Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in De Panne

Hotel ibis De Panne
De Panne, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
47,81
totaal: 115,57 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf in Hotel ibis De Panne

Verblijf in het comfortabele Hotel ibis De Panne op slechts 800 meter van het strand. Maak een heerlijke strandwandeling of ga eropuit en bezoek een andere badplaats, zoals Koksijde. Op slechts 650 meter van het hotel vind je de dichtstbijzijnde halte van de kusttram. Deze tram stopt in Oostende, Knokke, Blankenberge en andere kustplaatsen. Voor gezellig shoppen of het nuttigen van een drankje heeft het centrum van De Panne vele winkels en terrasjes! Maar ook vestingstadje Veurne is een bezoekje waard. Huur bijvoorbeeld een fiets en geniet op weg naar Veurne van de prachtige omgeving.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in De Panne

Hotel ibis De Panne
De Panne, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Hotel ibis De Panne
Zeelaan 2,
De Panne, België
Kaart
Zeelaan 2, De Panne, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Midden in het centrum en op slechts 800 meter van het strand van De Panne vind je Hotel ibis De Panne. Dit comfortabele hotel biedt alles voor een ontspannen verblijf. De 79 kamers zijn allemaal voorzien van een televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met douche, föhn en toilet. Na een dag uitwaaien kun je nog even nagenieten in de gezellige bar onder het genot van je favoriete drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 20,00 p.n.
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 13,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Natuurreservaat De Westhoek

Natuur & Parken
Schuilhavenlaan

Natuurreservaat De Westhoek is het grootste aaneengesloten duingebied aan de Vlaamse kust. Het bestaat uit een zeeduinlandschap van strand en jonge duinen.

Plopsaland de Panne

Attractieparken
De Pannelaan 68

Bezoek Plopsaland de Panne en ontmoet de Studio 100 helden: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy en Amika. Kom langs en geniet van ruim 50 verschillende attracties.

Abdijmuseum Ten Duinen

Musea
Koninklijke Prinslaan 2

Het museum leert je, door middel van een interactieve expositie, meer over de geschiedenis van de abdij en laat het dagelijks leven zien van de monniken in de middeleeuwen.

Koksijde

Steden, Stranden
Koksrijde

Koksijde is een aanrader voor de zeeliefhebber. De sfeer van deze kustplaats is in een paar woorden te omschrijven: bloemen, natuur, folklore en kunst.

Veurne

Steden
Veurne

Al in de 9e eeuw was Veurne een vestingstad, die in de 14e eeuw werd ommuurd. Bekijk hier de prachtige architectuur. De deels gotische gebouwen vind je rond de Grote Markt.

Oostende

Steden, Stranden
Oostende

Oostende is de grootste badplaats van België. Naast een prachtige kust biedt Oostende ook tal van bezienswaardigheden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 13,00 p.d.

Mindervalidekamers

Ja

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 20,00 p.n.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau