Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
4, 5 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Combineer luxe met natuur in 4*-hotel in de Oostenrijkse Alpen o.b.v. halfpension

Hotel Das Alpenhaus Gasteinertal
Bad Hofgastein, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
323,81
totaal: 681,97 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 13 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 5 of 8 dagen in een 4*-hotel in het Gasteinertal o.b.v. halfpension

Ben je toe aan een heerlijke vakantie tussen de bergen, vol luxe en comfort? Dan ben je bij Hotel Das Alpenhaus aan het juiste adres. Dit populaire 4*-hotel ligt in het hart van het Gasteinertal, een van de meest pittoreske valleien in de Oostenrijkse Alpen. Geniet van de gastvrijheid die dit hotel biedt en kom volledig tot rust dankzij de uitstekende wellnessfaciliteiten. Laat je onderdompelen in een van de thermale baden, ontspan in de sauna en proef de traditionele specialiteiten in het restaurant van het hotel. De omgeving biedt een schat aan wandel- en mountainbikeroutes door adembenemende landschappen. Kom na een dag in de natuur weer tot rust met een drankje op het zonneterras van dit prachtige hotel. Na deze vakantie ben je weer helemaal opgeladen!

Autovakanties
4, 5 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Combineer luxe met natuur in 4*-hotel in de Oostenrijkse Alpen o.b.v. halfpension

Hotel Das Alpenhaus Gasteinertal
Bad Hofgastein, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Dagelijks gratis toegang tot het wellnesscentrum (incl. vertrekdag tot 17.00 uur)
  • Per persoon een voucher voor de wellnessbehandelingen t.w.v. € 20,00 (18+)
  • Gratis gebruik van het 24 uurs fitnesscentrum
  • Inclusief Gasteincard voor leuke extra's en kortingen in de regio
  • Bushalte op loopafstand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga ziplinen bij Flying Waters!
Tips voor tijdens je verblijf

Wandelen en fietsen
Het Gasteinertal is een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Met meer dan 600 km aan gemarkeerde wandelpaden, biedt het dal routes voor elke moeilijkheidsgraad, van ontspannen wandelingen in het dal tot uitdagende bergtochten. Je kunt je hart ophalen op de veelzijdige mountainbikeroutes en schilderachtige fietspaden die door het dal slingeren. De adembenemende alpenlandschappen, de frisse berglucht en de kristalheldere beekjes maken elke tocht tot een onvergetelijke ervaring.

Zell am See
Zell am See, gelegen in het hart van Oostenrijk, is een schilderachtig stadje omgeven door majestueuze bergen en de kristalheldere Zeller See. Zomers biedt het een scala aan activiteiten zoals wandelen, fietsen, en watersporten op het meer. De charmante binnenstad, met zijn boetieks, cafés en restaurants, nodigt uit tot slenteren en genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid. Zell am See is een bestemming die het hele jaar door betovert.

De Großglockner
De Großglockner is met een hoogte van 3.798 meter de hoogste berg van Oostenrijk en de op een na hoogste van de Oostelijke Alpen. Deze imposante piek maakt deel uit van de Hohe Tauern, een bergketen in de Centrale Oostelijke Alpen. De Großglockner en zijn gletsjer, de Pasterze, zijn niet alleen een belangrijk natuurmonument maar ook een populaire bestemming voor bergbeklimmers en natuurliefhebbers. De Großglockner Hochalpenstraße, een beroemde panoramische weg, biedt prachtige uitzichten op de berg en toegang tot het hart van het Nationaal Park Hohe Tauern.

Hotel Das Alpenhaus Gasteinertal
Kurgartenstraße 26,
Bad Hofgastein, Oostenrijk
Kaart
Kurgartenstraße 26, Bad Hofgastein, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Das Alpenhaus Gasteinertal is een modern en luxe 4*-hotel dat in december 2016 volledig gerenoveerd is. Het hotel beschikt over een sauna, zwembad, bubbelbad, fitnessruimte en stoombad. Ook is er een 2000 m2 groot wellnesscentrum (Alpen Veda Spa) met een binnenzwembad en panoramisch uitzicht aanwezig. De sfeervolle kamers zijn voorzien van een telefoon, gratis Wi-Fi, een televisie, zitje, comfortabele bedden en een eigen badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
€ 12,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Flying Waters

Outdooractiviteiten
Kaiser Franz Josef-Straße 16

Een beleving voor actiefans. Veilig geharnast stap je over de rand van het platform. Daarna ben je zo vrij als een vogel en zie je het Gasteinerdal van boven.

Stubnerkogel suspension Bridge

Bezienswaardigheden
Stubnerkogel

Deze 140 meter lange brug is indrukwekkend om te zien. Niet alleen is het de enige brug op 2300 meter hoogte, ook kun je er het gehele jaar overheen lopen. Kijk je ogen uit!

Jagdbogenparcours

Tours & activiteiten, Recreatie en spellen
Bellevue-Alm-Weg 4

Een 'spel' parcours met pijl en boog door idyllische bosweg met 3-D afbeeldingen van dieren. Wie behaalt het hoogste aantal punten?

Zell am See

Steden
Dr.-Franz-Rehrl-Straße 1

Zell am See is één van de grootste trekpleisters van het Salzburgerland. In de winter is het een skigebied en in de zomer kijk je je ogen uit met het prachtige uitzicht op het meer.

Waterval van Golling

Bezienswaardigheden
Wasserfallstraße 23

Aan de rand van het dorp Golling begint de korte wandeling naar de waterval van Golling. Op de brug heb je een mooi uitzicht op de waterval. Rond de waterval lopen wandelingen door de natuur.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

€ 12,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau