Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
4, 5, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in de natuurrijke omgeving van Beieren o.b.v. volpension

Hotel Ferien vom Ich
Neukirchen, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
4, 5, 8 of 15 dagen genieten in de natuurrijke omgeving van Beieren o.b.v. volpension

Verblijf in het authentieke hotel Ferien vom Ich met de natuurrijke omgeving van het dorpje Pürgl. Voor wandelaars is dit een perfecte locatie door zijn vele wandelroutes. Er zijn korte routes aanwezig voor beginners of langere routes voor de gevorderde wandelaars. In de wintermaanden kun je mooie langlaufroutes bewonderen. Breng een bezoek aan het WaldWipfelWeg in Sankt Englmar (10 km) voor een mooie ervaring. Het WaldWipfelWeg biedt looppaden tot wel 30 meter hoogte, een uitzicht punt over het zuidelijke gedeelte van het Beierse Woud, een huis op de kop dat zorgt voor een leuke ervaring en nog veel meer! Geniet hier volop van de natuur en leuke activiteiten. Wanneer je aan het einde van de dag weer terug komt in het hotel kun je even lekker genieten van de wellnessfaciliteiten en 's avonds aanschuiven aan het heerlijke 3-gangen keuzediner!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
4, 5, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in de natuurrijke omgeving van Beieren o.b.v. volpension

Hotel Ferien vom Ich
Neukirchen, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 14 overnachtingen
  • Ontvangst met Duitse Schnaps
  • Dagelijks ontbijtbuffet (08.00 - 10.00 uur)
  • Dagelijks lunchpakket (zelf samen te stellen van het ontbijtbuffet)
  • Dagelijks buffetdiner met saladebar en soep- en dessertbuffet (18.00 – 20.00 uur)
  • Tegoedbon voor drankjes t.w.v. € 15,- per kamer (bij 7 en 14 overnachtingen)
  • Dagelijks gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Inclusief ErlebnisPLUS Card St. Englmar met veel leuke kortingen en activiteiten inclusief zoals rodelen, toegang tot zwembaden en nog veel meer
  • Kinderen t/m 3 jaar verblijven GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het WaldWipfelWeg
  • Tip: bezoek Edelwies Natuur en atracctiepark
Neukirchen

Tijdens je zomervakantie in Neukirchen bei Heiligenblut kun je tal van activiteiten ondernemen. De omgeving rond Neukirchen bei Heiligenblut leent zich onder andere uitstekend voor het maken van wandelingen en mountainbiketochten. Ook watersporters en alpinisten vinden hier goede mogelijkheden om hun hobby uit te oefenen. Het aanbod van activiteiten in Neukirchen bei Heiligenblut verzekert dat je je hier tijdens je zomervakantie geen moment hoeft te vervelen.

Wandelen in Neukirchen bei Heiligenblut
In Neukirchen bei Heiligenblut vind je optimale mogelijkheden om heerlijk te wandelen. Je kunt kiezen voor eenvoudige wandelingen maar ook voor meer uitdagende wandelroutes. Wandelen in Neukirchen bei Heiligenblut is een activiteit voor jong en oud. Thema- en familiewandelingen spreken ook kinderen aan terwijl ervaren bergwandelaars juist meerdaagse trektochten opzoeken. Op de wandelkaarten van Neukirchen bei Heiligenblut staan altijd wandelroutes die bij jou passen.

Familievakantie in Neukirchen bei Heiligenblut
Een familievakantie in Neukirchen bei Heiligenblut staat gelijk aan plezier voor jong en oud. Voor families valt er in Neukirchen bei Heiligenblut meer dan genoeg te beleven. Speciale wandeltochten, avonturenparken, kinderprogramma’s en speeltuinen zijn slechts een paar voorbeelden van voorzieningen voor kinderen. Neukirchen bei Heiligenblut is een kindvriendelijke bestemming waar de kids zich geen moment hoeven te vervelen. Op deze pagina vind je informatie over een zomervakantie met de familie in Neukirchen bei Heiligenblut.

Edelwies Natuur en attractiepark
Natuur en pretpark Edelwies combineert de spannende en fantasierijke wereld van een pretpark dat harmonieus in het natuurlijke landschap is geïntegreerd met een afgelegen natuurpark. Op een idyllische locatie in de uitlopers van het Opper-Beierse Woud wacht de bezoekers een geweldige, onvergetelijke dag uit voor het hele gezin. Het park heeft een totale oppervlakte van ongeveer 145 hectare, inclusief 26 hectare pretpark, en is gemakkelijk toegankelijk. De ligging op een heuvel, het stuwmeer en de Dießenbach die door zijn eigen kloof stroomt, maken het natuurpark tot een magische plek. Het bos ligt aan de basis van alles wat we doen.

Hotel Ferien vom Ich
Pürgl 20,
Neukirchen, Duitsland
Kaart
Pürgl 20, Neukirchen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Ferien vom Ich ligt op een idyllische locatie in het Beierse Woud aan de rand van het plaatsje Pürgl. De loactie is een ideaal uitgangspunt voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten. Alle kamers van het hotel zijn eenvoudig ingericht en beschikken standaard over een radio, televisie en een eigen badkamer met douche en toilet. De meeste kamers beschikken over een eigen balkon of een eigen terras. Je kamer bevindt zich in het hoofd- of in het bijgebouw.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,00 p.d.p.n. (aanmelden bij het hotel van tevoren vereist)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Nee
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

WaldWipfelWeg St. Englmar

Outdooractiviteiten
Maibrunn 2A

Dit 30 meter hoge en 2 kilometer lange boomkroonpad in St. Englmar is een aanrader voor jong en oud. Kijk uit over het Beierse Woud, het Donaudal en de prachtige omgeving.

St. Englmar

Steden
Bayerweg 39

Sankt Englmar is een plaats in het gezellige Beieren. 's Winters kan je hier heerlijk skieën en langlaufen. In de zomer geniet je hier volop van de prachtige natuur.

Beierse Woud

Outdooractiviteiten, Cultuur, Natuur & Parken
Johan-Baier-Strasse 38

Er zijn meer dan 400 kilometer aan wandelroutes en ook mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen!

Bierkrugmuseum

Musea
Schönbuchener Strasse 1-3

In dit museum kan je een verzameling van meer dan 1200 historische bierpullen uit de jaren 1550 tot 1925 bekijken.

Bayerwald-Tierpark Lohberg

Attractieparken
Schwarzenbacher Str. 1A

Een leuke dierentuin voor jong en oud! Je ziet diverse dieren die voornamelijk in het Beierse Woud leven.

Lam in het Beierse Woud

Steden, Natuur & Parken, Eten en drinken
Rosengasse 1

Lam is gelegen in het Beierse Woud op zo'n 6 kilometer van de Tsjechische grens. Met veel restaurantjes is het aan de voet van een van de hoogste bergen van het Beierse Woud gelegen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,00 p.d.p.n. (aanmelden bij het hotel van tevoren vereist)

Belangrijke informatie

Naast de toeristenbelasting betaal je ook een energietoeslag van €1,- p.p.p.n. (tussen 08-01-2024 t/m 30-04-2024 en 01-10-2024 t/m 07-01-2025)

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau