähringerstraße 12,
Hüfingen, Duitsland
Kaart
Zähringerstraße 12, Hüfingen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel-Gasthof zum Rössle is een gezellig familiehotel, gelegen aan de voet van de Fürstenberg. Alle kamers van het hotel hebben een landelijke inrichting en zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Elke dag wordt er een heerlijk ontbijtbuffet verzorgd. Bovendien kun je genieten van regionale, klassieke, internationale en seizoensgebonden gerechten in het gezellige restaurant of de lichte serre van het Rössle. Gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid bij het hotel o.b.v. beschikbaarheid.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Rheinfall bij Schaffhausen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Rheinfallquai

Rheinfall is de grootste waterval van Europa en is gelegen in de Rijn, bij het Zwitserse Schaffhausen, vlakbij de grens met Duitsland. Het spectaculaire verschijnsel is een belangrijke toeristische trekpleister.

Triberg Watervallen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Gutach

In triberg zijn de Triberg Watervallen te vinden, welke de inwoners daar presenteren als de hoogste watervallen van Duitsland. Er loopt een mooie wandelroute langs de watervallen.

Triberg

Steden
Hauptstraße 65

Het gezellige stadje Triberg staat vooral bekend om de prachtige watervallen. In en rondom het stadje zijn leuke mogelijkheden voor prachtige wandelingen.

Reichenau

Eilanden
Stedigasse 18

Eiland Reichenau ligt in het Bodenmeer, het meer ligt op de grens van Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Eiland Reichenau is te bereiken via een dam. Op het eiland Reichenau staat een voormalig benedictijnenklooster.

Konstanz

Steden
Konstanz

Konstanz is een oude levendige stad in het zuiden van Duitsland, op de grens met Zwitserland. De stad ligt aan de Bodensee en er zijn vele historische bezienswaardigheden te vinden.

Mainau

Eilanden
Frühlingsallee

Onvergetelijke bloemenzee, eiland van verlangen, majestueuze pracht; het zijn slechts een paar uitdrukkingen om Mainau te beschrijven. De bloemen en planten maken het eiland tot een geliefde plek voor toeristen uit de hele wereld. Ook de vlindertuin, het barokke slot en de kerk zijn populair. Niet voor niets bezoeken meer dan één miljoen mensen per jaar het eiland.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag

Parkeren

Ja o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau