Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fietsvakanties
3 dagen
Incl. ontbijt

Fiets- of wandelvakantie in Limburg incl. ontbijt en een diner

Fletcher Hotel-Restaurant Weert
Weert, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
99,-
totaal: 229,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3 dagen in 4*-hotel aan de rand van Limburg incl. ontbijt en een diner

In het gezellige centrum van de Limburgse stad Weert vind je Fletcher Hotel-Restaurant Weert. Vanwege de centrale ligging is dit hotel uitermate geschikt voor een gezellig weekendje weg! Weert is een leuke stad en wordt omringd door prachtige natuur, rust en ruimte. De stad zelf heeft een gezellig centrum met veel mooie monumenten en een verscheidenheid aan musea. Je kunt het pronkstuk van de stad, de Sint Martinuskerk, bezoeken welke zich in het hart van de stad bevindt. Bezoek ook het nabij gelegen Thorn, hét witte stadje. De natuurliefhebber kan mooie wandel en fietstochten maken door de nabijgelegen Laurabossen. Het hotel ligt op slechts twee minuten afstand van het treinstation. En na een gezellige dag vol nieuwe indrukken kun je in het restaurant heerlijk dineren!

Fietsvakanties
3 dagen
Incl. ontbijt

Fiets- of wandelvakantie in Limburg incl. ontbijt en een diner

Fletcher Hotel-Restaurant Weert
Weert, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x hoofdgerecht op dag van aankomst
  • Mogelijkheid om fietsen en e-bikes te huren bij het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Tip: combineer met een bezoek aan Roermond of Eindhoven!
Wat te doen in de omgeving

Weerter Stadsbrouwerij
De Weerter Stadsbrouwerij is een unieke brouwerij. Dit komt doordat brouwers hun eigen biertje kunnen brouwen vanaf het prille begin, ontwikkeling van recepturen tot en met de volledige verantwoordelijkheid voor het eindproduct. Dat dit allemaal onder één dak plaatsvindt is iets unieks in Nederland. De huisbrouwerij van de Weerter Stadsbrouwerij is De Brouwschuur van Erwin Strijbosch. Erwin begeleidt ook de brouwers die in de Stadsbrouwerij hun biertje willen brouwen. In hetzelfde pand als de Stadsbrouwerij vind je ook het proeflokaal waar alleen de bieren worden geschonken die daar worden gebrouwen. Dat is dan ook het complete assortiment van De Brouwschuur en van alle andere brouwers die hun biertje(s) daar brouwen. Het proeflokaal is op vrije inloop te bezoeken.

Klimbos Weert
Klimbos Weert vind je ook in het recreatiegebied de IJzeren Man en is een vermelding apart waard want dit is echt een onwijs leuk uitje voor kinderen, jongeren én volwassenen. Bij Klimbos Weert vind je 4 klimparcours met verschillende hindernissen tussen de bomen. Maak je geen zorgen over de veiligheid want tijdens het klimmen ben je gezekerd aan een veiligheidskabel.

Fletcher Hotel-Restaurant Weert
Driesveldlaan 99,
Weert, Nederland
Kaart
Driesveldlaan 99, Weert, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Weert ligt aan de rand van Weert, de grootste stad in centraal Limburg. Het is 3 minuten lopen naar het treinstation met uitstekende trein- en busverbindingen. De kamers zijn voorzien van een tv, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer voorzien van bad of douche. Er is een bar voor drankjes, snacks en tapas. Het restaurant richt zich op een mix van klassieke, mediterrane en oosterse gerechten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€7,50 per dag (bij het hotel) €6,00 per dag (openbaar)
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Nationaal Park De Groote Peel

Natuur & Parken
Moostdijk 15

N.P De Groote Peel is een hoogveengebied waar vroeger turf is gestoken. Tegenwoordig is het een vogelrijk natuurgebied dat bijzonder geschikt is om wandelend te verkennen.

Designer Outlet Roermond

Shoppen
Stadsweide 2

Shopliefhebbers kunnen hier hun hart op. Alle bekende modemerken worden hier verkocht met hoge kortingen.

Roermond

Steden
Munsterstraat 21

Je vindt de stad Roermond op de plek waar sinds de 12e eeuw het riviertje de Roer uitmondt in de Maas. De karakteristieke bouwwerken, pleinen, straten en parken maken Roermond tot een prachtige stad.

Attractiepark Toverland

Attractieparken
Toverlaan 2

Hou je van een beetje gezonde spanning? Breng een bezoek aan Toverland, en dwaal door de Magische Vallei, de Magic Forest, de Troy Area of het Land van Toos.

Bottle Distillery

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Bleekweg 1

Bottle Distillery bereidt op kleinschalige en ambachtelijke wijze bierbrand, gin, likeuren en wodka. Je kunt hier terecht voor een rondleiding, workshop of een proeverij.

Van Abbemuseum

Musea
Bilderdijklaan 10

Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van Eindhoven. Het museum werd in 1936 geopend.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€7,50 per dag (bij het hotel) €6,00 per dag (openbaar)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau