Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Overnachten in de sfeervolle Eden hotels met Weekendjeweg.nl

Op zoek naar een aangenaam verblijf met volop gastvrijheid? Sinds 1947 bieden de Eden Hotels een unieke hotelervaring voor hun gasten. Het familiebedrijf beschikt over veertien Eden hotels in Nederland met ieder een eigen karakter. Lees verder

Bekijk meteen het verrassende aanbod aan hotels op de website van Weekendjeweg.nl.

Activiteiten bij de Eden hotels in Nederland

Een overnachting bij een Eden hotel in Nederland houdt in dat je onderdeel uitmaakt van de lokale beleving. De gastvrijheid voor de gasten heeft de hoogste prioriteit bij de gasten, waardoor het je aan niets ontbreekt tijdens je weekendje weg. De hotelkamers beschikken over alle basiselementen die je mag verwachten van een kwaliteitshotel, zoals een eigen douche en toilet, airconditioning en televisie. Geniet bij de bar van een heerlijk drankje of proef overheerlijke gerechten in het hotel-restaurant.

Bezienswaardigheden bij de Eden hotels in Nederland

De Eden Hotels bevinden zich verspreid over ons hele kikkerland. Zo geniet je van een weekendje weg in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Hengelo, Maastricht, Eindhoven of Groningen. Maak bijvoorbeeld kennis met onze bruisende hoofdstad tijdens een rondvaarttocht over de grachten of breng een bezoek aan de Hollandse meesters in het Rijksmuseum. In Den Haag bewonder je kunst in het Maurits Museum of Escher museum, en wandel je over de boulevard van Scheveningen. Voor moderne kunst en architectuur is een verblijf in het Eden hotel in Rotterdam een aanrader. Hier breng je een bezoek aan de Kunsthal of Boijmans van Beuningen of struin je over de Erasmusbrug. Om de indrukwekkende skyline van de stad van bovenaf te bewonderen, is de Euromast een aanrader.

Reserveer je Eden hotelovernachting bij Weekendjeweg.nl

Weekendjeweg.nl maakt het mogelijk om snel en eenvoudig je favoriete Eden hotel te reserveren. Wij beschikken over de beste Eden hotel deals, waarbij je profiteert van fikse kortingen. Zo wordt een verblijf in het Eden hotel in Nederland wel héél voordelig. Met een paar klikken vind je direct een handig overzicht van je favoriete Eden hotels. Je selecteert het hotel naar keuze, pakt je koffers in gaat gelijk op reis met je partner of vrienden. Alvast een prettige vakantie!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau