Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

FLASHDEAL! ⚡️ Alles binnen handbereik in hartje Den Haag en nabij Scheveningen incl. ontbijt en upgrade

Babylon Hotel Den Haag
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡️ Verblijf 2 of 3 dagen in hartje Den Haag en nabij Scheveningen in modern hotel incl. ontbijt en upgrade

Den Haag, alles wat je van een leuke weekend of vakantiebestemming kunt verwachten, is hier zeker te vinden! Vanuit je hotel is een klein stukje wandelen naar de vele bezienswaardigheden en het levendige centrum. Pak om niets te missen de 60 jaar oude Hop-on Hop-off tram en stap uit en weer in bij 16 haltes. "Shop 'till you drop" in een van de autovrije winkelstraten zoals de Spuistraat of in de overdekte Haagse Passage, deze laatste is het oudste nog bestaande winkelcentrum van Nederland. Vergeet tijdens het winkelen niet af en toe om je heen te kijken naar de prachtige gevels.

Let op! deze deal is te boeken tot en met 30 juni!

Steden dichtbij
dagen

FLASHDEAL! ⚡️ Alles binnen handbereik in hartje Den Haag en nabij Scheveningen incl. ontbijt en upgrade

Babylon Hotel Den Haag
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief late check out tot 13.00 uur
  • Upgrade naar Superior kamer
  • Verblijf in een 4*-hotel
Wat je kunt doen in de omgeving

Street-art fietstour
Ben jij fan van Street-art? Maak dan deze fietstour door Den Haag. Je rijd door het centrum van de stad langs verschillende muurschilderingen gemaakt door lokale kunstenaars. Een leuke kleurrijke manier om Den Haag te verkennen.

Madurodam
Madurodam is de perfecte combinatie van een pretpark, historisch erfgoed en mooie natuur. Er zijn meer dan 5.500 miniatuurbomen en 55.000 bloemen die het hele jaar door bloeien. Dit miniatuurpark over Nederland is een ideaal uitstapje voor jong en oud. Kun jij je eigen gewicht in kaas optillen, het havenverkeer regelen of windenergie opwekken?

Scheveningen
Natuurlijk mag Scheveningen niet ontbreken tijdens deze trip. Bekijk de kust en stad vanuit het enorme reuzenrad gelegen aan het einde van de Scheveningse pier. Maak een heerlijke strandwandeling om lekker uit te waaien. Vervolgens warm je weer lekker op met een warme choco in een van de vele gezellige strandtentjes aan de boulevard. Als het weer wat tegenzit kun je het leven van de onderwaterwereld gaan bewonderen in Sea Life .

Babylon Hotel Den Haag
Bezuidenshoutseweg 53,
Den Haag, Nederland
Kaart
Bezuidenshoutseweg 53, Den Haag, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Direct aan het prachtige Haagsche park, tegenover het centraal station bevindt zich het 4*-Babylon Hotel Den Haag. Dit hotel is de plek bij uitstek in deze majestueuze stad. Slaap als een roos op de heerlijke bedden in de trendy en warme kamers met gratis Wi-Fi en de Nespresso koffie machine. Bij The Living Room kun je genieten van een (h)eerlijk ontbijt, lunch of diner. Ga op ontdekkingsreis in Den Haag, op een paar minuten loopafstand van het hotel of geniet binnen 10 minuten van het strand en de boulevard in Scheveningen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Museum Meermanno

Musea
Prinsessegracht 30

Dit museum is vooral interessant voor de boekliefhebbers onder ons. Het museum organiseert circa vier maal per jaar tijdelijke tentoonstellingen over zowel het oude als het moderne boek.

Escher in het Paleis

Musea
Lange Voorhout 74

Dit is een permanente tentoonstelling van M.C. Escher, circa 150 van zijn kunstwerken worden hier tentoongesteld.

Haags Historisch Museum

Musea
Korte Vijverberg 7

Waar ooit de schutters van het Sint-Sebastiaansgilde samen kwamen, is nu het Haags Historisch Museum. Het museum aan de Hofvijver toont de geschiedenis en ontwikkeling van Den Haag.

Mauritshuis (Het Koninklijk Kabinet van Schilderijen)

Musea
Plein 29

Het Mauritshuis toont het bekendste van de Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. In het hart van Den Haag bevindt zich de bescheiden, maar wereldberoemde collectie.

Museum Bredius

Musea
Lange Vijverberg 14

Dit museum, gelegen aan de Hofvijver in een herenhuis uit de 18e eeuw, laat u de privé collectie van Abraham Bredius zien met o.a. Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema.

Binnenhof & Ridderzaal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Hofweg 1

Het Binnenhof & de Ridderzaal behoren tot de meest herkenbare plaatsen van Nederland. Via het toegangspoortje op het Binnenhof stapt u midden in het hart van onze democratie.

Belangrijke informatie

Voor €5 korting op je parkeerkosten, reserveren en betalen van de parking klik je op deze link.

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau