Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
dagen

Verblijf in authenthiek hotel in de Franse Elzas incl. diner

Hotel des Vosges
Klingenthal, Bas-Rhin, Frankrijk bekijk op kaart
3 of 6-daags verblijf in de Elzas nabij Straatsburg incl. diner

Ga er een paar dagen heerlijk tussenuit in de Elzas. Het landelijke en gezellige hotel waar je verblijft is gelegen in het groen en ligt aan de voet van de Mont Sainte-Odile. Iedere ochtend staat er een lekker ontbijtbuffet voor je klaar, waarna je eropuit kunt trekken in de omgeving, of nog even snel een baantje kunt trekken in het binnenzwembad van het hotel! Bezoek bijvoorbeeld het Middeleeuwse stadje Obernai, dat op 6 km van het hotel ligt. Of ga een dagje naar het dierenpark La Montagne des Singes, gelegen op zo'n 30 minuten rijden van het hotel. De Elzas leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. In deze omgeving staan talloze kastelen en burchten die de moeite waard zijn om te bezoeken zoals het Kasteel van Haut-Koenigsbourg. Dit kasteel is gelegen op een 750 meter hoge berg en heeft prachtig uitzicht op de Elzas en de Vogezen. De Elzas staat bekend om de wijngaarden, ontdek dan ook de oudste wijnroute van Frankrijk: de Route des Vins d'Alsace!

Natuur
dagen

Verblijf in authenthiek hotel in de Franse Elzas incl. diner

Hotel des Vosges
Klingenthal, Bas-Rhin, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 5 overnachtingen
  • 2 of 5 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Bekijk de Mont Sainte-Odile en Obernai
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel des Vosges
4 Route de Grendelbruch,
Klingenthal, Frankrijk
Kaart
4 Route de Grendelbruch, Klingenthal, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Des Vosges is een rustig hotel gelegen in Klingenthal, gelegen aan de voet van de Mont Saint Odile in de Franse Elzas. Het hotel, dat in 2015 is gerenoveerd, is gelegen op een half uur rijden van Colmar en Straatsburg, en op 6 kilometer afstand van Obernai. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een tv, een eigen badkamer met toilet, föhn, douche en of bad. Er is een restaurant, een bar en binnenzwembad aanwezig waar heerlijke gerechten worden geserveerd. Het hotel is ideaal voor actieve natuurliefhebbers.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kasteel van Haut-Koenigsbourg

Kastelen
---

De ultieme beloning na een goede hellingproef. Het kasteel van Haut-Koenigsbourg ligt op 750 meter hoogte en trakteert je op een prachtig uitzicht over de hele Elzas. Voor een paar euro kun je er binnenkijken, kinderen mogen tegen een gereduceerd tarief mee.

Le Petit France

Wijken
Le Petit France

In het hart van Straatsburg vind je de wijk La Petite France die opgenomen is in het werelderfgoed van UNESCO. Het is de meest schilderachtige wijk van het oude Straatsburg.

Straatsburg

Steden
Rue Du Vieux Marché Aux Poissons

Wandel door het sfeervolle oude centrum van Straatsburg met veel oude bruggetjes over de rivier de Ill, nauwe straatjes, terrassen en bekijk natuurlijk de typische Elzasser vakwerkhuizen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 p.d.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.10 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau