Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Welke natuurlover gun jij een weekendje weg naar de Weerribben-Wieden?


Wie geef jij een weekendje weg naar Nationaal Park Weerribben-Wieden? Hiermee geef je een ontdekkingsreis door de natuur. De vele wandel-, fiets- en vaarroutes leiden je dwars door het laagveenmoeras en langs authentieke huisjes en dorpjes. In de Weerribben-Wieden word je omringd door de sereniteit van de natuur. De wandelpaden slingeren zich een weg door het moeras, terwijl je unieke flora en fauna bewondert. Als je gelukt hebt spot je een otter, die hier met succes is teruggeplaatst. En als je goed luistert, hoor je een rietgors het hoogste lied voeren. Fietsers kunnen genieten van uitgestrekte fietsroutes die je leiden naar verborgen plekjes en schitterende uitzichten. En voor degenen die het water willen verkennen, zijn er diverse vaarroutes die je meenemen door kronkelende waterwegen en langs authentieke huisjes en dorpjes. Wie zie jij dit prachtige gebied ontdekken?

Wat is er te doen in de Weerriben-Wieden?

Dit geef jij met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card!

TIP #1 Uniek kijkje in de eendenkooi


Een van de bowachters van de Weerribben-Wieden neemt je mee op een exclusief kijkje achter de schermen (letterlijk!) bij een van de eeuwenoude eendenkooien.

TIP #2 Met de boot naar de dwarsgracht


Stiekem vinden wij het nog mooier (en rustiger) dan Giethoorn. Als je straks in je boot langzaam door het dorpje Dwarsgracht dobbert zul je zelf zien waarom!

TIP #2 Met de boot naar de dwarsgracht


Stiekem vinden wij het nog mooier (en rustiger)dan Giethoorn. Als je straks in je boot langzaam door het dorpje Dwarsgracht dobbert zul je zelf zien waarom!

Café de Camelo


Authentiek koffiebarretje met veel keuze in bonen. Koffie voor Spaanse prijzen met lekkere mini-croissants.

TIP #3 Kanoënd of suppend over de Weerribben-Wieden


Op de warme zomerdagen is de WeerribbenWieden de perfecte uitvalbasis voor waterratten. Huur een kano voor een mooie tocht of test je balans op een supboard. Je kunt ook met de boswachter samen suppen.

Goodfood Valencia - Tapastour


Laat je verwennen tijdens deze smaakvolle wandeling door het oude stadscentrum van Valencia. We nemen je mee naar typische Spaanse plekjes en slaan de toeristische hotspots over. Zo kun jij genieten van het echte Valencia!

Deze deals boek je met een Cadeau Card!


Voor welke gelegenheid geef jij een weekendje naar de Weerribben-Wieden?

Verjaardag

Huwelijk

Jubileum

Gewoon zomaar

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau