Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Ontdek de Hanzestad Zwolle tijdens een stedentrip

Hotel Lumen Zwolle
Zwolle, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
55,-
totaal: 134,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 44 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in de Hanzestad Zwolle

Ontdek de historische charme en de bruisende sfeer van Zwolle, een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en gezellige straatjes. Gelegen in het hart van deze stad, biedt Hotel Lumen de perfecte uitvalsbasis om al het moois dat Zwolle te bieden heeft te verkennen. Op slechts een steenworp afstand vind je de iconische Sassenpoort, de schilderachtige grachten en de bruisende marktpleinen vol met lokale winkeltjes en cafés. Na een dag vol ontdekkingen biedt Hotel Lumen een warm welkom terug. Dit moderne hotel combineert comfort met stijl en beschikt over een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ontspan in een van de ruime, goed uitgeruste kamers of geniet van een heerlijke maaltijd in het sfeervolle hotelrestaurant. Laat je verrassen door de charme van Zwolle en geniet van een onvergetelijk verblijf in Hotel Lumen.

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Ontdek de Hanzestad Zwolle tijdens een stedentrip

Hotel Lumen Zwolle
Zwolle, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel ook boekbaar incl. dagelijks ontbijtbuffet
  • Het centrum van Zwolle ligt op slechts 9 minuten rijden van het hotel
  • Het hotel biedt fietsverhuur aan
  • Ontdek de andere Hanzesteden in de buurt
  • Maak een fietstocht langs het Zwarte Water
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tip: Maak een rondvaart over de Zwolse grachten
Tips voor tijdens je verblijf in Zwolle

Het Grote Kerkplein
Het Grote Kerkplein in Zwolle is een centraal gelegen plein dat een belangrijke rol speelt in het sociale en culturele leven van de stad. Dit plein, omringd door historische gebouwen en geplaveide straten, vormt het hart van Zwolle en is een populaire ontmoetingsplek. Het Grote Kerkplein is ook de locatie voor verschillende evenementen en activiteiten gedurende het hele jaar. Van markten en festivals tot concerten en culturele evenementen, het plein bruist van de activiteit en biedt voor ieder wat wils. Ook biedt het Grote Kerkplein toegang tot verschillende winkels, cafés en restaurants in de omliggende straten. Het is een perfect startpunt voor een verkenningstocht door de historische binnenstad van Zwolle, met zijn vele bezienswaardigheden, musea en boetieks.

Stadsstrand Zwolle
Het Stadsstrand in Zwolle biedt een unieke stedelijke ontsnapping waar inwoners en bezoekers kunnen genieten van zon, zand en ontspanning midden in de stad. Dit kunstmatig aangelegde strand ligt aan de oevers van het Zwarte Water, een rivier die door de stad stroomt, en biedt een prachtig uitzicht op het water. Het strand biedt een verscheidenheid aan faciliteiten, zoals ligstoelen, parasols, en soms zelfs een volleybalnet voor de sportievelingen. Daarnaast is er een bar of café aanwezig waar je verfrissende drankjes en snacks kunt halen, wat het een ideale locatie maakt voor zomerse dagen.

De Sassenpoort
De Sassenpoort is een van de meest historische monumenten in Zwolle en een prachtig voorbeeld van middeleeuwse verdedigingsarchitectuur. Deze stadspoort maakte deel uit van de stadsmuur die Zwolle omringde en beschermde tegen invallen. Binnenin de Sassenpoort kunnen bezoekers de oude mechanismen en constructies bewonderen die werden gebruikt voor de verdediging van de stad. De Sassenpoort heeft ook een culturele en educatieve functie gekregen; het dient als locatie voor tentoonstellingen, evenementen en educatieve programma's die de geschiedenis van Zwolle en haar verdedigingswerken belichten. Het bezoeken van de Sassenpoort is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis, architectuur en de verhalen die de stad Zwolle te vertellen heeft.

Hotel Lumen Zwolle
Stadionplein 20,
Zwolle, Nederland
Kaart
Stadionplein 20, Zwolle, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Lumen Zwolle is gelegen aan de rand van de gezellige stad Zwolle. De stijlvol ingerichte kamers beschikken standaard over een zitje, bureau, televisie, radio, minibar en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. In het Bluefinger Restaurant van het hotel kun je genieten van een ontbijt, lunch of diner. Daarnaast beschikt het hotel over een fitnessruimte en elegante lounge.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 7,50 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Waanders In De Broeren

Bezienswaardigheden, Shoppen
Achter De Broeren 1-3

Waanders in de Boeren is een boekwinkel in een kerk, maar eigenlijk veel meer dan dat. Ook kunt u wat eten of drinken in de brasserie en er zijn ook regelmatig lezingen en concerten.

De Gillende Keukenmeiden Zwolle

Eten en drinken
Meerminneplein 7

Voor homemade taart zit je bij de Gillende Keukenmeiden in Zwolle meer dan goed. Elke dag versgebakken, een heel buffet vol. Inclusief vegan, gluten- en suikervrije opties.

Museum de Fundatie

Musea
Blijmarkt 20, Zwolle

Museum de Fundatie bezit en beheert een grote collectie beeldende kunst die door oud directeur Dirk Hannema bijeen werd gebracht en later belangrijke aanvullingen kende met onder meer de kunstcollectie van de Provincie Overijssel.

The Great Escape

Recreatie en spellen
Westerlaan 51 Zwolle

Vind je de weg naar de vrijheid terug? Ervaar het gevoel van gevangen zitten in deze Escape Room.

Zwolle

Steden
Zwolle

Zwolle is een goed voorbeeld van een frisse, bruisende stad die met veel nog aanwezige middeleeuwse en renaissance elementen in een historische kern.

Nederlands Bakkerij Museum

Musea
Kerkhofstraat 13

De geschiedenis van de boterham, hoe kwam deze ooit op het bord terecht? Kom er achter in dit bijzondere museum.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per nacht

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 7,50 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau