Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Wellness
dagen

Verblijf in Spa Resort Thermae 2000 in Zuid-Limburg incl. onbeperkt toegang en diner(s)

Wellnesshotel Thermae 2000
Valkenburg, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Geniet van een ontspannen verblijf in Zuid-Limburg incl. halfpension en onbeperkt entree tot de Thermen

Helemaal tot rust komen in de wellness in Zuid-Limburg. Warme thermale binnen- en buitenbaden, vernieuwde ligweide, rustruimtes en sauna’s... Genieten dus! Laat je heerlijk masseren op neem een schoonheidsbehandeling. 's Ochtends loop je met je badjas langs het ontbijtbuffet en 's avonds kom je weer helemaal bij onder het genot van een lekker drankje in de Lounge. Daarnaast geniet je van een heerlijk diner, smullen maar! Na een dagje relaxen kun je er lekker op uit: klim naar de enige hoogteburcht van Nederland, bezoek de Valkenburgse grotten en bezoek het gezellige Maastricht.

Wellness
dagen

Verblijf in Spa Resort Thermae 2000 in Zuid-Limburg incl. onbeperkt toegang en diner(s)

Wellnesshotel Thermae 2000
Valkenburg, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1, 2 of 3 x 3-gangendiner
  • Onbeperkt toegang tot Thermae 2000 t.w.v. € 49,50 p.p.p.d.
  • Gratis deelname aan het belevenisprogramma
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan het drie landen punt in Vaals
Leuke to-do's tijdens jouw verblijf in Valkenburg

De beroemde grotten van Valkenburg
In Valkenburg is geen dag hetzelfde. Er valt elke dag wel iets te beleven. De stad is bekend geworden door de mergelgrotten. Onder Valkenburg bevindt zich een heel andere wereld. Door de Romeinen werd hier vroeger mergel gewonnen, maar tegenwoordig geeft de Gemeentegrot toegang tot de deze bijzondere plek. Je kunt de grot te voet of met een treintje verkennen.

De gezellige stad Maastricht
Wandel langs historische panden en bezoek statige kerken. In Maastricht vind je veel gezelligheid en leuke plekjes. Het is voornamelijk een geliefde bestemming voor een dagje shoppen of een paar dagen weg. Nu je er toch heen gaat, moet je ook zeker naar de ENCI-groeve. Het wandelpad door de groeve is vanaf april tot september geopend van 08.00 tot 20.00 en van september tot april van 09.00 tot 17.00 uur. De ENCI-groeve is een kalksteengroeve aan de Maaszijde, waar je het leven van vroeger en nu kunt ontdekken.

Wellnesshotel Thermae 2000
Cauberg 25,
Valkenburg, Nederland
Kaart
Cauberg 25, Valkenburg, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het schilderachtige Zuid-Limburgse heuvelland, verscholen tussen het groen, schitteren de piramides van Thermae 2000. Na een reis door het idyllische Valkenburg aan de Geul en het trotseren van de bekende Cauberg is daar dé plek om tot rust te komen. Het viersterren Wellness Hotel Thermae 2000 beschikt over 62 hotelkamers, waaronder twee unieke piramide suites.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 per auto per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Thermae 2OOO

Spa en Wellness
Cauberg 25-27

Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is dit wellnessresort één van de grootste wellness centers van Nederland. Je kunt er o.a. genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden.

Gemeentegrot

Bezienswaardigheden, Cultuur
Cauberg 4

In deze Gemeentegrot onder Valkenburg maak je kennis met het verleden. Je krijgt hier een beeld van hoe men leefde in de Gemeentegrot.

Kasteel Valkenburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grendelplein 13

Deze kasteelruïne torent boven Valkenburg uit en is een overblijfsel van de tachtigjarige oorlog en kun je bezichtigen.

De Grotestraat

Eten en drinken, Shoppen
Grotestraat Centrum

Deze straat in het oude centrum van Valkenburg vormt het centrum van het uitgaansleven van de stad. De kroegen en restaurants wisselen elkaar hier af.

Valkenburg

Steden
Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair.

Fluweelengrot

Bezienswaardigheden, Cultuur
Daalhemerweg 27

Deze grot is een mergelgrot die ontstaan is tijdens de bouw van het Kasteel van Valkenburg. Deze grot vormt een gangenstelsel onder de kasteelruïne.

Belangrijke informatie

Let op!
Werkzaamheden aan het buitenbad
Thermae 2000 blijft continu investeren en vernieuwen, om uw en onze gasten de mooiste wellness ervaring te blijven bieden. Onderhoud aan onze faciliteiten is dan ook regelmatig nodig. Vanaf vandaag wordt het buitenbad voorzien van een nieuwe coating, waardoor het buitenbad (in het zwemgedeelte) tijdelijk gesloten is. De verwachting is dat de werkzaamheden enkele weken gaan duren. Vanaf donderdag 5 januari 2023 worden er speciale schotten geplaatst, waardoor de doorgang van het binnenbad naar het buitenbad is afgesloten. Het buitenbad is in het badkledingweekend van 6,7 en 8 januari wel nog geopend en is dan vanaf buiten toegankelijk. Vanaf maandag 9 januari tot en met, naar verwachting, woensdag 15 februari zal het buitenbad gesloten zijn.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 per auto per dag

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

10.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.99 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau