Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Amsterdam Light Festival
dagen

Geniet in een 4*-hotel nabij bij het Amsterdamse Bos in Amstelveen incl. ontbijt en rondvaart langs het Amsterdam Light Festival + onbeperkt drankjes

Best Western Plus Amstelveen
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel nabij bij het Amsterdamse Bos in Amstelveen incl. ontbijt en luxe rondvaart langs het Amsterdam Light Festival met onbeperkt drankjes aan boord

Geniet van een verblijf in het prachtige Best Western Plus Hotel Amstelveen, jouw ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van het Amsterdamse Bos en de bruisende stad Amsterdam. Dankzij de nabijheid van het openbaar vervoer of de beschikbaarheid van Uber ben je in een mum van tijd in Amsterdam. Met dit arrangement vaar je langs het bijzondere Amsterdam Light Festival. Tijdens de inbegrepen rondvaart van 75 minuten kijk je je ogen uit. Geniet van onbeperkt glühwein, bier, wijn en frisdrank aan boord! Zowel op het land als vanaf het water zijn diverse lichtkunstwerken te bewonderen. Verken daarnaast de levendige Albert Cuypmarkt en ga shoppen in het bruisende centrum. Voor natuurliefhebbers biedt het Amsterdamse Bos een oase van rust en mogelijkheden.

Amsterdam Light Festival
dagen

Geniet in een 4*-hotel nabij bij het Amsterdamse Bos in Amstelveen incl. ontbijt en rondvaart langs het Amsterdam Light Festival + onbeperkt drankjes

Best Western Plus Amstelveen
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x rondvaart langs het Amsterdam Light Festival (Salon)
  • Onbeperkt glühwein, bier, wijn en frisdrank aan boord!
  • Gegidste rondvaart met schipper en host
  • Rondvaart van 75 min op luxe, overdekte salonboot
  • Rondvaart via Rederij Booot Amsterdam
  • Hotel gelegen om de hoek van het Amsterdamse Bos
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek ook het Cobra Museum
Amsterdam Light Festival

Sinds 2012 is het Amsterdam Light Festival een jaarlijks terugkerend concept in de binnenstad van Amsterdam. Het vindt meestal plaats in de maanden december en januari en dan worden er lichtkunstwerken- en installaties van hedendaagse kunstenaars, designers en architecten tentoongesteld. In 2023 is het thema LOADING... Revealing Art, AI and Tech. De ontwikkelingen rondom technologie en AI zijn continu in beweging. Iedere dag verschijnen er wel nieuwe toepassingen en mogelijkheiden, maar de grenzen en impact ervan zijn nog onontdekt. We leven in feite in een constante staat van loading... Naast een rondvaart kan je ook een route wandelen van circa 7,5 km. Tijdens de rondvaart is er een hostess en een schipper aanwezig die uitgebreid over de lichtroute vertellen. Daarnaast zijn er afhankelijk van het type boot ook drankjes inclusief of tegen betaling aan boord (bier, wijn en frisdranken).

Editie 12 Amsterdam Light Festival:
- Van 30 november 2023 tot en met 21 januari 2024
- De lichten staan van zondag t/m dinsdag aan van 17.00 tot 22.00 uur en van woensdag t/m zaterdag van 17.00 tot 23.00 uur.
- De rondvaart duurt ongeveer 75 minuten
- Vooraf reserveren is noodzakelijk, minimaal 48 uur van tevoren.

Vaartijden maandag t/m zondag:
Er gaan meerdere afvaarten tussen 16.30 en 22.00 uur

Let op:
- De cruise gaat door bij minimaal 12 personen, wanneer deze niet doorgaat laat Rederij Booot Amsterdam dit minimaal 24 uur van tevoren weten, waarna je een nieuwe datum kan inplannen.
- Check HIER de beschikbaarheid van de door jouw gewenste vaart. I.v.m. het beperkte aantal afvaarten adviseren we je zo snel mogelijk na het maken van je boeking om de gewenste tijd te resereren om teleurstelling te voorkomen.
- Deze voucher is niet inwisselbaar voor geld, een andere voucher of anderszins inwisselbaar.
- Het is niet mogelijk om tickets te retourneren of de reservering te wijzigen.
- Opstap en afstap: Oosterdokskade 8, 1011 AE Amsterdam.
- De sloep/salonboot voucher is niet geldig van 23 december 2023 t/m 7 januari 2024.

Best Western Plus Amstelveen
Grutterij 5,
Amstelveen, Nederland
Kaart
Grutterij 5, Amstelveen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Best Western Plus Amstelveen is de ideale uitvalbasis om Amstelveen en Amsterdam te ontdekken. Het hotel is in maart 2019 geopend. Alle kamers zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Bovendien biedt het hotel een fitnesscentrum, bar en een lounge. Je kunt in het hele hotel gratis gebruik maken van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis in de omgeving / € 10,00 per dag in de parkeergarage
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Hoogtepunten

FloraHolland Aalsmeer

Shoppen
Legmeerdijk 313

FloraHolland valt onder één van de grootste bloemenveilingen ter wereld. Je vindt hier een groot assortiment aan bloemen en planten!

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Heineken Experience

Bezienswaardigheden
Stadhouderskade 78

Wat voorheen de Heineken brouwerij was, is nu de Heineken Experience. Het wordt niet echt gezien als museum, maar meer als een echte beleving (experience) door de wereld van Heineken.

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Koninklijk Theater Carré

Theater & concerten
Amstel 115/125

Koninklijk Theater Carré te Amsterdam staat bekend om flexibiliteit en veelzijdigheid. Van opera, musical, cabaret tot dans en circus. Voor ieder wat wils.

Belangrijke informatie

Let op: Naast de vaste toeristenbelasting (7% per verblijf) wordt er een extra toeristentax berekend. Dit bedraagt € 3,00 per persoon per nacht en dient ter plaatse te worden voldaan. (voor 2024 geldt een toeristenbelasting van 12,5%, zonder extra toeristentax)

Bij de rondvaart zit inbegrepen:

  • Rondvaart van +/- 75 minuten
  • Hostess en schipper die uitgebreid over de lichtroute vertellen
  • Luxe overdekte salonboot
  • Onbeperkt warme glühwein, bier, wijn en frisdrank
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis in de omgeving / € 10,00 per dag in de parkeergarage

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.45 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau