Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Kerstmarkten
dagen

Kom in de Kerststemming tijdens de kerstmarkten in Valkenburg incl. diner

Hotel Op De Beek
Schin op Geul, Limburg, Nederland bekijk op kaart
3 dagen Kerstshoppen tijdens de kerstmarkt in Valkenburg incl. diner

In de omgeving van Schin op Geul is veel te beleven. Wandel door het centrum van dit pittoreske dorp en bekijk de witte huizen, Romeinse boerderijen en andere historische bouwwerken. Maak ook een rit in De Miljoenenlijn. Dit is een oude stoomtrein waarin je de prachtigste landschappen van Zuid-Limburg aan je voorbij ziet trekken. Valkenburg is van zichzelf al idyllisch genoeg om er een bezoekje aan te brengen, maar met de kerst verandert het stadje in een ware decemberdroom! Een 'must-go' voor iedere kerstmarktliefhebber. Of je nu jong of oud bent, je gaat je absoluut vermaken op de enige ondergrondse kerstmarkt in Europa. In de periode van 15 november t/m 29 december vind je in de omgeving verschillende gezellige kerstmarkten. Doe hier al je kerstinkopen en kom alvast in de kerstsfeer!

Kerstmarkten
dagen

Kom in de Kerststemming tijdens de kerstmarkten in Valkenburg incl. diner

Hotel Op De Beek
Schin op Geul, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen incl. ontbijt
  • 1 x 3-gangen keuze menu
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Bezoek de kerstmarkt in Valkenburg vanaf 15 november
  • Tip: GaiaZOO in Kerkrade op ca. 20 minuten rijden van het hotel gelegen
Kerstmarkten in Valkenburg

Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg
In de sfeervol verlichte mergelgangen van de Gemeentegrot in Valkenburg vind je de grootste ondergrondse kerstmarkt van Europa. Het eindeloze labyrint is tijdens Kerst omgetoverd tot een uitgebreide kerstmarkt voor de echte kerstliefhebber! Alles is uit de kast getrokken om elk hoekje in kerstsferen te hullen: geniet van de rijkelijk versierde decors, duizenden kleine lichtjes en gezellige stands met cadeaus voor jezelf of voor onder de boom. De Kerstmarkt kent ook dit jaar weer een aantal nieuwe producten en een geheel nieuw decor. In elk hoekje en in elke gang vind je wel iets verrassends. Natuurlijk kun je jezelf ook trakteren op de welbekende dranken, gerechten, hapjes en delicatessen die thuishoren op een kerstmarkt…

Openingstijden
15 november t/m 29 december 2019
Zondag – donderdag: 10:00 – 19:00 uur
Vrijdag – zaterdag: 10:00 – 20:00 uur
Uitzonderingen:
24 & 26 december: 10:00 – 18:00 uur
25 december: gesloten

Let op: Kassa sluit 45 minuten voor sluitingstijd kerstmarkt

Kerstmarkt Fluweelengrot
Van 15 november tot en met 29 december 2019 zijn de ondergrondse gangen van de Fluweelengrot in Valkenburg weer van voor tot achter gevuld met kerstmagie. Kerstshoppen is nergens zo uniek en sfeervol: een parelketting van gezellig aangeklede kraampjes neemt je mee door het warm verlichte gangenstelsel. Onderweg komt het je aan niets te kort: handgemaakte kerstdecoratie voor thuis, kerstcadeaus vooronder de boom en alles ademt die fonkelende kerstsfeer. Deze is natuurlijk niet compleet zonder de klassieke versnaperingen van een traditionele kerstmarkt.

Openingstijden
15 november t/m 29 december 2019
Zondag – donderdag: 10:00 – 19:00 uur
Vrijdag – zaterdag: 10:00 – 20:00 uur
Uitzonderingen:
24 & 26 december: 10:00 – 18:00 uur
25 december: gesloten

Christmas Parade
Laat je betoveren door de magische Christmas Parade! Twee keer per week trekt deze betoverende parade van verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums op een speciaal voor de Parade gecomponeerde soundtrack door het centrum van Valkenburg.

Tijden Christmas Parade
Woensdagen: 20 en 27 november, 4, 11, 18 en 25 december 2019 om 19.00 uur.
Zaterdagen: 16, 23 en 30 november, 7, 14, 21, en 28 december om 19:30 uur.
Extra parade dorpskern: maandag 23 december 19.00 uur

Hotel Op De Beek
Hoogbeek 12,
Schin op Geul, Nederland
Kaart
Hoogbeek 12, Schin op Geul, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 3-sterren Hotel Op De Beek heeft een charmante ligging nabij het centrum van Schin op Geul. Het hotel beschikt over 25 comfortabele kamers die standaard zijn voorzien van een televisie, telefoon, radio, gratis draadloos internet en een badkamer met een bad en/of douche en toilet. Geniet in de ochtend van een goed gevuld ontbijtbuffet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Valkenburg

Steden
Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair.

Zuid-Limburgse Stoomtrein

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten, Cultuur
Stationstraat 20-22

Maak een nostalgische rit met één van de treinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij en ervaar vroegere tijden.

GaiaZOO

Gaiaboulevard 1

Reis in één dag de hele wereld over en ontdek vele verschillende dieren. Het is een moderne dierentuin die zich ook richt op educatie over dieren én natuur- en soortenbehoud.

Maastricht

Steden
Maastricht

Maastricht is een mooie stad met historische panden en hippe design winkels. Neem plaats op één van de vele terrasjes en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Drielandenpunt

Bezienswaardigheden
Viergrenzenweg 97

Het Drielandenpunt bij Vaals is een drielandenpunt waar de grenzen tussen Nederland, België, Duitsland samenkomen. Het punt is gelegen nabij de top van de Vaalserberg.

Aken

Steden
Aken

Aken wordt veel bezocht om zijn waardevolle historische centrum met oude architectuur en de geneeskrachtige warmwaterbronnen. Maar het heeft nog zo veel mee te bieden.

Kinderkorting

0 tot 6 jaar: 25% 7 tot 11 jaar: 10%

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau