Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Moezel
dagen

All-inclusive riviercruise over de Rijn, de Moezel en de Main

Cruiseschip Lafayette
Straatsburg, Elzas, Frankrijk bekijk op kaart
Geniet van een 7-daagse riviercruise over de Rijn, de Moezel en de Main o.b.v. all-inclusive

Geniet van een 7-daagse cruise langs drie verschillende rivieren. De romantische Rijnvallei, de Moezel en de Main. Geniet van gevarieerde en adembenemende landschappen die aan je voorbij trekken en ontdek prachtige dorpjes en onmisbare plekken; van het oude Staatsburg tot het Cochems kasteel, via Frankfurt Main Tower en het Niederwald-monument. Bewonder de sprookjesachtige kastelen, wandel door de pittoreske straatjes en bekijk de vakwerkhuizen. Strijk neer op één van de gezellige terrasjes en geniet van een heerlijke lokale wijn!

Moezel
dagen

All-inclusive riviercruise over de Rijn, de Moezel en de Main

Cruiseschip Lafayette
Straatsburg, Elzas, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 6 overnachtingen op een cruiseschip
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • 6 x ontbijtbuffet
  • 6 x lunchbuffet
  • 6 x a la carte diner
  • Onbeperkt drankjes aan boord (water, koffie, thee, fruitsap, wijn en bier)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi aan boord
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Excursiepakketten:
Klassiek: 5 x excursie
Voor vertrek bij te boeken voor € 138,00 p.p.
Aan boord bij te boeken voor € 194,00 p.p.

Dynamisch: 5 x excursie
Voor vertrek bij te boeken voor € 151,00 p.p.
Aan boord bij te boeken voor € 212,00 p.p.

In onderstaand programma wordt de inhoud van de excursies beschreven.

Dag 1: Inscheping haven Straatsburg
Inscheping vanaf ca. 18.00 uur. Je ontvangt een welkomstdrankje en de bemanning stelt zicht voor. Daarna kun je plaats nemen in het restaurant waar je kunt genieten van een diner. s' Avonds is er voor beide excursie pakketten een bezoek aan het oude Straatsburg per boot. Je vertrekt van de Dauphineplaats te voet en per tram naar de pier in het centrum van Straatsburg. De boot vaart naar de oudste stad en brengt je naar de Petite France, de beroemde en geliefde wijk van de inwoners van Straatsburg, zijn charmante huizen en kleurrijke vakwerkhuizen en nauwe steegjes. (afhankelijk van het aantal deelnemers). Na de excursie kun je nog even genieten van een drankje aan boord. De boot vaart richting Frankfurt.

Dag 2: Straatsburg - Frankfurt
Vandaag kom je aan in Frankfurt. In de namiddag staan er excursies op het programma. Excursiepakket klassiek: Brengt een bezoek aan Frankfurt. De excursie in Frankfurt begint met een rondrit met de autocar door de stad. Je gaat te voet verder met het bezoek aan de oude stad. Je komt voorbij de keizerlijke Kathedraal (buitenkant) die uitkijkt over het stadscentrum vanuit zijn toren van 95 meter. Je ontdekt ook het hart van de oude stad van Frankfurt en de Römerberg. Na het bezoek kunt je genieten van wat vrije tijd alvorens te voet terug te keren naar het schip. Dynamisch pakket: Maakt een panoramische tour door Frankfurt. Je zal tevens de kans krijgen om de Main Tower te bezoeken, de bekendste wolkenkrabber van de stad, helemaal uit glas vervaardigd naar het Amerikaanse model. In de avond kun je plaats nemen in het restaurant voor een diner en er is avondanimatie. In de nacht vaart de boot af richting zijn volgende bestemming.

Dag 3: Frankfurt - Cochem
In de ochtend kun je genieten van een ontbijt aan boord. Neem daarna plaats op het dek en geniet van de prachtige omgeving. In de middag kom je aan in Cochem. Het Moezelstadje kenmerkt zich door de steile wijnhellingen, beboste heuvels en middeleeuwse burchten. Dwaal door de pittoreske straatjes en smalle steegjes, bekijk de stadspoorten en wandel over het marktplein midden in het stadje. In de namiddag staan er excursies op het programma. Klassiek: Brengt een bezoek aan het kasteel van Cochem per minibus. Na het bezoek kun je genieten van wat vrije tijd in de stad. Dynamisch: Vertrek te voet langs de Moezel en over de brug naar de oude stad Cochem door de pittoreske steegjes. Je wandelt langs de kerk van Saint- Martin, het klooster van Kapucijn en het marktplein. Je vervolgt je pad en wandelt door de rustige natuur en de bossen naar kasteel Reichsburg, het kasteel met uitzicht over de stad.

Dag 4: Cochem - Koblenz
Je vaart verder richting de Moezel. Waar de Rijn en de Moezel samenkomen, ligt een van de oudste steden namelijk Koblenz. Je ziet er sprookjesachtige kastelen en glooiende heuvels vol met wijngaarden. In de namiddag ontdek je de oude stad met een hostess. Je komt van alles te weten over deze historische binnenstad die zowel aan de Rijn als aan de Moezel grenst. Je ziet er veel pleinen met middeleeuwse gebouwen, restaurants en gezellige winkels. Wandel over de boulevard en je hebt een prachtig uitzicht over de Rijn en de Moezel.

Dag 5: Koblenz - Rudesheim
In de ochtend kun je genieten van een ontbijt, terwijl je richting Rudesheim vaart. Rond de middag arriveer je in Rudesheim. Aan het eind van de middag staat er een excursie op het programma. Klassiek: Je vertrekt met een klein treintje door de wijngaarden heen op weg naar de wijnproeverij. Daarna rijd je met het treintje door het middeleeuwse centrum van Rudesheim en breng je een bezoek aan het museum van mechanische muziek. Dynamisch: Wandeling door de wijngaarden van Rudesheim. Het vertrekpunt is de kabelbaan in het centrum van Rudesheim. De kabelbaan brengt je naar het monument van Niederwald, daar kun je genieten van een prachtig uitzicht. Vanuit hier wandel je terug door de wijngaarden.

Dag 6: Rudesheim - Mannheim
s' Ochtends kun je in alle rust genieten van een ontbijt. Je vaart richting Mannheim waar je s' middags aanlegt. In de namiddag staat er voor beide excursie pakketten een bezoek aan de stad der romantiek, Heidelberg. Je vertrek vanuit Mannheim met een autocar in de richting van Heidelberg. Romantisch en idyllisch, kosmopolitisch en dynamisch, mythisch en modern: Heidelberg brengt op een harmonieuze manier deze elementen samen. Deze elementen zorgen voor een unieke charme. Je bezoekt het kasteel Heidelberg aan de buitenkant. Ook breng je een bezoek aan de oude stad en de kerk van de Heilige Geest.( buitenkant). In de avond staat er een gala avond op het programma! Trek je mooiste jurk en galapak aan en geniet van een avond vol muziek.

Dag 7: Aankomst Straatsburg
In de ochtend kun je nog genieten van het ontbijt en dan zit de reis er alweer op. Vanaf 9 uur kun je uitchecken.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Cruiseschip Lafayette
Rue du Havre,
Straatsburg, Frankrijk
Kaart
Rue du Havre, Straatsburg, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je vaart met Ms Lafayette. Dit cruiseschip is voorzien van restaurant, ontvangsthal en lounge bar met dansvloer. Het restaurant bevindt zicht op het bovendek. Het is uitgerust met grote ramen, zodat je tijdens het diner van het prachtige landschap kunt genieten. Op het bovendek kun je plaatsnemen in één van de ligstoelen om even te relaxen en van een panoramisch uitzicht te genieten. In de loungebar aan de voorkant van het schip kun je genieten van een drankje, dansavond en andere animatie-avonden. De kajuiten beschikken over een televisie, kluis, gratis Wi-Fi en badkamer met douche, toilet en handdoeken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Straatsburg

Steden
Rue Du Vieux Marché Aux Poissons

Wandel door het sfeervolle oude centrum van Straatsburg met veel oude bruggetjes over de rivier de Ill, nauwe straatjes, terrassen en bekijk natuurlijk de typische Elzasser vakwerkhuizen.

Notre Dame Straatsburg

Bezienswaardigheden
Place De La Cathédrale

De prachtige kathedraal staat midden in Straatsburg en is gebouwd tussen de 11e en de 15e eeuw. Bekijk op het plein Place de la Cathédrale ook zeker Maison Kammerzell.

Le Petit France

Wijken
Le Petit France

In het hart van Straatsburg vind je de wijk La Petite France die opgenomen is in het werelderfgoed van UNESCO. Het is de meest schilderachtige wijk van het oude Straatsburg.

Europees Parlement

Bezienswaardigheden
1 Avenue Du Président Robert Schuman

Het Europees Parlement is gevestigd in twee steden: Brussel en Straatsburg. Iedere maand worden er plenaire sessies gehouden in Straatsburg.

Europapark Germany

Attractieparken
Europa-Park-Straße 2

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland. Er zijn maar weinig parken waar zoveel attracties en shows te zien zijn als in dit park.

Baden-Baden

Steden, Spa en Wellness
Werderstraße

Uit een diepte van maar liefst 2 duizend meter borrelt hier heet bronwater omhoog. De stad biedt wel twaalf verschillende thermen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:
Qua comfort en ruimte zijn er twee categorieën van schepen: '4 ankers' en '5 ankers'.

De '5 ankers' onderscheiden zich door grotere kajuiten met grote ramen, voor sommige schepen met Franse balkons en badkamers met ruimere inloopdouches.

Cruiseschepen en vertrek data:
Met deze vertrek datums vaar je met cruiseschip: Lafayette 5 ankers
16-06-2020
13-07-2020

Met deze vertrek datums vaar je met cruiseschip: France 4 ankers
05-07-2020
15-07-2020
13-08-2020
23-08-2020

Met deze vertrek datums vaar je met cruiseschip: Bohème 4 ankers
18-07-2020
02-08-2020
25-08-2020
21-09-2020
15-10-2020

Met deze vertrek datum vaar je met cruiseschip: Leonardo da vinci 4 ankers
24-07-2020

Met deze vertrek datum vaar je met cruiseschip: Monet 4 ankers
19-08-2020

Met deze vertrek datum vaar je met cruiseschip: Symphonie 5 ankers
10-10-2020

Inchecken

Vanaf 18:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau