Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Verken het populaire Boedapest met verblijf in een 4*-hotel incl. vlucht, transfer en ontbijt

Royal Park Boutique Hotel
Boedapest, Boedapest, Hongarije bekijk op kaart
Verken in 3, 4 of 5 dagen het populaire Boedapest met verblijf in een 4*-hotel incl. vlucht, transfer en ontbijt

Je loopt over de Kettingbrug door de sfeervolle hoofdstad van Hongarije. Boedapest is een stad vol verrassingen en verwonderingen, voornamelijk ook door het levendige centrum, de mooie parken, de rivier de Donau, de hoge kerktorens en kuuroorden. Leer meer over de verschillende stadsdelen: het historische Boeda en het moderne Pest. Boedapest is een stad die je gezien moet hebben! De stad heeft al vele harten veroverd en dat is niets voor niets. Cultuur, historie, architectuur, natuur... je zult niet snel uitgekeken raken in deze tweeduizend jaar oude stad. Winkelliefhebbers kunnen losgaan in de winkelstraten Vaci Utca en Fashion Street. Geniet 's avonds na een wandeling langs de rivier de Donau van de traditionele Hongaarse specialiteiten: Goulash of 'Kip Paprikash'.

Stedentrips
dagen

Verken het populaire Boedapest met verblijf in een 4*-hotel incl. vlucht, transfer en ontbijt

Royal Park Boutique Hotel
Boedapest, Boedapest, Hongarije bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Boedapest vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen op ca. 6 minuten lopen van het metrostation
  • Op 3 km. van de Széchenyibaden en de Hongaarse opera.
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: neem een duik in een badhuis!
Leuke tips in de omgeving

Neem een duik in een badhuis

Boedapest staat bekend om zijn gunstige ligging bovenop natuurlijke warm water bronnen. Met maar liefst 120 van deze bronnen wordt de Hongaarse Hoofdstad soms ook wel liefkozend ‘De stad van de spa’s’ genoemd. Baden is een belangrijk onderdeel van de Hongaarse cultuur en de geschiedenis van de thermale baden reikt ver terug in de tijd. Zo lieten de Turken en de Romeinen baden aanleggen, om daar te kunnen ontspannen of zich te laten genezen door het helende water. Een aantal hiervan zijn nog steeds te bezoeken. In latere tijden werden de baden voorzien van steeds meer pracht en praal, waardoor je niet alleen kunt genieten van het warme water maar ook van hoe het gebouw eruit ziet.

Wandel 's avonds over de Kettingbrug

De kettingbrug is echt een icoon in Boedapest. De Hongaren zijn trots op deze beroemde brug en hij schittert dan ook op vele ansichtkaarten van de stad. De Kettingbrug was de eerste brug om de twee verschillende zijden van de stad Boeda en Pest met elkaar te verbinden. Alhoewel het ook zeker aan te raden is overdag de oversteek via de brug te maken, is het ’s avonds een echte must. Boedapest is verschrikkelijk mooi verlicht in het donker en het uitzicht vanaf de brug op de verlichte stad is echt de moeite waard om te bewonderen. Het is zeer indrukwekkend om de stad zo in zijn volle glorie te zien.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Royal Park Boutique Hotel
Nefelejcs u. 6,
Boedapest, Hongarije
Kaart
Nefelejcs u. 6, Boedapest, Hongarije
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Royal Park Boutique Hotel is gelegen tegenover het metro- en treinstation. Het hotel is geopend in 2010 en beschikt over kamers die modern zijn ingericht en standaard beschikken over een minibar, kluisje, televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd, en er is een café in de lobby.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 18,00 p.d.
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Andrássy út

Bezienswaardigheden
Andrássy Út 64

Andrássy út is een 3,5 km lange boulevard en verbindt het Heldenplein met het Elisabethplein. Je vindt hier o.a. het Drechsler paleis.

Hősök tere

Bezienswaardigheden
Hősök Tere

Je vindt het Heldenplein aan het einde van de Andrássyboulevard. Hier staat ook het Milleniummonument ter ere van het 1000-jarig bestaan van Hongarije.

Sint Stefanusbasiliek

Bezienswaardigheden
Szent István Tér 9

De Sint Stefanusbasiliek is de grootste kerk van Boedapest. De bouw duurde van 1851 tot 1905. Je vindt hier o.a. prachtige kunstwerken.

Het Parlement

Bezienswaardigheden
Kossuth Lajos Tér 1-3

Eén van de symbolen van Boedapest is het Hongaarse Parlementsgebouw. Helaas is dit gebouw niet te bezoeken.

Kettingbrug / Széchenyi lánchíd

Bezienswaardigheden
Clark Ádám Tér 1-2

De Kettingbrug is de oudste brug in Boedapest die over de Donau loopt en is de 330 meter lang.

Boedapest

Steden
Eötvös Tér

Boedapest heeft een aantal aantrekkelijk musea, een levendig uitgaansleven, diverse theaters en vooral in de zomermaanden een aantal evenementen die de moeite waard zijn.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 18,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 4% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau